Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus miesto universitetinė ligninė (AK)

QUOTE(Fiesta10 @ 2010 11 04, 22:57)
Man taip pat Jankauskas labai patiko, geras gydytojas  thumbup.gif . Suo juo gimdyciau ir gimdyciau  lotuliukas.gif. Del personalo irgi sutinku  smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif aš taip pat gimdžiau pas Jankauską, superinis gydytojas wub.gif
Atsakyti
Norejau pasiteirauti kaip siuose gimdymo namuose su vertikaliu gimdymu? Ar gali gimdyve pasirinkti jai patogia poza? Nes kaip paskaiciau VGN vertikalus gimdymas nepriimamas. Gal Antakalnyje liberaliau i tai ziuri rolleyes.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Tiara two in one @ 2010 10 24, 10:25)
Brangiosios, priešpienio VISOMS būna keli lašai, ir jų pilnai vaikeliui užtenka, tik reikia laaabai dažnai vaikelį glausti prie krūties. Pirmom parom vaikelio ir skranduko dydis vos siekia arbatinio šaukštelio tūrio dydį, tad ir norėdama jam daugiau neprimaitinsi. Priešpienio yra būtent tiek kiek vaikui jo reikia. Pirmąją parą naujagimiai daug miega, nes būna pavargę po sunkios kelionės į šį pasaulį, o antrąją parą atkunta ir būna labai išalkę. Tas alkis (pasireiškiantis neramumu) reikalingas būsimam tinkamasm pieno kiekiui užtikrinti, o tuo momemntu priešpienio gaminasi tiek kiek vaikeliui duodi jo traukt, jo tiesiog NEGALI būti per mažai, nes jis gaminasi žindymo metu. Tiesiog mūsų pasamonėj mišinukų ir buteliukų kompanijos velnio sėklą pasėjusios ir užtad mamos taip nepasitiki savo natūraliu pajėgumu gaminti PATĮ GERIAUSIĄ maistą savo mažyliui, kurio joks ir pats brangiausias mišinukas nepakeis. Ir tai yra ne mano NUOMONĖ, o pagrįsti moksliškai faktai.

Linkėjimai pienelio upelių mylėtojoms  4u.gif  wub.gif

Su didžiausia pagarba  mirksiukas.gif

Žinot, brangiosios, man tai klaiku, kai peršama nuomonė, kad priešpienio tikrai užtena. Jei man kuri nors seselė ar akušerė būtų pasiūliusi mišinuko, būčiau labai dėkinga po to, kai pasigimdžiau savo pirmagimį. Priešpienio buvo, vaikiukas nuolat prie krūties buvo (nors spenelius nugraužė iki kraujo) ir maitinti aš be galo be krašto norėjau pati, bet jam buvo MAŽAI. Ne šiaip sau sakau, nes žinau. Visą naktį po sunkaus gimdymo pratąsiau ant rankų klykiantį savo džiaugsmelį. Į namus mus išleido greitai, su tokiu pačiu neramiu ir net nenustojus kristi svoriui. Be to, šlapimas vaikiuko buvo kaip apelsino žievelės tyrelė (normaliai gali pasitaikyti šiek tiek oranžinės spalvos šlapimo, bet tai jau buvo tyrelės konsistencija). Ačiū dievui, mano klasiokės mama neišnešiotukų gydytoja, jai pasiskambinus ir išdėsčius situaciją, ji kuo skubiau liepė duoti papildomai gerti mišinuko ar bent virinto vandenėlio su gliukoze. Pienas pas mane upėmis tekėti pradėjo tik 7 parą po gimdymo... Kai gimdžiau antrą, jau žinojau kas ir kaip, todėl buteliuką turėjau ir pati mišinuko paprašiau. Pienukas atsirado vėlgi tik 7 parą. Netrukus teks ir trečią gimdyti, todėl šį kartą vėl ruošiuosi tokiam pačiam scenarijui.
Mielos mamos, neskleiskite erezijų, kad priešpienio užtenka ir nevarykit depresijos pirmą kartą susilauksiančioms mažylių. Buteliuko anksčiau ar vėliau prireiks, todėl nieko baisaus nenutiks, jei dėl viso pikto važiuodamos gimdyti įsimesite ir jį. Linkiu visoms, kad jo neprireiktų, bet rėkdyti savo aukselį ir dėl to pačiai kankintis, tikrai neverta, o ir mišinuku niekas jų neužkiša, jei ir duoda, tai būna vos 10 - 15ml (ir nebūtinai reikia jį visą sugirdyti). Sėkmės visoms smile.gif
Atsakyti
sveikos,

