Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus miesto universitetinė ligninė (AK)

QUOTE(IrinaL @ 2010 11 12, 13:19)
Maniskei 2,5 metuku, idomu, ar ja ileistu, jei paprasyciau?    g.gif
Ji pas mane mamyciukas, pergyvenu, kaip ji namuose pasiliks, kol gimdysiu, su mociutem    doh.gif    Diena dar nieko, bus kuo uzsiimti, bet vat jau nakti...    doh.gif  doh.gif  doh.gif
Tai gal isvis neimt jos i ligonine, kad netraumuot?  Nes vistiek teks mama palykt ligoninei ir grizt namo su mociutem... g.gif  g.gif
Gal kam nors taip pat kyla tokios mintys?...

Nezinau, nebent dabar kas nors pasikeite, bet kai as gimdziau pries 1,6 metu, tai niekas nieko AK nedraude. Dukrytei tada buvo 5 metai. Tai ji pas mane ir pusei dienos buvo pasilikusi. 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aurejavi @ 2010 11 06, 19:14)
Žinot, brangiosios, man tai klaiku, kai peršama nuomonė, kad priešpienio tikrai užtena. Jei man kuri nors seselė ar akušerė būtų pasiūliusi mišinuko, būčiau labai dėkinga po to, kai pasigimdžiau savo pirmagimį. Priešpienio buvo, vaikiukas nuolat prie krūties buvo (nors spenelius nugraužė iki kraujo) ir maitinti aš be galo be krašto norėjau pati, bet jam buvo MAŽAI. Ne šiaip sau sakau, nes žinau. Visą naktį po sunkaus gimdymo pratąsiau ant rankų klykiantį savo džiaugsmelį. Į namus mus išleido greitai, su tokiu pačiu neramiu ir net nenustojus kristi svoriui. Be to, šlapimas vaikiuko buvo kaip apelsino žievelės tyrelė (normaliai gali pasitaikyti šiek tiek oranžinės spalvos šlapimo, bet tai jau buvo tyrelės konsistencija). Ačiū dievui, mano klasiokės mama neišnešiotukų gydytoja, jai pasiskambinus ir išdėsčius situaciją, ji kuo skubiau liepė duoti papildomai gerti mišinuko ar bent virinto vandenėlio su gliukoze. Pienas pas mane upėmis tekėti pradėjo tik 7 parą po gimdymo... Kai gimdžiau antrą, jau žinojau kas ir kaip, todėl buteliuką turėjau ir pati mišinuko paprašiau. Pienukas atsirado vėlgi tik 7 parą. Netrukus teks ir trečią gimdyti, todėl šį kartą vėl ruošiuosi tokiam pačiam scenarijui.
Mielos mamos, neskleiskite erezijų, kad priešpienio užtenka ir nevarykit depresijos pirmą kartą susilauksiančioms mažylių. Buteliuko anksčiau ar vėliau prireiks, todėl nieko baisaus nenutiks, jei dėl viso pikto važiuodamos gimdyti įsimesite ir jį. Linkiu visoms, kad jo neprireiktų, bet rėkdyti savo aukselį ir dėl to pačiai kankintis, tikrai neverta, o ir mišinuku niekas jų neužkiša, jei ir duoda, tai būna vos 10 - 15ml (ir nebūtinai reikia jį visą sugirdyti). Sėkmės visoms smile.gif

Visiškai sutinku su šia mamyte, nereiktų skleisti čia marazmų, kad priešpienio visada užtenka. Pagimdžius tris vaikus , tikrai galiu pasakyti, kad būna ir mažai ir primaitinimas dar nieko blogo nepadaro, kai atsiranda daugiau pienuko ir maitini vien juo ir nereikia nei stresuot pačiai, nei kankint vaikiuko. O ligoninej niekas per prievarta to mišinuko nekiša, jei nori rėkdyk vaiką ir neduok, as primaitinau ir laimingai grižę toliau valgėm iš krūties, kai pienuko tikrai užteko.
Atsakyti
sveikos, kas jau gimdet AK ir daretes nejautra, ar reikia kazka savo tureti, jei noresiu kad nejautra man padarytu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo matuke: 12 lapkričio 2010 - 13:31
QUOTE(matuke @ 2010 11 12, 14:30)
sveikos, kas jau gimdet AK ir daretes nejautra, ar reikia kazka savo tureti, jei noresiu kad nejautra man padarytu?

