Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus miesto universitetinė ligninė (AK)

QUOTE(aura. @ 2010 09 08, 21:08)
tai kaip ten su mokėjimu  g.gif  jei aš noriu kažkurio butent moku kason 700 lt. ir tada dar susimoku daktarui, akušerei, anestezologei, tai nemažai gaunasi

QUOTE(GEG @ 2010 09 10, 10:59)
kai reikia moketi i kasa, ar tikrai dar papildomai mokate ir gydytojui i kisene. Juk baisios sumos susidaro.

jei jau moki į kasas tam, kad būtent tas gydytojas ir būtų gimdymo metu, tai kam tada dar papildomai jam į kišenę mokėt??? g.gif taigi jau oficialiai susimokėjai g.gif nors aš, asmeniškai, tai ir į kasas nemokėčiau schmoll.gif nes kaip rutai. gydytoja ir sakė, kam tartis, jei vistiek gydytojų bus, kada jūs atvažiuosit gimdyti ir niekas nepaliks jūsų už durų ar neprižiūrėtos schmoll.gif

aš pati planuoju gimdyti AK, nors man dar ir tolokai tas laikas, bet domiuosi kas ir kaip, tačiau žinau viena - nesitarsiu ir niekam nemokėsiu į jokią kišenę schmoll.gif tiesiog nematau reikalo schmoll.gif
Atsakyti
Kaip supratau, jau viso skyriaus palatos suremontuotos? Ir su WC ir dusais? O kaip baldai? Keliavietes palatos?

QUOTE(kiwi82 @ 2010 09 10, 10:32)
Antakalny gimdziau pries 5 metus ir praeita savaite, tai manes nei praeita, nei si karta nstebino, nes pagalbos nereikejo, o va jei reiktu, tai ji labai formali - paklause grizus is gimdyklos, kada gimdziau, tai  sako po 5 val galit vaiksciot, ir isejo, tada atnese valgyt, tada vaikuti , kad jau maitinciau, idomu ar kam rupi, kad siaip kaip ir teoriskai dar negali keltis  biggrin.gif
na , o jei ko reikia, ir paprasai, man bent mielai pasake, tik naujagimiu gydytojai, tai faktas, as pirma diena net nesupratau, ar tai gydytoja, ar rezidente, atejo su dar viena mergina ir sesute, pasvere, kita mergina paprase, kad kokia 10 parasu pasirasyciau, apsisuko ir dingo, net pacia juokas sueme  biggrin.gif  nespejau, net pasiteiraut, ko norejau biggrin.gif
sekancia diena, jau atejo ramiai ir paklause, ar turiu kokiu klausimu, matyt mano gydytojas perdave, kad jei ir vaikuciai be problemu, taip greit neisdumtu is palatu smile.gif
Siaip smagu, kad suremontuota, svaru, grazu, ir mokamu palatu yra bent po 4 kiekvienam skyriuj, taip pat gaut jas galima 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(carnakilla @ 2010 09 10, 13:27)
aš pati planuoju gimdyti AK, nors man dar ir tolokai tas laikas, bet domiuosi kas ir kaip, tačiau žinau viena - nesitarsiu ir niekam nemokėsiu į jokią kišenę schmoll.gif tiesiog nematau reikalo schmoll.gif

thumbup.gif as irgi taip darysiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Marijaa @ 2010 09 10, 16:56)
Kaip supratau, jau viso skyriaus palatos suremontuotos? Ir su WC ir dusais? O kaip baldai? Keliavietes palatos?

palatos ne visos suremontuotos, bet guli tik suremontuotose, 2-3 vietu, o visos su dusais ir wc, bent man taip sake apie 1 skyriu. O jei mokama palata ji dviviete, su dusu ir WC, baldai nauji buvo, tik vaiku lovytes nenaujos smile.gif
Atsakyti
is savo patirties sneku, geriausia nesitarti, o sumoketi gydytojui i kisene. Visi gydytojai AK super smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Afute28 @ 2010 09 11, 15:42)
is savo patirties sneku, geriausia nesitarti, o sumoketi gydytojui i kisene. Visi gydytojai AK super smile.gif

bet jei moki į kišenę (nes moki tai turbūt prieš), tai ir tariesi automatiškai g.gif

tačiau aš laikausi tos pozicijos - kad kam mokėt, kai galima nemokėt? biggrin.gif tuo labiau, jei visi daktarai ten super, tai koks tada skirtumas, kuris priims gimdymą? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(GEG @ 2010 09 10, 11:59)
Bukit geros mergaites, pasidalinkit patirtimi, kaip darot, kai reikia moketi i kasa, ar tikrai dar papildomai mokate ir gydytojui i kisene. Juk baisios sumos susidaro. Labai lauksiu atsakymo cia arba i az. Gimdymas ant nosies, bandau issiaiskinti, kaip gi cia viskas istikruju g.gif