pries menesi gimdziau antakalnio poliklinikoj. cia kalbate apie VšĮ Vilniaus miesto universitetinė ligoninė, Antakalnio g. 57 smile.gif ?
Esu labai patenkinta ir gimdymu ir prieziura, gimdziau pas Diana Ramasauskaite pirmame gimdymo syriuje, buvo atliktas cezaris. Gydytoja super... visoms rekomenduoju..viskas su pasiruosimu truko lygiai pusvalandi.

turiu klausima ten gimdziusioms.

Kiek yra 1 ir 2 skyriuje operaciniu ?

Gal kuri zinote . Operacija dare pirmame aukste, ten matyt visos gimdyklos ir operacine . tiesiog toks konvejeris ta diena buvo. daug gimdyviu labai, o as nuo puses operaijos atsijungiau ir nebemaciau nei leles nei kaip ja vyrui nunese. Idomu ar is tos operacines.. smile.gifsmile.gif ... jei viena, tuomet viskas ok.. matyt man pogimdyvine depresija. padekit . ar kam nors dar teko susidurt su tokia paranoja, juk vaiku dabar lyg nebesupainioja, nebe tie laikai... doh.gif tiesiog tokia grazi lelyte, nesitiki kad mano. verysad.gif

dekinga
Atsakyti
QUOTE(aurejavi @ 2010 11 06, 19:14)
Žinot, brangiosios, man tai klaiku, kai peršama nuomonė, kad priešpienio tikrai užtena. Jei man kuri nors seselė ar akušerė būtų pasiūliusi mišinuko, būčiau labai dėkinga po to, kai pasigimdžiau savo pirmagimį. Priešpienio buvo, vaikiukas nuolat prie krūties buvo (nors spenelius nugraužė iki kraujo) ir maitinti aš be galo be krašto norėjau pati, bet jam buvo MAŽAI. Ne šiaip sau sakau, nes žinau. Visą naktį po sunkaus gimdymo pratąsiau ant rankų klykiantį savo džiaugsmelį. Į namus mus išleido greitai, su tokiu pačiu neramiu ir net nenustojus kristi svoriui. Be to, šlapimas vaikiuko buvo kaip apelsino žievelės tyrelė (normaliai gali pasitaikyti šiek tiek oranžinės spalvos šlapimo, bet tai jau buvo tyrelės konsistencija). Ačiū dievui, mano klasiokės mama neišnešiotukų gydytoja, jai pasiskambinus ir išdėsčius situaciją, ji kuo skubiau liepė duoti papildomai gerti mišinuko ar bent virinto vandenėlio su gliukoze. Pienas pas mane upėmis tekėti pradėjo tik 7 parą po gimdymo... Kai gimdžiau antrą, jau žinojau kas ir kaip, todėl buteliuką turėjau ir pati mišinuko paprašiau. Pienukas atsirado vėlgi tik 7 parą. Netrukus teks ir trečią gimdyti, todėl šį kartą vėl ruošiuosi tokiam pačiam scenarijui.
Mielos mamos, neskleiskite erezijų, kad priešpienio užtenka ir nevarykit depresijos pirmą kartą susilauksiančioms mažylių. Buteliuko anksčiau ar vėliau prireiks, todėl nieko baisaus nenutiks, jei dėl viso pikto važiuodamos gimdyti įsimesite ir jį. Linkiu visoms, kad jo neprireiktų, bet rėkdyti savo aukselį ir dėl to pačiai kankintis, tikrai neverta, o ir mišinuku niekas jų neužkiša, jei ir duoda, tai būna vos 10 - 15ml (ir nebūtinai reikia jį visą sugirdyti). Sėkmės visoms smile.gif

