Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus miesto universitetinė ligninė (AK)

QUOTE(ciuke @ 2010 08 11, 15:30)
Mes vakar buvom kaip tik, gydytojas, su kuriuo tariames, aprode gimdykla, tikrai pasirode vesu (teigiama prasme) ir pats gydytojas pasake, kad veikia vedinimo sistema, todel nebuna karsta.

vadinasi jau kondicionieriai veikia, prieš du mėn neveikė.
Atsakyti
QUOTE(syu @ 2010 08 11, 09:13)
naktiniai tai aisku, as del chalato klausiu  4u.gif

tikrai neduoda smile.gif nebent labai prašyti reikia mokėti g.gif
Atsakyti
Tai realiai reikia dvieju naktiniu? Kaip geriau? ax.gif
Ir dar norejau paklausti del klizmu,ar dare? Ar daretes pacios pries atvaziuojant i GN?Koia yra situacija prasvieskit? ax.gif
Atsakyti
Dariausi klyzmute namuose kazkaip ligoninej net nepasiule nors kai klausiau gydytojo tai sake kad klyzma nebutina, bet jei turi su viduriais problemyciu tai gal geriau pasidaryk smile.gif
Atsakyti
Idomu per kiek laiko suveiktu ji... g.gif
Atsakyti

Idomu per kiek laiko suveiktu ji... g.gif

Suveiktu kas, klizma? Siaip, kai gimdziau pries 2 metus Ak, tai man dave toki tepaliuka (pamirsau, kaip jis ten vadinasi), zodziu, klizmute, tai veikia is karto smile.gif Vos per 10 minuciu viska isvalo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ataner.s @ 2010 08 09, 22:58)
aciu smile.gif reiks nuvaziuot apsidairyti - susipazint su aplinka.
Beja, turiu ir as ta pati klausima, kaip visai neseniai kelios nestukes klause. Kiek paprastai duodama gydytojui priimanciam gimdyma, jeigu su juo nebuna tartasi is naksto? Ir kam dar kiek prisireikia duoti? Labai prasau, bukit geros, pasidalinkit savo patirtimi 4u.gif  Galite i AZ. Norisi panasiai orientuotis.

Jungiuosi prie to pacio klausimuko. Gal ir man gali kas parasyti, kaip ten kam kiek duoda, jei nesitari. Nors, kita vertus, kai nesitari, tai nebutina ir moketi smile.gif Tik gal uz epidura gali tekti susimoketi, nora labai noreciau apseiti be jo...
Atsakyti
Na kazkas panasaus apie 10 - 15 minuciu ir klizmute suveikia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramunyte01: 14 rugpjūčio 2010 - 16:11
sveikos, busimos mamytes bigsmile.gif

pries keleta dienu grizau is AK, tad galiu pasidalint sviezia info (pries vaziuojant gimdyti pati laukdavau tokiu pasisakymu kas, kaip ten;), tad jei kas idomu klauskit. o siaip gimdyklose tikrai veikia kondicionierius - vyrui net vesoka buvo, bet, aisku, ne man biggrin.gif
gimdymo naktinius, jei gimdysite naturaliai - ne CP, patartina tureti savo, bet, blogiausiu atveju duos.
mokamu palatu siuo metu nera (bent jau man taip sake), nes vyksta remontai, tad galite pakliuti ir i dviviete, ir i triviete, keturviete palata. dusas/toletas - palatoje, tad toli begioti nereikes smile.gif
gimdymu, prieziura ir, ypac gydytoju, esu laaaaaaaaaaaaaaabai patenkinta (su niekuo nesitariau), taciau pogimdyviniam skyriuj situacija kitokia.
gimdau ne pirma vaikiuka, tad galiu palyginti.. prieziuros man, mamai, tikrai ir nereikejo, taciau, kad taip visiskai nesidometu kudikiu... zodziu, buna vizitacija ryte ir viskas! dienos eigoje niekas net neuzeina pasidometi kaip mazylis, ar viskas gerai, gal kokiu klausimu ar pan. bet gal tai normalu??? nemanau!!! aisku, jei klausite, pati lysite - be atsakymo neliksite smile.gif
tad, mergaites, lengvo gimdymo ir sveiku mazyliu!!!
Atsakyti
o kiek kartų turi apžiūrėti kūdikį per dieną,jeigu apžiūrėjo išryto ir viskas normoj... mirksiukas.gif
Atsakyti
o jeigu norėsiu tartis su akušere,ar gydytojas dalyvauja gimdyme,na bent po to jeigu tektų užsiūti blush2.gif ?
Atsakyti
kai gimdziau pirmaji vaikiuka (bet cia ne vln), bent pora kartu per diena uzeidavo pasidometi, ar viskas gerai.
del tarimosi nieko negaliu pasakyti, taciau gimdyme dalyvauja ir gydytojas, ir akusere. siuna pats gydytojas, bent jau mane...
Atsakyti
QUOTE(uopliuke @ 2010 08 15, 20:31)
kai gimdziau pirmaji vaikiuka (bet cia ne vln), bent pora kartu per diena uzeidavo pasidometi, ar viskas gerai.
del tarimosi nieko negaliu pasakyti, taciau gimdyme dalyvauja ir gydytojas, ir akusere. siuna pats gydytojas, bent jau mane...

Manau kituose gimdymo namuose gal ir uzeina dazniau, taciau jei jau pasirenki gimdyti antakalnyje as manau jau reikia suprasti kaip bus, jeigu atejo vizitacvija ryte ir mato kad leliukui viskas gerai kam jiems lakstyti pas sveikus leliukus, jeigu antakalnyje yra leliuku ligoniuku, neisnesiotuku ir t.t. Beto kadangi antakalnis yra tokio lygio ligonine kuri priimdineja ir neisnesiotukus as manau ten dirba tikrai kvalifikuoti neontologai kurie gerai supranta savo darba, o jei kas nutiktu manau mama pati kreiptusi i vaikuciu gydytojus. Mano mazyliui labai uzkietejo viduriukai antra diena, pasakiau akuserei, nes maziaus nenorejau palikti vieno palatoje, akusere paskambino i vaikuciu skyriu ir pas mane atejo vaiku gydytoja, paaiskino kaip mazyliui reikia padeti, dar pati pamasazavo ir laukem kol pakakos, nes jei butu nepasitustines sake kad dujoms iseiti butu skyria vamzdeli. Taip kad as negaliu skustis ir kaip rasiau kai vaziuoji gimdyti reikia suprasti kur gimdai, girdejau VGN mamai ir leliukui daugiau demesio, bet ten visi sveiki, isnesioti leliukai, o AK kai pilna leliuku inkubatoriuose as visiskai nepriestarauju kad jiems butu skiriama daugiau mediku demesio nes jiems jo daugiau ir reikia.
Atsakyti