QUOTE(swelnute @ 2010 07 30, 22:01)
Sakykit, mergaites, kokia dabar situacija gimdant, mano gine sako, kad dabar neklizmuoja. Ar tikrai? Nes nelabai isivaizduoju tada normalu gimdyma....
Ar po gimdymo duoda kokia pala, nes vis tiek kraujavimas vyksta, tai prisidengti noretusi kazkuom, ar vis gi geriau pirktis vienkartine?
Ir dar noriu paklausti, dalyvaujant vyrui gimdyme reikia tureti vienkartines aprangos komplekteli, ar viska galima gauti ligonineje?
Kazkaip siandiena nuteike taip...., jauciuos, kaip pirmakarte...
Net gimdymo pradejau bijoti....
Klizma jei nori, gali pasidaryti namie, arba pasiimti savo į ligoninę, padarys (ar pasidarysi) vietoje; o dėl gimdymo be klizmos - aš nedariau jos, ir nieko... aišku, gimdžiau nuo ryto, tad be pusryčių buvau buvusi, ir nekas žarnyne matyt buvo...
Turėk paketų,skirtų po gimdymo - gimdykloj tave viskuo aprūpins, tik paskui jau savo naudosi; o pasitiesti lovoje gali turėti vienkartinių paklotėlių - jei kartais prabėgtų...
Vyras gali pasiimti kambarines šlepetes - tada nereiks ir maišelių ant kojų; maišelius duoda gimdykloje, tačiau kai taip buvo karšta, mano vyras iš vis su kojinėm po gimdyklą vaikštinėjo , nes šlepečių nepagalvojo kad bus galima ir nepasiėmė