QUOTE(-Neužmirštuolė- @ 2010 08 11, 15:57)
vadinasi jau kondicionieriai veikia, prieš du mėn neveikė.
Rugpjucio 2 diena dar neveike:)
Papildyta:
QUOTE(uopliuke @ 2010 08 15, 13:55)
sveikos, busimos mamytes
pries keleta dienu grizau is AK, tad galiu pasidalint sviezia info (pries vaziuojant gimdyti pati laukdavau tokiu pasisakymu kas, kaip ten;), tad jei kas idomu klauskit. o siaip gimdyklose tikrai veikia kondicionierius - vyrui net vesoka buvo, bet, aisku, ne man
gimdymo naktinius, jei gimdysite naturaliai - ne CP, patartina tureti savo, bet, blogiausiu atveju duos.
mokamu palatu siuo metu nera (bent jau man taip sake), nes vyksta remontai, tad galite pakliuti ir i dviviete, ir i triviete, keturviete palata. dusas/toletas - palatoje, tad toli begioti nereikes
gimdymu, prieziura ir, ypac gydytoju, esu laaaaaaaaaaaaaaabai patenkinta (su niekuo nesitariau), taciau pogimdyviniam skyriuj situacija kitokia.
gimdau ne pirma vaikiuka, tad galiu palyginti.. prieziuros man, mamai, tikrai ir nereikejo, taciau, kad taip visiskai nesidometu kudikiu... zodziu, buna vizitacija ryte ir viskas! dienos eigoje niekas net neuzeina pasidometi kaip mazylis, ar viskas gerai, gal kokiu klausimu ar pan. bet gal tai normalu??? nemanau!!! aisku, jei klausite, pati lysite - be atsakymo neliksite
tad, mergaites, lengvo gimdymo ir sveiku mazyliu!!!
pries keleta dienu grizau is AK, tad galiu pasidalint sviezia info (pries vaziuojant gimdyti pati laukdavau tokiu pasisakymu kas, kaip ten;), tad jei kas idomu klauskit. o siaip gimdyklose tikrai veikia kondicionierius - vyrui net vesoka buvo, bet, aisku, ne man
gimdymo naktinius, jei gimdysite naturaliai - ne CP, patartina tureti savo, bet, blogiausiu atveju duos.
mokamu palatu siuo metu nera (bent jau man taip sake), nes vyksta remontai, tad galite pakliuti ir i dviviete, ir i triviete, keturviete palata. dusas/toletas - palatoje, tad toli begioti nereikes
gimdymu, prieziura ir, ypac gydytoju, esu laaaaaaaaaaaaaaabai patenkinta (su niekuo nesitariau), taciau pogimdyviniam skyriuj situacija kitokia.
gimdau ne pirma vaikiuka, tad galiu palyginti.. prieziuros man, mamai, tikrai ir nereikejo, taciau, kad taip visiskai nesidometu kudikiu... zodziu, buna vizitacija ryte ir viskas! dienos eigoje niekas net neuzeina pasidometi kaip mazylis, ar viskas gerai, gal kokiu klausimu ar pan. bet gal tai normalu??? nemanau!!! aisku, jei klausite, pati lysite - be atsakymo neliksite
tad, mergaites, lengvo gimdymo ir sveiku mazyliu!!!
Taip pritariu, as irgi rugpj 2 gimdziau, tad visiskai pritariu . Jokio demesio po gimdymo leliukiui, anei mamai
Papildyta:
QUOTE(agnecija @ 2010 08 15, 22:32)
Manau kituose gimdymo namuose gal ir uzeina dazniau, taciau jei jau pasirenki gimdyti antakalnyje as manau jau reikia suprasti kaip bus, jeigu atejo vizitacvija ryte ir mato kad leliukui viskas gerai kam jiems lakstyti pas sveikus leliukus, jeigu antakalnyje yra leliuku ligoniuku, neisnesiotuku ir t.t. Beto kadangi antakalnis yra tokio lygio ligonine kuri priimdineja ir neisnesiotukus as manau ten dirba tikrai kvalifikuoti neontologai kurie gerai supranta savo darba, o jei kas nutiktu manau mama pati kreiptusi i vaikuciu gydytojus. Mano mazyliui labai uzkietejo viduriukai antra diena, pasakiau akuserei, nes maziaus nenorejau palikti vieno palatoje, akusere paskambino i vaikuciu skyriu ir pas mane atejo vaiku gydytoja, paaiskino kaip mazyliui reikia padeti, dar pati pamasazavo ir laukem kol pakakos, nes jei butu nepasitustines sake kad dujoms iseiti butu skyria vamzdeli. Taip kad as negaliu skustis ir kaip rasiau kai vaziuoji gimdyti reikia suprasti kur gimdai, girdejau VGN mamai ir leliukui daugiau demesio, bet ten visi sveiki, isnesioti leliukai, o AK kai pilna leliuku inkubatoriuose as visiskai nepriestarauju kad jiems butu skiriama daugiau mediku demesio nes jiems jo daugiau ir reikia.
na nezinau, pas man tokia pati situacija buvo, nekekojo leliukas 2 dienas. Tad atejo gyd ir pasake , jei snd nepakakos kisim ale vamzdeli kzk. Tai isivaizduokit ar kas atejo pasiteirauti ar jis pakakojo ar ne, nors zadejo ateiti... pati nuejau pas sesele paaiskinau kas kaip, ji paskambino i vaiku skyriu, tai vakare atejo ir gliukozes atnese....ir vsio. ir paklause ar pati su virskinimu problemu netyriu...
Bet as tragedijos nematau, reikia mamai viskuo dometis, ir tik nebijot eit ir klaust...