QUOTE(Kacyce @ 2010 08 20, 07:17)
Labas rytas, gal kuri mamyte pasakys, ar reikia antakalnyje veztis savo puodeli ir irankius?
Aš irgi vežiausi savo puodelį ir įrankius, nes nieks jų nesiūlo..Pirmąkart po gimdymo neturėjau, tai davė, antrąkart nusivežiau ir ramu..
QUOTE(*Lina* @ 2010 08 20, 08:27)
turiu ir aš klausmą,vyras dalyvaus gimdyme ar reikia jam kokios spec. aprangos? prieš 5 metus nieko nereikėjo tik ant kojų tuos maišus užsidėti, o kaip dabar?
Maniškiui tik reikėjo tuos maišus užsidėt ir viskas..
QUOTE(nkreiki @ 2010 08 22, 15:19)
Ar antakalnio klinikose gimdziusioms iskarto po gimdymo per pirma pusvalandi uzdeda kudikeli ant krutines ir leidzia jam netrikdomam zisti?nes pirmaja kai gimdziau tai net nepridejo visa laika kol isbuvau gimdykloje.neapsisprendziu ar verta ten vykti gimdyt ,nes po pirmosios nekokie prisiminimai..
ir dar klausimas ..Ar jau ten padarytas remontas ar visose palatose yra wc ar reikia eiti i bendra?Aciu
Iškart užgimusį vaikelį uždėjo ant krūtinės keliom minutėm, paskui paėmė sutvarkyt, tada vėl atidavė maitinimui ir pasilikom gimdykloj porą valandų tikrai visi kartu..
QUOTE(strazduks @ 2010 08 25, 14:42)
Sveikutės, jau savaitėlė kaip ant rankų supame savo sūnelį. Gulėjom antram gimdymo skyriuje. Aš labai dėkinga akušerėm už jų supratingumą. Visuomet susilaukdavau pagabos, buvau išklausyta. Visiška priešingybė tam kam buvau nusiteikusi. Palata dvivietė, suremontuota , tačiau esant labai dideliam gimdyvių kiekiui teko gulėti trise. Tačiau tai suprantama.
Aš su nieko nesitariau, niekam nieko nemokėjau. Dėmesiu ir rūpestingumu neiskundžiu. Dėkinga visam personalui.
Sveikinam..Prisimenu, kaip jūs nuogąstavot dėl knarkimo? Tai kaip, viskas buvo gerai, nebuvo problemų dėl to?