QUOTE(light @ 2010 10 20, 12:53)
Na va, galiu ir as papasakoti Gimdziau susitarus, todel visos priemimo proceduros vyko greitai (nereikejo laukti, kol kas apziures, paguldys ir pan). Gimdymo metu personalas buvo labai paslaugus, tik, kas man nelabai patiko, niekas nieko man neaiskino, ka man daro ir kas su manimi vyksta. Po gimdymo gavom su vyru atskira palata, kaip tik buvo uzsibaige remontai. Siaip seseles stebejosi, kodel mums taip leido, bet mes paprasem ir normaliai sumokejom i kasa 200 lt. juk jei nebutu vietos, tai net gydytojas, su kuriuo buvom susitare, neisvarys kitos gimdyves, kad mano vyras liktu.
del daiktu i ligonine-gimdymo palatoj visko buvo, ir paluciu dave, kiek reikejo, jokiu vaistu nereikejo patiems pirkti, tualete buvo ir popieriaus, muilo, ranksluosteliu. o vat palatoj pagimdzius viska savo reikejo turet ir butinai isimeskit stalo irankius ir puodeli.
del personalo po gimdymo-kas liete mane, tai akuseres uzeidavo po kelis kartus, klause, ar viskas ok, ar gerai jauciuos. o vat del vaikucio, tai pagalbos jokios, ryte buna vizitacija, kuri trunka pora minuciu ir viskas. kai turejau problemu, tai turejau tystis iki naujagimiu skyriaus pati.
del daiktu i ligonine-gimdymo palatoj visko buvo, ir paluciu dave, kiek reikejo, jokiu vaistu nereikejo patiems pirkti, tualete buvo ir popieriaus, muilo, ranksluosteliu. o vat palatoj pagimdzius viska savo reikejo turet ir butinai isimeskit stalo irankius ir puodeli.
del personalo po gimdymo-kas liete mane, tai akuseres uzeidavo po kelis kartus, klause, ar viskas ok, ar gerai jauciuos. o vat del vaikucio, tai pagalbos jokios, ryte buna vizitacija, kuri trunka pora minuciu ir viskas. kai turejau problemu, tai turejau tystis iki naujagimiu skyriaus pati.
Sveikinu susilaukus angeliuko!!!!
Norejau pasiteirauti, kokia dabar tvarka gimdant susitarus?
T.y. ar jums pakliuvo taip, kad jusu gydytojas tuo metu budejo? Ar reikejo sumoketi i kasa uz tai, kad kvieciates savo gydytoja?
Man idomu, ar jei as gimdysiu pas konkretu gydytoja, o jis tuo metu nebus ligonineje, tai ar reikes dar papildomai moketi i kasa, ar uzteks tik su juo asmeniskai atsiskaityti?