Sutinku 4u.gif
Cia niekas nepersa tu misinuku schmoll.gif , tiesiog suteikiama info. Apraso tokius atvejus, kurie gali pasitaikyt. Ir kad mamytes nepasimestu, o turetu galimybe pasiruosti (linkiu visoms, kad neprireiktu) tokioms situacijoms taip, kaip jos pacios sau ir nuspres smile.gif
Sekmes visoms 4u.gif
Atsakyti
tai kaip ten su mokamom palatom, kokios kainos, jau susimaišiau. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aura. @ 2010 11 07, 09:31)
tai kaip ten su mokamom palatom, kokios kainos, jau susimaišiau.  ax.gif

as gimdziau pries dvi savaites, tai man sake,kad mokamu palatu siuo metu nera-remontas.
Atsakyti
nelabai isivaizduoju, ko tikisi moterys, kurios cia neigiamus atsiliepimus raso...
Grizau pries savaitele...
Personalas super nuo pat registraturos iki gimdymo skyriaus (ten viena ragana dirba,bet bala jos nemate biggrin.gif)
Gydytojai demesingi, mandagus.
Nesitareme is anksto, bet demesio gavome tiek, kad daugiau jo gauti tikriausiai apskritai neimanoma...
Teko susidurti su puikiais medikais M.Balniu, S.Daubariu, gyd. D.Jatuziene.... Tikrai aciu jiems uz viska 4u.gif

bet... pakilus i antra auksta, naujagimiu skyriuje dirba viena ragana biggrin.gif Kaip ji ten pateko, tai nezinia... doh.gif Jauna tokia sesele, sviesi, apsirengusi vaiksciojo su melynu drabuziu su zvereliais (chalatelis toks)... Ne lietuve, man atrodo pagal akcenta ir truputi su regos negalia..Gal todel tokia pikta ir surugus...
Tai jei ne ta ragana, tai butu ideali vieta gimdyti.

Uz tai labai faina ir maloni naujagimiu gydytoja Olga.... wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2010 11 07, 19:29)
Personalas super nuo pat registraturos iki gimdymo skyriaus (ten viena ragana Tai jei ne ta ragana, tai butu ideali vieta gimdyti.

Uz tai labai faina ir maloni naujagimiu gydytoja Olga.... wub.gif

o kuo pasireiskia jos raganiskumas? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fea @ 2010 11 07, 21:01)
o kuo pasireiskia jos raganiskumas? biggrin.gif

Grubi, nemandagi, nepaaiskinanti nieko. O kaip vaikus skiepija blink.gif Atrodo, kad specialiai beda ta adata tip, kad tik skaudziau butu... blink.gif Zodziu, mesininke galetu dirbti, bet ne sesute naujagimiu skyriuje... schmoll.gif schmoll.gif

Beje, gal kas jos varda zinote? Nespejau perskaityti kortele is tos nuostabos ir netiketumo..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Whatever?: 07 lapkričio 2010 - 20:48
QUOTE(Whatever? @ 2010 11 07, 20:46)
Grubi, nemandagi, nepaaiskinanti nieko. O kaip vaikus skiepija  blink.gif  Atrodo, kad specialiai beda ta adata tip, kad tik skaudziau butu... blink.gif Zodziu, mesininke galetu dirbti, bet ne sesute  naujagimiu skyriuje... schmoll.gif  schmoll.gif

Beje, gal kas jos varda zinote? Nespejau perskaityti kortele is tos nuostabos ir netiketumo..

teks ir man matyt ant jos uzsirauti..nes kaip tik II skyriuj ir gimdysiu doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Pries 5 metus seseles ateidavo ir klausdavo ar pasiliekam naujagimius nakciai, ar norim atiduot i naujagimiu skyriu. O kaip dabar?
Atsakyti