Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus miesto universitetinė ligninė (AK)

QUOTE(nkreiki @ 2010 08 22, 16:19)
Ar antakalnio klinikose gimdziusioms iskarto po gimdymo per pirma pusvalandi uzdeda kudikeli ant krutines ir leidzia jam netrikdomam zisti?nes pirmaja kai gimdziau tai net nepridejo visa laika kol isbuvau gimdykloje

as gimdziau pries pora metu , tai iskart uzdejo po gimdymo , nieks netrukde .
Atsakyti
...turejau ir as patirties antakalnyje, gulejau ligonineje kadangi buvo komplikuotas nestumas...na po tos savaites praleistos sioje istaigoje tikrai nenoreciau daugiau ten atsidurti...personalas pasitaike ziaurus ypac priemimas.... mane priemes gydytojas per apziura buvo isvarytas is kabineto kartu su manimi (paciente), o as atvaziavau su gresianciu persileidimu... tokio elgesio dar nebuvau maciusi tarp gydytoju - o jie juk kolegos...na vienu zodziu man ten buvo baisu tiek personalas, tiek palatos ir visa kita......
Atsakyti
QUOTE(nkreiki @ 2010 08 22, 16:19)
Ar antakalnio klinikose gimdziusioms iskarto po gimdymo per pirma pusvalandi uzdeda kudikeli ant krutines ir leidzia jam netrikdomam zisti?nes pirmaja kai gimdziau tai net nepridejo visa laika kol isbuvau gimdykloje.neapsisprendziu ar verta ten vykti gimdyt ,nes po pirmosios nekokie prisiminimai..
ir dar klausimas ..Ar jau ten padarytas remontas ar visose palatose yra wc ar reikia eiti i bendra?Aciu 4u.gif

kai gimdžiau pirmąją prieš penkis metus uždėjo rolleyes.gif
o remontas ten padaytas tik vienam korpuse, bet pagimdžiusias mamytes guldo į sutvarkytas palatas, kur yra ir dušas ir WC, nebent nebūtų vietos tada kelia į trečią aukštą kur dar nesutvakytos palatos.
Papildyta:
QUOTE(kristinga @ 2010 08 22, 21:19)
.personalas pasitaike ziaurus ypac priemimas....

piėmime tikrai raganos dirba doh.gif jau toks nesiskaitymas su nestuke.gif doh.gif
teko man pagulėti patologiniam tai iki ašarų davarė tos priėmime dirbančios, o va skyriuje tai visos labai malonios buvo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiva @ 2010 08 20, 12:16)
As tai neturejau, tai man dave ir stikline, ir irankius. Bet gali savo tureti nepakenks ax.gif
Papildyta:
Mano vyras tai turejo pasiemes slepetes, tai tu maisu nesidejo. Nors dave maisus, jei tapkiu neturetu. O dar apvelka tokiu vienkartiniu chalatu. Irgi duoda pati ligonine, nes tokie reikalavimai smile.gif

man irgi dave, kai neturejau savu puodeliu ir irankiu patologiniame, o pogimdyvineje, jau buvau pasiemusi savo ne tik puodelius, bet ir virduli biggrin.gif
vyras irgi turejo slepetes, tai nedejo maisu. Bet chalato nieks nedave.

QUOTE(nkreiki @ 2010 08 22, 17:19)
Ar antakalnio klinikose gimdziusioms iskarto po gimdymo per pirma pusvalandi uzdeda kudikeli ant krutines ir leidzia jam netrikdomam zisti?nes pirmaja kai gimdziau tai net nepridejo visa laika kol isbuvau gimdykloje.neapsisprendziu ar verta ten vykti gimdyt ,nes po pirmosios nekokie prisiminimai..
ir dar klausimas ..Ar jau ten padarytas remontas ar visose palatose yra wc ar reikia eiti i bendra?Aciu 4u.gif

mane susiuvo, tada uzdejo vaika, ir akusere pamokiusi kaip maitinti paliko tryse: vyra mane ir vaikuti ramiai gal kokiai valandai(nelabai gaudziausi laike ). Tai mes tn ir pragulejom, mazoji valge, mes ziurejom neatitraukdami akiu nuo jos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(nkreiki @ 2010 08 22, 17:19)

Gimdziau si menesi, tai kudiki aptvarke ir uzdejo man ant krutines. Liepe duoti kruti ir dar akusere padejo patogiai musm prie papuko isitaisyti thumbup.gif Ir taip su vaikiuku pragulejom apie pora val. ax.gif
Remonttas dar nevisur baigtas. Bet as gulejau dvivietej palaitoj kur buvo ir wc ir dusas. Tik kol remontas nebaigtas, nera vienvieciu palatu unsure.gif

Papildyta:
QUOTE(*Lina* @ 2010 08 23, 10:28)
o remontas ten padaytas tik vienam korpuse, bet pagimdžiusias mamytes guldo į sutvarkytas palatas, kur yra ir dušas ir WC, nebent nebūtų vietos tada kelia į trečią aukštą kur dar nesutvakytos palatos.

