Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus miesto universitetinė ligninė (AK)

QUOTE(varniukas @ 2010 11 10, 16:43)
pasakykite savo nuogastavimus jus priziurinciai ginekologei. Jie ji duos siuntima, tikrai viskas bus nemakai  mirksiukas.gif
Tiesa, ten pas juos labai geras echoskopas.....

dekui uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
amerikieciai toki buda atrado.
ne as sugalvojau
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2010 11 10, 13:48)
sveikos wink.gif
ar kas lanketes AK iki gimdymo, kad paklausytu echoskopa del ramumo, nu pvz jei leliukas ilgai nejuda ar siaip kas suneramino  g.gif  ar tai kainuoja papildomai ar tai nemokama apziura buna? aciu jei kas pasidalinsite patirtimi  4u.gif

Kaina apie 100 Lt , Apziuri issamiai, su echoskopu ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(bova @ 2010 11 10, 17:09)
tiesiok uzsienyje, yra daugiau aprupinamos ligonines. jei pas mus neturi vertikalioje padetyje gimdyvei esant gimdyti, tai kaip jums gali pasiulyti padaryti?
as suprantu ir tuos gyd ir akuseres, nelabai noretusi ir man, kad betikrinant gimdyve, ant manes kapsetu vandenys, kraujai ir pan..
dar vienas naujas budas yra palengvinantys gimdyma, tai orgazmas, ji pradejo praktikuoti JAV. pas mus jo tikrai ir nepraktikuos. ir ne manau kad labai jau atsiras daug ir norinciu...

horizontalioje padetyje gyd ir akuserem yra patogiau stebeti vykstancia veikla, nei kai gimdyve sedi...

nesupykit mielosios. bet tokia jau tiesa, kad mes gimdom pagal esancias siuo metu gimdyklose galimybes....

Kad niekas tikrai nepyksta smile.gif normalu ieskotis sau palankesniu gimdymo salygu smile.gif
Va kaip tik issiaiskinau, kad RK ligonineje negimdo horizontaliai, o lova gana aukstai pakeliama ir gimdyves atsiklausiama, kaip jai patogiau. Taigi nusiraminau. smile.gif Eisu dar i trumpus kursus, kur viska parodo ir isaiskina. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(NORA* @ 2010 11 10, 19:00)
neisivaizduoju, kaip per tokius skausmus dar ir orgazma galima sukelti..kazkoks apsurdas..

Na manau kad tikrai imanoma smile.gif Del to ir praktikuoja smile.gif
Atsakyti
Idomu, ar vaikus ileidzia lankyti g.gif Ir nuo keliu metu gali ateiti?
Atsakyti
QUOTE(Aktorė @ 2010 11 11, 22:55)
Idomu, ar vaikus ileidzia lankyti  g.gif  Ir nuo keliu metu gali ateiti?

Maniškės 1,5 metų neįleido į palatą, bet dėl to, kad aš pildydama popierius, kur yra punktas apie tai, kad neleist vaikų, pasirašiau lotuliukas.gif Na o popierius pildžiau per sąrėmius, tai kaip turbūt suprantat nelabai gilinausi, ką pasirašinėju ax.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aglialia: 11 lapkričio 2010 - 23:38
QUOTE(Aktorė @ 2010 11 11, 23:55)

tikrai ne... schmoll.gif Vaikams negalima ateiti i palata, duoda pasirasyti atskira dokumenta, kad vaikai lankyti negali...
Ir vidaus tvarkos taisyklese yra punktas, ir ant duru uzklijuota. Zodziu, info apie tai daug ir niekas vaiku nesivedzioja... schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Whatever?: 11 lapkričio 2010 - 23:42
QUOTE(Aktorė @ 2010 11 11, 23:55)

Įleidžia, aš kai pagimdžiau manęs daktariukas paklausė kas ateis lankyti, pasakiau jog vyras ir jei galima dukra, tai pasakė "žinoma galima" , tai ant kažkokių popierių parašė kas pas mane ateis ir davė pasirašyt smile.gif Tiek pas mane tiek pas kaimynę buvo atėję vyresni vaikai, personalas nič nieko nesakė schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Lina*: 12 lapkričio 2010 - 10:50
QUOTE(*Lina* @ 2010 11 12, 10:49)
Įleidžia, aš kai  pagimdžiau manęs daktariukas paklausė kas ateis lankyti, pasakiau jog vyras ir  jei galima  dukra, tai pasakė "žinoma galima" , tai ant kažkokių popierių parašė kas pas mane ateis ir davė pasirašyt smile.gif Tiek pas mane tiek pas kaimynę buvo atėję vyresni vaikai, personalas nič nieko nesakė schmoll.gif

nezinau, kai AK del vaiku atejimo, bet VGN'e oficialiai vaikams iki 12 metu negalima schmoll.gif

juk vaikai daugiausiai bacilu nesioja (is darzeliu ir mokyklu)....
Atsakyti
Maniskei 2,5 metuku, idomu, ar ja ileistu, jei paprasyciau? g.gif
Ji pas mane mamyciukas, pergyvenu, kaip ji namuose pasiliks, kol gimdysiu, su mociutem doh.gif Diena dar nieko, bus kuo uzsiimti, bet vat jau nakti... doh.gif doh.gif doh.gif
Tai gal isvis neimt jos i ligonine, kad netraumuot? Nes vistiek teks mama palykt ligoninei ir grizt namo su mociutem... g.gif g.gif
Gal kam nors taip pat kyla tokios mintys?...
Atsakyti
QUOTE(varniukas @ 2010 11 12, 12:15)
nezinau, kai AK del vaiku atejimo, bet VGN'e oficialiai vaikams iki 12 metu negalima  schmoll.gif

juk vaikai daugiausiai bacilu nesioja (is darzeliu ir mokyklu)....

Lygiai tas pats ir AK. Gimdziau pries s savaites, ir nemaciau nei vieno vaiko koridoriuose. Gal pasiseke, kad tuo metu gulejo supratingi ir samoningi zmones, kurie laikosi taisykliu ir gerbia kitus.
Nei as savo vaiko sugalvojau vestis, nei noreciau, kad kas nors kitas atsivestu ir "atnestu" koki virusa arvaikiska liga... schmoll.gif
Atsakyti