Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus miesto universitetinė ligninė (AK)

Labukas smile.gif
Norejau paklausti, ar gydytojai visi noriai daro epidura,jeigu paprasai? ar butina su savimi tureti epiduro rinkini? ar uz ji reikia moketi ligonineje ? Ir del iklotu po gindymo... buna kazkokie specialus po gimdymo , ar tieisog paprasti didesni iklotai?
Aciu smile.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
Gal kas nors pakomentuotu man sias duomenis, pateiktas Antakalnio gimdymo namu tinklapyje:

Papildoma individuali ligonio priežiūra ir slauga:
gimdymo skyriuje (visą gimdymo laikotarpį), kai pacientė pati renkasi
gydytoją ir akušerę 695
gydytojo 695,42
akušerės 347,71

Kiek kainuoja gimdymo metu iskviesti atskirai gidytoja ir atskirai akusere as supratau, bet ka reiskia

gydytoją ir akušerę 695 ???

g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IrinaL: 04 rugpjūčio 2010 - 21:38
aciu uz atsakyma smile.gif reiks taip ir padaryt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2010 08 04, 20:05)
Jujuk, gali užtekti, gali ne, nžn tavo fiziologijos  biggrin.gif . Parodyk vyrui kaip jie atrodo ir pavadinimą užrašyk, jei ką - nusiųsi nupirkti papildomai. O pirk geriau kitus ne įprastinius, o nakčiai, jie didesni ir ilgesni  mirksiukas.gif Ir geriau tokius, kurie labiau "medvilniniai", nes gi dabar su kokiais Always tai turbūt labai šus viskas  g.gif

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gal žinote, po 40 savaitės ar reikia siuntimo iš savo gydytojos norint pasitikrinti AK ambulatoriškai? Ar priima ir be jo? Dėkui  4u.gif

Su iklotais, tai tiesa. Nezinai is anksto kiek ju reikia ir kokiu. Vyras vis man atvezdavo kuiu reikejo (mes apie 2 savaites gulejom). Tai pradejau nuo abrisan4, o baigiau tena su 1,5 laselio. Naudojau tik urologinius ar kaip jie ten vadinasi. Nes prisimenu kai po pirmo gimdymo buvo, turejau tu always, tai man nuo ju nenorejo gyti, vis prakaitavo viskas ir skaudejo. Bet kiekvienai gali buti skirtingai.

As turejau siuntima, kai nuvaziavau 40 savaiciu. Mane prieme, bet reikejo siek tiek isklausyti pamokslo. Viskas ramiai. Klasinejo, kodel atvaziavau be jokios rimtos priezasties, nes terminas nereiskia jog reikia vaziuot. Tipo turejai atvaziuot kai butu prasidejes gimdymas. Bet nieko apziurejo viska ir pasake po savaites atvaziuot gimdyt.
Atsakyti
QUOTE(_Laukinuke_ @ 2010 08 04, 20:57)
Labukas smile.gif
Norejau paklausti, ar gydytojai visi noriai daro epidura,jeigu paprasai? ar butina su savimi tureti epiduro rinkini? ar uz ji reikia moketi ligonineje ? Ir del iklotu po gindymo... buna kazkokie specialus po gimdymo , ar tieisog paprasti didesni iklotai?
Aciu smile.gif

Aš kaip tik klausiau dėl epidūro. Sakė, nereikia turėti. Bus galima po to atpirkti
Atsakyti
QUOTE(IwonaBogd @ 2010 08 05, 09:51)
As turejau siuntima, kai nuvaziavau 40 savaiciu. Mane prieme, bet reikejo siek tiek isklausyti pamokslo. Viskas ramiai. Klasinejo, kodel atvaziavau be jokios rimtos priezasties, nes terminas nereiskia jog reikia vaziuot. Tipo turejai atvaziuot kai butu prasidejes gimdymas. Bet nieko apziurejo viska ir pasake po savaites atvaziuot gimdyt.

