Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus miesto universitetinė ligninė (AK)

QUOTE(-Neužmirštuolė- @ 2010 11 16, 13:10)
Varniuk,
du kartus gimdžiau Antakalnio ligoninėje, mano vaikai nebuvo užkrėsti niekuo  smile.gif

du vaikus ten gimdžiau, nei vienas neapsikrėtė niekuo tfu tfu tfu.
o naujagimių skyrius mėgėjai primaitinti vaikiukus gliukoze. na, bet nuo to nemirštama ir nieko čia kritinio tame nėra, vistiek sėkmingai maitinu vaikus savo pieneliu.
Atsakyti
QUOTE(Nioliux @ 2010 11 16, 13:13)
va ka tik perskaiciau straipsniuka, visai i tema 4u.gif

na tikrai į temą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nioliux @ 2010 11 16, 14:13)
http://www.alfa.lt/s...010-11-16_09-22

va ka tik perskaiciau straipsniuka, visai i tema 4u.gif

tai jei gerai supratau dabar AK tik vienvietės ir dvivietės palatos, keturviečių tikiuosi nėra g.gif
Atsakyti
QUOTE(lialia99 @ 2010 11 16, 09:57)
Patinka man teigiami atsiliepimai kai arteja gimdymo data wink.gif))))))
O ar pries gimdyma vaziavot i ligonine apsiziuret, kaip sakant apsiuostyti, ar tik jau gimdyt pirma kart ten nuvaziavot?smile.gif

buvau pora kartu pas daktara, paskuri planavau gimdyt...

QUOTE(Di8 @ 2010 11 16, 14:31)
tai jei gerai supratau dabar AK tik vienvietės ir dvivietės palatos, keturviečių tikiuosi nėra g.gif

kiek zinau taip...man taip sake kai gimdziau 4u.gif

o siaip tai nereik noret viesbucio is ligonines biggrin.gif vaziuoja gi pagimdyt ten,o ne ilsetis ir kaifa gaudyt biggrin.gif taip kad maziau sureiksmint reik 4u.gif
Atsakyti

o siaip tai nereik noret viesbucio is ligonines biggrin.gif vaziuoja gi pagimdyt ten,o ne ilsetis ir kaifa gaudyt biggrin.gif taip kad maziau sureiksmint reik 4u.gif
[/quote]
Taip, siuo metu ten tik dvivietes ir vienvietes palatos thumbup.gif
Aisku maloniau nuteikia maloni aplinka, bet tikrai ne ts svarbiausia, tas kelias dieneles galima ir pakenteti, kaip bebutu grazu ir suremontuota, vistiek nebus miela ten gulet, noresis kuo greiciau namucio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lialia99 @ 2010 11 16, 18:03)
Aisku maloniau nuteikia maloni aplinka, bet tikrai ne ts svarbiausia, tas kelias dieneles galima ir pakenteti, kaip bebutu grazu ir suremontuota, vistiek nebus miela ten gulet, noresis kuo greiciau namucio 4u.gif

drinks_cheers.gif
aš gulėjau neremontuotoje palatoje, bet tas nė kiek nesumažino mano patirtos euforijos gimus dukrytei thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(-Neužmirštuolė- @ 2010 11 16, 20:33)
drinks_cheers.gif
aš gulėjau neremontuotoje palatoje, bet tas nė kiek nesumažino mano patirtos euforijos gimus dukrytei  thumbup.gif

thumbup.gif Pritariu jums, as irgi gulejau neremontuotoje palatoje ir man buvo visiskai dzin, nes dziaugiausi, kad gime sveikas sunelis smile.gif, o po dvieju dieneliu sekmingai isvaziavom namo.
O kam reikalinga prabanga gali rinktis privacius gimdymo namus 4u.gif Juk visada yra pasirinkimas. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nioliux: 17 lapkričio 2010 - 07:33
Ką tik per LTV žinias rodė apie Antakalnio gimdymo namus. Kam įdomu, pažiūrėkite 20.30.
Atsakyti
[quote=Nioliux,2010 11 16, 14:36]
O ar pries gimdyma vaziavot i ligonine apsiziuret, kaip sakant apsiuostyti, ar tik jau gimdyt pirma kart ten nuvaziavot?smile.gif
[/quote]

Pries gimstant antrajam vaikuciui buvom nuvaziave apsiziureti. Is anksto su niekuom nesitarem, Tiesiog registraturoj pasakem, kad norim apsiziureti ir pasikalbeti, tai registratore mums pakviete gydytoja, kuri mums viska papasakojo, paaiskino, ka reikia tureti ir pan. Parode gimdykla bei palatas, kuriose guli mamos su leliukais.
Aisku gali tekti nuvaziuoti apsiziureti ir kelis kartus, viskas priklauso nuo to, ar daug gimdanciu ir tiesiog gydytojai fiziskai negali aprodyti ir pasikalbeti 4u.gif
[/quote]

O kur randasi registratura? Reikia eiti per priimamaji?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Prieš savaitę AK man darė CP, sąlygos kaip viešbutyje, palatos dvivietės, viskas gražu, yra dušas, WC. Mums pavyko gauti mokama palatą, tai ir vyras nakvojo su manimi keletą naktų, tai jautėmės tikrai labai konfortabiliai, nesulyginsi su tuo kas buvo ten prieš 6m doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivika1 @ 2010 11 18, 14:19)
Sveikos 4u.gif

Prieš savaitę AK man darė CP, sąlygos kaip viešbutyje, palatos dvivietės, viskas gražu, yra dušas, WC. Mums pavyko gauti mokama palatą, tai ir vyras nakvojo su manimi keletą naktų, tai jautėmės tikrai labai konfortabiliai, nesulyginsi su tuo kas buvo ten prieš 6m doh.gif

kiek kainuoja palatos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aura. @ 2010 11 18, 15:02)
kiek kainuoja palatos  ax.gif

Iki šiol būdavo 200 litų visam buvimo laikotarpiui. Tai gal ir dabar taip pat.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Neužmirštuolė-: 19 lapkričio 2010 - 08:58