Laba,
Su naujausiais įspūdžiais iš ligoninės: nesitariau, ir esu labiau patenkinta nei kai gimdžiau pirmą, ir tariausi
Sūnų priėmęs personalas - gyd. Jankauskas ir akušerė Rasa - nerealūs, labai jiems dėkinga, net nesitikėjau kad būna tokių malonių žmonių; 2 gimdymo skyriaus seselės, kurios dirbo kai paguldė mane (deja, nežinau vardų) - irgi labai rūpestingos ir malonios, užsukdavo dažnai pasiteirauti, ar viskas gerai, ar nieko netrūksta, jei kildavo koks klausimas, kurio nežinojo, ne siųsdavo pas ką nors aiškintis, bet pačios pasidomėdavo ir pasakydavo; naujagimių skyrius - po dviejų gimdymų įspūdžio - atskira respublika, kur reta kuri seselė moka normaliai bendrauti, o kas labai gaila; kadangi buvau atkakli ir ėjau 10 kart, pati ieškojau gydytojos kai jau pas ją nusiųsdavo, nors ją pagauti gana sudėtinga, tai galima ir tai pergyventi;
žodžiu, po kelių ten praleistų dienų galių pasakyti, kad viskas priklauso nuo žmonių, ant kurių papulsi - jei vieną dieną visas personalas buvo labai puikus, tai kitą dieną visai priešingas
Tiesa, kam įdomu dėl remontų - jau berods nuo vakar ar šiandien neremontuotą dalį uždaro remontui, ir visos mamos guldomos į suremontuotas palatas
(bent jau 2 gimdymo skyriaus, kur aš gulėjau, dėl kitų negaliu garantuoti)
P.S. Jei šią žinutę kartais skaito mamos, kurios gulėjo 222 palatoje, bei coliukės mama, parašykit į AŽ - įdomu kaip auga mažiukai
manes tai dar tik laukia, dar 1.5 savaites liko... Vaziuosiu nesitarusi, tikiuosi viskas bus ok. labai laukiu