Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus miesto universitetinė ligninė (AK)

QUOTE(rencius* @ 2010 07 21, 09:04)
sveikos ,tikrai kaip ten su planiniu CP,man liepe 39 sav. atvaziuoti gultis ,kazin ar kita diena jau daro ar dar reikia paguleti g.gif

As ryt ryte vaziuoju gultis. O cezari darys penktadieni smile.gif
Atsakyti
QUOTE(R&V @ 2010 07 21, 11:54)
As ryt ryte vaziuoju gultis. O cezari darys penktadieni  smile.gif

o kodel ,taip anksti cp darys g.gif dar tik 37 sav.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rencius*: 21 liepos 2010 - 12:15
QUOTE(skibru @ 2010 07 20, 18:36)
Laba,

Su naujausiais įspūdžiais iš ligoninės: nesitariau, ir esu labiau patenkinta nei kai gimdžiau pirmą, ir tariausi  thumbup.gif Sūnų priėmęs personalas - gyd. Jankauskas ir akušerė Rasa - nerealūs, labai jiems dėkinga, net nesitikėjau kad būna tokių malonių žmonių; 2 gimdymo skyriaus seselės, kurios dirbo kai paguldė mane (deja, nežinau vardų) - irgi labai rūpestingos ir malonios, užsukdavo dažnai pasiteirauti, ar viskas gerai, ar nieko netrūksta, jei kildavo koks klausimas, kurio nežinojo, ne siųsdavo pas ką nors aiškintis, bet pačios pasidomėdavo ir pasakydavo; naujagimių skyrius  - po dviejų gimdymų įspūdžio - atskira respublika, kur reta kuri seselė moka normaliai bendrauti, o kas labai gaila; kadangi buvau atkakli ir ėjau 10 kart, pati ieškojau gydytojos kai jau pas ją nusiųsdavo, nors ją pagauti gana sudėtinga, tai galima ir tai pergyventi;
žodžiu, po kelių ten praleistų dienų galių pasakyti, kad viskas priklauso nuo žmonių, ant kurių papulsi - jei vieną dieną visas personalas buvo labai puikus, tai kitą dieną visai priešingas  verysad.gif

Tiesa, kam įdomu dėl remontų - jau berods nuo vakar ar šiandien neremontuotą dalį uždaro remontui, ir visos mamos guldomos į suremontuotas palatas smile.gif (bent jau 2 gimdymo skyriaus, kur aš gulėjau, dėl kitų negaliu garantuoti)

P.S. Jei šią žinutę kartais skaito mamos, kurios gulėjo 222 palatoje, bei coliukės mama, parašykit į AŽ - įdomu kaip auga mažiukai smile.gif

Didziausi sveikinimai!!!!!!!!!!!!!!!! aukit sveikuciai!!!!!!
manes tai dar tik laukia, dar 1.5 savaites liko... Vaziuosiu nesitarusi, tikiuosi viskas bus ok. labai laukiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rencius* @ 2010 07 21, 10:14)
o kodel ,taip anksti cp darys g.gif  dar tik 37 sav.

Todel kad nesioju dvynukes ir joms jau bus beveik 38sav kai darys cezari.Sako, suejus tiek savaiciu jau galima daryti cezari smile.gif
Atsakyti
man antakalni dare cezari geros daktares geros akuseres
Atsakyti
QUOTE(wwawwa @ 2010 07 21, 16:23)
Didziausi sveikinimai!!!!!!!!!!!!!!!! aukit sveikuciai!!!!!!
manes tai dar tik laukia, dar 1.5 savaites liko... Vaziuosiu nesitarusi, tikiuosi viskas bus ok. labai laukiu  smile.gif

viskas bus gerai, net neabejok biggrin.gif Labai svarbu geras nusiteikimas, ir pozytivus poziuris
Atsakyti
QUOTE(R&V @ 2010 07 21, 19:52)
Todel kad nesioju dvynukes ir joms jau bus beveik 38sav kai darys cezari.Sako, suejus tiek savaiciu jau galima daryti cezari  smile.gif

saunuole kaip pavyko tyaip ilgai isnesioti? gal daug poilsio reik? 4u.gif
Yra dvynuku nestukiu tema, ir mamyciu dvynuku SM' e jei ka 4u.gif

As ir manau man bus CP..kazkaip na...kiek laiko jis vykst ajuk greitai ar ne? as tai visai noreciau kad vyras butu salia.. ax.gif Ar galit isduoti paslapty kiek gydytojams duodat? nemegstuy ir nemoku tokiu dalyku, bet nzn ka reikes daryt reik apmastyti... nes kai su dviem leliais as, tai nzn kada TA diena... g.gif

