nu siaubas kaip peršamas mišinukas
gimdžiau prieš tris metus gulėjom 4 paras neiviena neužsiminė apie buteliuką mišinuką, o dabar ... na pažiurėsim kaip ten kas ištikrųjų
QUOTE(Tiara two in one @ 2010 10 24, 11:25)
Brangiosios, priešpienio VISOMS būna keli lašai, ir jų pilnai vaikeliui užtenka, tik reikia laaabai dažnai vaikelį glausti prie krūties. Pirmom parom vaikelio ir skranduko dydis vos siekia arbatinio šaukštelio tūrio dydį, tad ir norėdama jam daugiau neprimaitinsi. Priešpienio yra būtent tiek kiek vaikui jo reikia. Pirmąją parą naujagimiai daug miega, nes būna pavargę po sunkios kelionės į šį pasaulį, o antrąją parą atkunta ir būna labai išalkę. Tas alkis (pasireiškiantis neramumu) reikalingas būsimam tinkamasm pieno kiekiui užtikrinti, o tuo momemntu priešpienio gaminasi tiek kiek vaikeliui duodi jo traukt, jo tiesiog NEGALI būti per mažai, nes jis gaminasi žindymo metu. Tiesiog mūsų pasamonėj mišinukų ir buteliukų kompanijos velnio sėklą pasėjusios ir užtad mamos taip nepasitiki savo natūraliu pajėgumu gaminti PATĮ GERIAUSIĄ maistą savo mažyliui, kurio joks ir pats brangiausias mišinukas nepakeis. Ir tai yra ne mano NUOMONĖ, o pagrįsti moksliškai faktai.
Linkėjimai pienelio upelių mylėtojoms
Su didžiausia pagarba
Linkėjimai pienelio upelių mylėtojoms
Su didžiausia pagarba
Labai man patiko jusu nuomone ir komentaras, as galvoju taip pat, todel is visu jegu stengsiuos pati maitinti ir jokiais budais nepradeti misinuku, kad ir kaip primigtinai tos seseles jo reikalautu;D cia jau mano teise rinktis;)))
Papildyta:
QUOTE(aura. @ 2010 10 24, 13:27)
nu siaubas kaip peršamas mišinukas
gimdžiau prieš tris metus gulėjom 4 paras neiviena neužsiminė apie buteliuką mišinuką, o dabar ... na pažiurėsim kaip ten kas ištikrųjų
Joms tiesiog uz ta misinuku reklama ir pirsima yra mokami pinigai arba net perkamospoilsines keliones, ta tikrai zinau, nes jei tokiais dalykais neskatintu tai jos tikrai sitaip nesielgtu, o kad konkreciai kelionem skatina tai sita 100% zinau, nes yra tame tarpe draugu. Ir kai nusiperki ne toki misinuka koki butent pasake tai irgi labai nepatenkintos buna, idomu ar pacios su savo vaikuciais taip pat elgtusi, tikrai nemanau!
QUOTE(lialia99 @ 2010 10 24, 14:06)
Joms tiesiog uz ta misinuku reklama ir pirsima yra mokami pinigai arba net perkamospoilsines keliones, ta tikrai zinau, nes jei tokiais dalykais neskatintu tai jos tikrai sitaip nesielgtu, o kad konkreciai kelionem skatina tai sita 100% zinau, nes yra tame tarpe draugu. Ir kai nusiperki ne toki misinuka koki butent pasake tai irgi labai nepatenkintos buna, idomu ar pacios su savo vaikuciais taip pat elgtusi, tikrai nemanau!
na čia jau jų problema, vešiuos buteliuką, bet nemišinukui o jei kas savo pienukui.
QUOTE(aura. @ 2010 10 24, 14:10)
na čia jau jų problema, vešiuos buteliuką, bet nemišinukui o jei kas savo pienukui.
as tai sakysiu "jojo, turiu turiu,aciu kad rupinates"
QUOTE(Fea @ 2010 10 24, 17:14)
as tai sakysiu "jojo, turiu turiu,aciu kad rupinates"
Teisingai, as irgi isimesiu del sventos ramybes, kad nesikabinetu ten jos prie kiekvieno menniekio;) o jei primigtinai lieps pirkti misinuka kaip cia sako kai kurios mamytes, tai sakysiu turi ji greitu laiku pristatyti man nes is parduotuves neketinu pirkti, o uzsakineju tikrai gera, paikrinta ir ekologiska misinuka, kokiu maximose tikrai nera ;DD
Sveikos
Gal gimdziusios AK galetu papasakot ar AK leidzia iskart po gimdymo (jeigu viskas gerai) 2 val vaika laikyti nuoga ant krutines "skin-to-skin"? Ar iskart gimusi paima, suvysto ir paduoda suvystyta, o gimdyvei ant pilvo ledo pusle deda?
Klausiu, nes idomu ar paimt tam atvejui kuom apklot leliuka, kepuryte ir kojinaites.
Gal gimdziusios AK galetu papasakot ar AK leidzia iskart po gimdymo (jeigu viskas gerai) 2 val vaika laikyti nuoga ant krutines "skin-to-skin"? Ar iskart gimusi paima, suvysto ir paduoda suvystyta, o gimdyvei ant pilvo ledo pusle deda?
Klausiu, nes idomu ar paimt tam atvejui kuom apklot leliuka, kepuryte ir kojinaites.
QUOTE(Baravyke @ 2010 10 26, 12:46)
Sveikos
gimdziau sausio menesi, tai pagulde ir gan netrumpai laike man leliuka ant pilvo, bet buvo patys aplkoje vilnoniu pleduku.
QUOTE(lialia99 @ 2010 10 28, 10:26)
O kaip del klizmutes, ar daro ja situose GN? Nes vienur reikalauja, kitur atvirksciai nedaro, ir zinok db...
nedaro jie
QUOTE(Fea @ 2010 10 28, 09:33)
nedaro jie
tai klizmute pasirupinti namuose is vaistines? kazkokia is M raides man rodos yra.....
QUOTE(varniukas @ 2010 10 28, 15:17)
tai klizmute pasirupinti namuose is vaistines? kazkokia is M raides man rodos yra.....
Mikrolax turbut jei is M raides;)
QUOTE(varniukas @ 2010 10 28, 14:17)
nu jo, jei nori,tai tada namuose pagal AK tai nieko tokio jei ir ant stalo kokia nelaime atsitiks