As gulejau treciame aukste, dvivietej palatoj, ir ten buvo ir wc ir dusas thumbup.gif Dalis trecio auksto suremontuota,o kitoje puseje dar vis vyksta remontai doh.gif
Atsakyti
O pas kokius gyd.gimdete kad leido net valandai ramiai su maziuku pabuti ir iskart pamaitinti,nea kaip minejau man toli grazu netaip buvo,o dabar ir dvejoju del to ar vertq I antakalni vaziuot.
Atsakyti
QUOTE(nkreiki @ 2010 08 23, 22:17)
O pas kokius gyd.gimdete kad leido net valandai ramiai su maziuku pabuti ir iskart pamaitinti,nea kaip minejau man toli grazu netaip buvo,o dabar ir dvejoju del to ar vertq I antakalni vaziuot.

Jei nei vaiko, nei mamos gaivint nereikia, vaiką turi duot. Neduos - reikalaukit, vaikas jūsų, o ne ligoninės wink.gif Gimdykloj, kiek žinau, turi laikyt 2 val.
Atsakyti
QUOTE(nkreiki @ 2010 08 23, 22:17)

Ir aš dvi valandas buvau su leliuku gimdymo palatoje, paskui gal valandai "paskolinom" vaiką naujagimių skyriui, turėjo gydytoja apžiūrėt vaikiuką, bet kad greičiau atiduotų, patys nuėjom ieškot.
Akušerės iškarto klausiau, ar jei viskas bus gerai, neišneš vaiko, tai ji ir stengėsi, kad vaikiukas kuo daugiau prie mamos būtų. Net paimdama būtiniems reikaliukams, atsiprašydavo, sakydavo "atsiprašau labai, bet reikia pažiūrėti virkštelę, gali reikėti persegti..... " Irgi padėjo pirmą kartą pamaitinti. Gydytojas po kurio laiko atėjo, klausė, ar pasimaitinom. Žodžiu, šiuo klausimu tikrai man viskas patiko.
Atsakyti
Sveikutės, jau savaitėlė kaip ant rankų supame savo sūnelį. Gulėjom antram gimdymo skyriuje. Aš labai dėkinga akušerėm už jų supratingumą. Visuomet susilaukdavau pagabos, buvau išklausyta. Visiška priešingybė tam kam buvau nusiteikusi. Palata dvivietė, suremontuota , tačiau esant labai dideliam gimdyvių kiekiui teko gulėti trise. Tačiau tai suprantama.
Aš su nieko nesitariau, niekam nieko nemokėjau. Dėmesiu ir rūpestingumu neiskundžiu. Dėkinga visam personalui. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kacyce @ 2010 08 20, 07:17)
Labas rytas, gal kuri mamyte pasakys, ar reikia antakalnyje veztis savo puodeli ir irankius?

Aš irgi vežiausi savo puodelį ir įrankius, nes nieks jų nesiūlo..Pirmąkart po gimdymo neturėjau, tai davė, antrąkart nusivežiau ir ramu..

QUOTE(*Lina* @ 2010 08 20, 08:27)
turiu ir aš klausmą,vyras dalyvaus gimdyme ar reikia jam kokios spec. aprangos? prieš 5 metus nieko nereikėjo tik ant kojų tuos maišus užsidėti, o kaip dabar?

Maniškiui tik reikėjo tuos maišus užsidėt ir viskas..

QUOTE(nkreiki @ 2010 08 22, 15:19)

Iškart užgimusį vaikelį uždėjo ant krūtinės keliom minutėm, paskui paėmė sutvarkyt, tada vėl atidavė maitinimui ir pasilikom gimdykloj porą valandų tikrai visi kartu..

QUOTE(strazduks @ 2010 08 25, 14:42)
Sveikutės, jau savaitėlė kaip ant rankų supame savo sūnelį. Gulėjom antram gimdymo skyriuje. Aš labai dėkinga akušerėm už jų supratingumą. Visuomet susilaukdavau pagabos, buvau išklausyta. Visiška priešingybė tam kam buvau nusiteikusi. Palata dvivietė, suremontuota , tačiau esant labai dideliam gimdyvių kiekiui teko gulėti trise. Tačiau tai suprantama.
    Aš su nieko nesitariau, niekam nieko nemokėjau. Dėmesiu ir rūpestingumu neiskundžiu. Dėkinga visam personalui.  smile.gif

Sveikinam..Prisimenu, kaip jūs nuogąstavot dėl knarkimo? Tai kaip, viskas buvo gerai, nebuvo problemų dėl to? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2010 08 23, 22:48)
Jei nei vaiko, nei mamos gaivint nereikia, vaiką turi duot. Neduos - reikalaukit, vaikas jūsų, o ne ligoninės wink.gif  Gimdykloj, kiek žinau, turi laikyt 2 val.

prieš 3 metus manęs gimdykloj nelaikė susiuvo ir perkėlė palaton,
Mažių sutvarkė ir iškarto dave man parodė kaip turi krutinę mažius paimt.
Ten prieš gimdybiniam skyriui tiksliau 3 aukšte personalas malonus ir gimdyme likau patenkinta o antram aukšte sesučiu net nekalbink geriau, įdomu kaip dabar g.gif
Atsakyti
QUOTE(nkreiki @ 2010 08 23, 23:17)

pas povilaitiene bigsmile.gif
Atsakyti