Kaipsupratau vienos jau kita diena stojas ir eina ir neskauda, o kitoms- sunkiau...bet vis gi nera jau CP toks baisiai skausmingas ir baisus... blush2.gif
Atsakyti
Laba visoms,
as gimdziau Antakalnyje pries du metus. Skustis negaliu smile.gif Buvau susitarusi su gydytoju, tai, kaip ir viskas gerai. Po gimdymo taip pat nejutau diskonforto ar neprieziuros. Prasiau, kad patalyne pakeistu - jokiu problemu. Gulejau 3 dienas, tad nors ir personalas keitesi, bet blogu nuotaiku is seseliu ar kokios netaktikos nejutau. Tik vaiku gydytoja nelabai patiko, jei neklausi pati, tai nieko ir negausi.
Dabar laukiuosi antro leliuko. Planuoju vel gimdyti Antakalnio klinikose, tik mastau dabar nesitarti. Pirma karta, kad butu drasiau, tai tariausi, o dabar galvoju to nedaryti. Nors, aisku, butu drasiau, kad nepapulsiu ant kokio neprofesionalo. Bet man dar iki termino 4 savaites, tai dar yra laiko pagalvoti smile.gif
Sekmes visoms.
Atsakyti
Na va mes ir su šviežais įspudžiais prieš pora dienų gryžę iš AK. Kas dėl gimdymo tai tikrai neturiu dėl ko skūstis DIDŽIAUSIA PADĖKA gydytojui Sigitui ir akušerei Linai 4u.gif Tikra tiesa ten dabar vyksta remontas bet tai tikrai netrukdo dziaugtis pirmomis akimirkomis smile.gif Kas labai patiko tai dušai ir tualetai palatose niekur toli eiti nereikia smile.gif O sesutės tai tikrai manau kad nuo pamainos priklauso vienos eina klausia kitos nelabai bet man asmeniškai tikrai dėmesio pakako smile.gif Vaikiukų gydytoja tikrai galėtų būti kalbesnė, bet kai apipili klausimais į visus atsako ir jei reikia paaiškina smile.gif Gimdžiau pirmą kartą, kažkuri minėjo kad pirmakartėm antakalnis nelabai tinka net nežinau gal nereikėtų taip kategoriškai man ten buvo visai gerai ax.gif Jei kas domintų smulkiau galiu parašyt smile.gif
Atsakyti
Kaip suprasti tualetai ir dušai palatose? Visose?
Atsakyti
QUOTE(Ramunyte01 @ 2010 07 24, 16:50)
Na va mes ir su šviežais įspudžiais prieš pora dienų gryžę iš AK. Kas dėl gimdymo tai tikrai neturiu dėl ko skūstis DIDŽIAUSIA PADĖKA gydytojui Sigitui ir akušerei Linai  4u.gif  Tikra tiesa ten dabar vyksta remontas bet tai tikrai netrukdo dziaugtis pirmomis akimirkomis  smile.gif  Kas labai patiko tai dušai ir tualetai palatose niekur toli eiti nereikia smile.gif O sesutės tai tikrai manau kad nuo pamainos priklauso vienos eina klausia kitos nelabai bet man asmeniškai tikrai dėmesio pakako smile.gif Vaikiukų gydytoja tikrai galėtų būti kalbesnė, bet kai apipili klausimais į visus atsako ir jei reikia paaiškina  smile.gif  Gimdžiau pirmą kartą, kažkuri minėjo kad pirmakartėm antakalnis nelabai tinka net nežinau gal nereikėtų taip kategoriškai man ten buvo visai gerai  ax.gif  Jei kas domintų smulkiau galiu parašyt smile.gif

o tikrai kaip ten su tualetais??? visose alatose yra jie ir dusai???!!!
Papildyta:
sveikutes, man irgi iskilo toks klausimas.... Na tarkim as su gyd is anksto nesitariu, bet pries pat gimdyma jei duoti tarkim noreciau, kiek mazdaug priklausytu, na kokios mazdaug sumos???? gal kas galit pasidalinti patirtimi? galit ir i AZ...smile.gif tikrai labai rupi...........
Atsakyti
Del sumu ir man idomu. Kol kas tartis nesiruosiu, na bet maza kas, gal dar pakeisiu nuomone. Noreciau zinot kokia mazdaug suma laikoma padoria, nes piniguciu tai oi kaip truksta doh.gif
Atsakyti