reikia nusipirkti epiduro rinkini vaistinej.Bet jau man reikejo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2010 11 12, 11:39)
Lygiai tas pats ir AK.  Gimdziau pries s savaites, ir nemaciau nei vieno vaiko koridoriuose. Gal pasiseke, kad tuo metu gulejo supratingi ir samoningi zmones, kurie laikosi taisykliu ir gerbia kitus.
Nei as  savo vaiko sugalvojau vestis, nei noreciau, kad kas nors kitas atsivestu ir "atnestu" koki  virusa arvaikiska liga...  schmoll.gif

Na taip... Bet jei vyresnysis nesioja virusus, tai grizus namo su mazuoju vis tiek uzsikresit g.gif
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2010 11 12, 16:32)
reikia nusipirkti epiduro rinkini vaistinej.Bet jau man reikejo mirksiukas.gif

o kiek kainuoja ? rolleyes.gif
Atsakyti
Kai lankiausi AK pati savo akimis maciau, kaip prie registraturos sustabde ir neleido vesti mazo vaiko kaip lankytojo. Gal 2 metuku vaiakas..stovejo su tevu ir bliove, lauke kol mama nuejo kazko lankyt...
Suprantama politika...as irgi nenoreciau pagimdziusi guleti palatoje su kitom moterim kurias buriai su vaikais lankytu. Nejau 2 dienas neimanom be lankytoju apsieit...
Atsakyti
QUOTE(Baravyke @ 2010 11 12, 17:33)
Kai lankiausi AK pati savo akimis maciau, kaip prie registraturos sustabde ir neleido vesti mazo vaiko kaip lankytojo. Gal 2 metuku vaiakas..stovejo su tevu ir bliove, lauke kol mama nuejo kazko lankyt...
Suprantama politika...as irgi nenoreciau pagimdziusi guleti palatoje su kitom moterim kurias buriai su vaikais lankytu. Nejau 2 dienas neimanom be lankytoju apsieit...

drinks_cheers.gif
tikrai nevieta vaikams ligoninėj, jei serga gali kitus apkrėst.
Atsakyti

QUOTE(IrinaL @ 2010 11 12, 11:19)
Maniskei 2,5 metuku, idomu, ar ja ileistu, jei paprasyciau?    g.gif
Ji pas mane mamyciukas, pergyvenu, kaip ji namuose pasiliks, kol gimdysiu, su mociutem    doh.gif    Diena dar nieko, bus kuo uzsiimti, bet vat jau nakti...    doh.gif  doh.gif  doh.gif
Tai gal isvis neimt jos i ligonine, kad netraumuot?  Nes vistiek teks mama palykt ligoninei ir grizt namo su mociutem... g.gif  g.gif
Gal kam nors taip pat kyla tokios mintys?...

aš saviškės neleidau atvesti į palatą, kam be reikalo vaiką nervinti, paskui nenorės išvažiuoti namo, norės pasilikti.. unsure.gif pabuvo su tėčiu namie tas kelias dienas..
Atsakyti
QUOTE(Aktorė @ 2010 11 12, 16:15)
Na taip... Bet jei vyresnysis nesioja virusus, tai grizus namo su mazuoju vis tiek uzsikresit  g.gif

Bet tai yra skirtumas uzsikresti nuo savo vaiko, o ne nuo svetimo mirksiukas.gif
Gal mano vaikas sveikas, bet kas nors serganti atsives.
O ir tikimybe daug kartu sumazeja, kai vaiku nesiveda.

QUOTE(matuke @ 2010 11 12, 16:33)
o kiek kainuoja ?  rolleyes.gif

Nezinau tiksliai. Gal apie 30-50 lt. MB pirko, ne tas galvoje man buvo lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Whatever?: 12 lapkričio 2010 - 19:40
QUOTE(matuke @ 2010 11 10, 22:56)
dekui uz atsakyma  4u.gif

as vaziavau i AK du kartus,viena karta del kraujavimo kita del auksto kraujospudzio ir silpnu judesiuku,abu kartus apziurejo nemokamai,nes turejau nesciosios kortele. o siaip po 37 savaites,jei ko nors sunerimote galite drasiai vaziuoti su nesciosios kortele ir apziures jus nemokamai tikrai.
Atsakyti
QUOTE(rakste @ 2010 11 13, 12:22)
as vaziavau i AK du kartus,viena karta del kraujavimo kita del auksto kraujospudzio ir silpnu judesiuku,abu kartus apziurejo nemokamai,nes turejau nesciosios kortele. o siaip po 37 savaites,jei ko nors sunerimote galite drasiai vaziuoti su nesciosios kortele ir apziures jus nemokamai tikrai.

jau pasidariau siuntima, bet pasiskambinus tai tikrai maloniai paaiskino, kad galiu atvaziuoti tik perspejo del visa ko pasiimti ir daiktu tase, jei kas su vaikiuku negerai mirksiukas.gif
Atsakyti