Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus miesto universitetinė ligninė (AK)

QUOTE(-Neužmirštuolė- @ 2010 07 28, 17:58)
Pritariu.  drinks_cheers.gif

aciukas. Va jau man terminas pirmadieni, bet nieko nesidaro...sad.gif
labai pergyvenu del vaikio svorio, jis tikrai nemazas, bijau kzk kad sunkiai seksis":)
Atsakyti
QUOTE(wwawwa @ 2010 07 29, 21:37)
labai pergyvenu del vaikio svorio, jis tikrai nemazas, bijau  kzk kad sunkiai seksis":)

Nesijaudink, nepamatysi, kad jau laikai leliuką rankose smile.gif
Aš net nespėjau sureaguot, kaip pagimdžiau, antras greičiau gimsta. Mano antras gimdymas truko tris valandas. ax.gif
Atsakyti
Mano antras gimdymas irgi greitai praejo. I gimdykla mane pagulde su beveik 5cm (nieko nejauciau, jokiu skausmu), o kai nuleido vandenys, tai po pusantros valandos laikiau savo suneli ant ranku wub.gif Gime nemazas 4420g ir 58cm.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IwonaBogd: 30 liepos 2010 - 09:01
QUOTE(IwonaBogd @ 2010 07 30, 10:00)
Mano antras gimdymas irgi greitai praejo. I gimdykla mane pagulde su beveik 5cm (nieko nejauciau, jokiu skausmu), o kai nuleido vandenys, tai po pusantros valandos laikiau savo suneli ant ranku wub.gif Gime nemazas 4420g ir 58cm.

Beveik identiškas gimdymas. Irgi 5 cm, irgi nieko iki tol nejutau, tik vandenys patys nutekėjo, nereikėjo nuleisti.
Atsakyti
aha piniguciu tai truksta, bet niekas kolkas nepasidalino patirtimi, keik duoti, kam duoti..nors visai nenoreciau duoti isvis... nebent po visko atsidekoti.. kad ir dovanele.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Akutee @ 2010 07 30, 12:55)
aha piniguciu tai truksta, bet niekas kolkas nepasidalino patirtimi, keik duoti, kam duoti..nors visai nenoreciau duoti isvis... nebent po visko atsidekoti.. kad ir dovanele.. smile.gif

Kadangi aš niekam nieko nedaviau, tai ir neatsakau į šį klausimą.
Atsakyti
QUOTE(wwawwa @ 2010 07 29, 21:37)
labai pergyvenu del vaikio svorio, jis tikrai nemazas, bijau  kzk kad sunkiai seksis":)

del to svorio... kol negims, nezinosi koks ten vaiko tikras svoris smile.gif su pirma man sake, kad didelis bus vaikas, o gime 3400 gr., su antru sake - paklaida +- 500 gr., taip kad žinai, laaaabai jau didelė ji kai svoris apie 3500 gr. buna biggrin.gif
QUOTE(Akutee @ 2010 07 30, 12:55)

jei truksta, tai ir neduok - jei jau nesilankei pas ta gydytoja nescia, pas kuri tartis nori gimdyti, tai manau nesitark, ir nemokek, nebent paskui noresis labai padekoti; bet ne viskas gi pinigais apsibrezia smile.gif
Atsakyti
Viena mano pažystama man sakė,kad tartis su gydytoju iš anksto labai brangu ar tai tiesa ? beje o kiek priklauso vienkartine pašalpa kai pagimdai...
Atsakyti
QUOTE(Evelina*** @ 2010 07 30, 19:03)
Viena mano pažystama man sakė,kad tartis su gydytoju iš anksto labai brangu ar tai tiesa ? beje o kiek priklauso vienkartine pašalpa kai pagimdai...

1430 lt.
Atsakyti
Sakykit, mergaites, kokia dabar situacija gimdant, mano gine sako, kad dabar neklizmuoja. Ar tikrai? Nes nelabai isivaizduoju tada normalu gimdyma.... unsure.gif
Ar po gimdymo duoda kokia pala, nes vis tiek kraujavimas vyksta, tai prisidengti noretusi kazkuom, ar vis gi geriau pirktis vienkartine?
Ir dar noriu paklausti, dalyvaujant vyrui gimdyme reikia tureti vienkartines aprangos komplekteli, ar viska galima gauti ligonineje?
Kazkaip siandiena nuteike taip...., jauciuos, kaip pirmakarte... doh.gif biggrin.gif Net gimdymo pradejau bijoti.... blink.gif
Atsakyti
Swelnute,
dėl klizmos, tai kai nuvažiavau gimdyti, tai niekas man nieko nesiųlė ta tema, bet aš buvau namuose susitvarkiusi. blush2.gif
Po gimdymo man įdėjo tarp kojų didelį paketą, paskui nuėjau į dušą, esantį gimdymo palatoje, tada jau nusipraususi įsidėjau savo paketą. Nebijok, neliksi be nieko kraujuoti, padeda ir paklotą, pažiūri ar nepermirkęs, jei ką, pakeičia sausu. Turėjau savo paklotėlių, bet nepanaudojau, nes davė ligoninės.
Vyrui nereikėjo jokios spec. aprangos, tik maišiukų ant batų.
Atsakyti
QUOTE(swelnute @ 2010 07 30, 22:01)
Sakykit, mergaites, kokia dabar situacija gimdant, mano gine sako, kad dabar neklizmuoja. Ar tikrai? Nes nelabai isivaizduoju tada normalu gimdyma....  unsure.gif
Ar po gimdymo duoda kokia pala, nes vis tiek kraujavimas vyksta, tai prisidengti noretusi kazkuom, ar vis gi geriau pirktis vienkartine?
Ir dar noriu paklausti, dalyvaujant vyrui gimdyme reikia tureti vienkartines aprangos komplekteli, ar viska galima gauti ligonineje?
Kazkaip siandiena nuteike taip...., jauciuos, kaip pirmakarte...  doh.gif  biggrin.gif Net gimdymo pradejau bijoti....  blink.gif

Klizma jei nori, gali pasidaryti namie, arba pasiimti savo į ligoninę, padarys (ar pasidarysi) vietoje; o dėl gimdymo be klizmos - aš nedariau jos, ir nieko... aišku, gimdžiau nuo ryto, tad be pusryčių buvau buvusi, ir nekas žarnyne matyt buvo...
Turėk paketų,skirtų po gimdymo - gimdykloj tave viskuo aprūpins, tik paskui jau savo naudosi; o pasitiesti lovoje gali turėti vienkartinių paklotėlių - jei kartais prabėgtų...

Vyras gali pasiimti kambarines šlepetes - tada nereiks ir maišelių ant kojų; maišelius duoda gimdykloje, tačiau kai taip buvo karšta, mano vyras iš vis su kojinėm po gimdyklą vaikštinėjo , nes šlepečių nepagalvojo kad bus galima ir nepasiėmė smile.gif
Atsakyti