jei tariesi su gydytoju, tai kvaila butu nemoketi dar jam i kisene, juk tai, ka sumoki i kasas, jam ten simboline suma tenka...kad net neapsimoka lekti nei nakti, nei savaitgali ir pan. Jei nenori moketi i kasas, tai isvis nesitark. Kaip jau minejau visi gydytojai savos srities profai. O i asmeniskumus nebutina ziureti kai gimdai. Tau tai ir nerupes, patikek manim smile.gif
Papildyta:
QUOTE(carnakilla @ 2010 09 11, 16:46)
bet jei moki į kišenę (nes moki tai turbūt prieš), tai ir tariesi automatiškai g.gif

tačiau aš laikausi tos pozicijos - kad kam mokėt, kai galima nemokėt? biggrin.gif tuo labiau, jei visi daktarai ten super, tai koks tada skirtumas, kuris priims gimdymą? bigsmile.gif

na ne visai galima nemoketi. Jei nemokesi, tai nevisi gydytojai aplink tave sokines. O be to, kazkaip man atrodo zmogiska atsidekoti uz pagalba bent simboliskai, o ne tik zodeliu aciu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afute28: 11 rugsėjo 2010 - 14:51
QUOTE(Afute28 @ 2010 09 11, 15:50)
be to, kazkaip man atrodo zmogiska atsidekoti uz pagalba bent simboliskai, o ne tik zodeliu aciu...

gydytojas gauna atlyginimą už savo atliktą darbą (kad tie atlyginimai nėra teisingi jų atžvilgiu, aš juk nesu kalta ir neprivalau už tai mokėti iš savo piniginės), pacientai moka mokesčius už sveikatos draudimą, kas per darbus, kas kitais keliais.... taigi, jei paslaugos turi būti nemokamos, tai jos ir turi būti nemokamos, o ne į kišenes schmoll.gif pacientas juk jau susimokėjęs... ax.gif
atsidėkojimas jau kitas dalykas ax.gif tačiau tai nėra būtina (vėlgi, tik mano asmeninė nuomonė), o jei jau labai nori atsidėkoti, tai nebūtinai turi būti piniginė išraiška schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo carnakilla: 11 rugsėjo 2010 - 14:58
o jeigu vaziuoji gimdyti i AK is kito miesto , tai gal geriau susitarti g.gif

nes kai pirma gimdziau AK pries pora metu , tai sesutes priimamajam nelabai siltai sutiko , klause kodel negimdau savo mieste , bet tik pasakiau kad susitariau su daktaru , tai daug malonesnes patapo.

tai ir sprendziu dabar klausima , tartis ar ne. jei ne ta imoka i kasas , klausimu nekiltu doh.gif nes per visus jau daugokai gaunasi
Atsakyti
QUOTE(egle2003 @ 2010 09 11, 18:39)
o jeigu vaziuoji gimdyti i AK is kito miesto , tai gal geriau susitarti g.gif 

nes kai pirma gimdziau AK pries pora metu , tai sesutes priimamajam nelabai siltai sutiko , klause kodel negimdau savo mieste , bet tik pasakiau kad susitariau su daktaru , tai daug malonesnes patapo.

tai ir sprendziu dabar klausima , tartis ar ne. jei ne ta imoka i kasas , klausimu nekiltu doh.gif  nes per visus jau daugokai gaunasi

na gal ir taip kai neišto miesto.

Ir jei normalus gydytojas neima prieš mirksiukas.gif
Atsakyti
gimdziau AK pries geras dvi savaites. del palatu matau jau viskas aisku. viskas ten grazu, svaru, nauja, wc, dusai vietoj ir t.t.
pavyko gauti mokama palata. nezinau kiek itakos tam turejo tai, kad gimdziau susitarus su daktaru.
personalas irgi buvo malonus. ypac akuseres thumbup.gif tikrai ateidavo net jei girdedavo kad vaikas ilgiau rekia. ir siaip prisistatydavo, pasakydavo kur ieskot ir t.t.
naujagimiu personalas ne toks malonus bet irgi nusiskundimu neturiu.
mokejau tik daktarui nes buvau susitarus (mokejau ir jam ir i kasa) ir gimdyme dalyvavusiai akuserei (simboliskai atsidekojau nedidele suma uz grazu darba), o po gimdymo niekam niekur daugiau pinigeliu nesvaisciau nes nebuvo reikalo (palyginimui pries 2 metus po gimdymo kasdien budinciai akuserei po 50 lt duodavom kad bent kazka normaliai pasakytu ir parodytu o cia niekam nieko nereikejo, visi graziai dirbo).

zodziu, likau labai patenkinta AK. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aura. @ 2010 09 11, 19:04)
Ir jei normalus gydytojas neima prieš  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Taip. as kai pirma gimdziau RK , tai norejom pries duot. Bet pasake, kad tai blogas zenklas imt pinigus pries.
Atsakyti