4u.gif Dėkui už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes, noriu pasidziaugti ! grizau is antakalnio ligonines!turiu sunu! gimdymas vyko sklandziai, esu juo labai patenkinta, taciau po gimdymo tai jau tikrai visai kas kitka...
Atsakyti
QUOTE(wwawwa @ 2010 08 05, 14:48)
Sveikutes, noriu pasidziaugti ! grizau is antakalnio ligonines!turiu sunu! gimdymas vyko sklandziai, esu juo labai patenkinta, taciau po gimdymo tai jau tikrai visai kas kitka...

Sveikinimai dideliausi 4u.gif Gal gali papasakoti kas ir kaip vyko, kas patiko, kas ne, kaip priėmė, tareisi ar ne? Na viską kas pačiai buvo įdomu iki gimdymo bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kregzde: 05 rugpjūčio 2010 - 16:31
sveikutes 4u.gif

gal kas galetumet pasakyti ko gali prireikti CP,metu ir po jo nes as busiu is toli ir ko nors prireikus neturesiu kas nuperka ir atnesa blush2.gif ir kiek kazin laiko laiko po cp g.gif
Atsakyti
QUOTE(rencius* @ 2010 08 05, 19:08)
sveikutes  4u.gif

gal kas galetumet pasakyti ko gali prireikti CP,metu ir po jo nes  as busiu is toli ir ko nors prireikus neturesiu kas nuperka ir atnesa blush2.gif ir kiek kazin laiko laiko po cp g.gif

Su manim palatoj gulejo dvi mamos po CP, tai jas isleido po triju paru. Po naturalaus isleidzia po dvieju paaru.
Atsakyti
QUOTE(_Laukinuke_ @ 2010 08 04, 20:57)
Aciu smile.gif

Daro nesipriesindami, tik reikia laiku paprasyt ax.gif jei atsidarymas 8cm, nebedarys niekas mirksiukas.gif uz epiduro rinkini reikia moket. iklotus dauguma naudoja tuos slapimui sugert- Tena lady. as is karto po gimdymo naudojau Tena tokias kaip kelnaites, atrodo kaip pampersai biggrin.gif tu turejau kokius 3 vnt, paskui perejau prie Tena iklotu, turejau kokiu 6 vnt, o po to prie kazkokiu menesinems, bet ne Always, o labiau kvepuojaciu kazkuriu.

QUOTE(rencius* @ 2010 08 05, 19:08)
sveikutes  4u.gif

gal kas galetumet pasakyti ko gali prireikti CP,metu ir po jo nes  as busiu is toli ir ko nors prireikus neturesiu kas nuperka ir atnesa blush2.gif ir kiek kazin laiko laiko po cp g.gif

Mano palatos kaimyne pirko kazkokius siulus ir laselinei skysti. tikiuosi, kokia nors mamyte tau atsakys. o po CP reikia visko to paties, kaip ir po paprasto gimdymo- iklotu, ranksluoscio, prausiklio, tualetinio popieriaus, tepliuko speneliams, naktiniu, kelnaiciu, chalato, slepeciu, leliui rubu, pampersu, tepaliuko nuo issutimu, muiliuko, ranksluostuko, gerti....jei reikes kokiu vaistuku, skirs ten vietoj. bent jau man dave zvakuciu nuo skausmo,kai gimda skausmingai susitraukinejo. Po CP laiko 3-5 dienas, priklausomai nuo savijautos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(IwonaBogd @ 2010 08 05, 10:51)

Na va kaip ..... o man ginekologė pasakė, kad nereikia jokių siuntimų, nuvažiuoji po termino ir stebi tipo buklę mamos ir vaikiuko....

Prieš 4 metus gimdžiau RK - tai ten po termino reikėjo kasdien važinėti ir klausėsi vaikiuko tonų ir t.t. Nei skatino dirbtinai nei ka - sakė, laukit kol prasidės naturali veikla, mes stebim jūsų ir vaiko būklę....Tai viskas taip ir pasibaigė sėkmingai natūraliu gimdymu, visi sveiki ir laimingi.

Na tikiuosi su savo reikalavimais neisiutinsiu personalo jei ka biggrin.gif Nes neleisiu nei skatinti nei cezario daryti be reikalo ir t.t.
Atsakyti