sveikos, busimos mamytes
pries keleta dienu grizau is AK, tad galiu pasidalint sviezia info (pries vaziuojant gimdyti pati laukdavau tokiu pasisakymu kas, kaip ten;), tad jei kas idomu klauskit. o siaip gimdyklose tikrai veikia kondicionierius - vyrui net vesoka buvo, bet, aisku, ne man
gimdymo naktinius, jei gimdysite naturaliai - ne CP, patartina tureti savo, bet, blogiausiu atveju duos.
mokamu palatu siuo metu nera (bent jau man taip sake), nes vyksta remontai, tad galite pakliuti ir i dviviete, ir i triviete, keturviete palata. dusas/toletas - palatoje, tad toli begioti nereikes
gimdymu, prieziura ir, ypac gydytoju, esu laaaaaaaaaaaaaaabai patenkinta (su niekuo nesitariau), taciau pogimdyviniam skyriuj situacija kitokia.
gimdau ne pirma vaikiuka, tad galiu palyginti.. prieziuros man, mamai, tikrai ir nereikejo, taciau, kad taip visiskai nesidometu kudikiu... zodziu, buna vizitacija ryte ir viskas! dienos eigoje niekas net neuzeina pasidometi kaip mazylis, ar viskas gerai, gal kokiu klausimu ar pan. bet gal tai normalu??? nemanau!!! aisku, jei klausite, pati lysite - be atsakymo neliksite
tad, mergaites, lengvo gimdymo ir sveiku mazyliu!!!