vat man baisiausia, kad AK nieko neklause, maziukus misiniu priseria mano sunus menesi nemokejo is kruties valgyti kol atsikankinau kas jiems duoda tokia teise kudikius misiniu valgydinti????!!!!! juk visi puikiai zino, koks svarbus yra pirmasis zindymas. ech, negaliu vel pyktis sueme..
Gimdziau ir as birzelio pabaigoj AK. esu tikrai patenkinta, kad vaziavau butent cia. gimdyma prieme gydytojas ir akusere lb patiko, dirba profesionaliai. vaikeliui buvo virkstele apie kakla apsisukus, bet viskas baigesi gerai po gimdymo leliuka iskart uzdejo ant krutines, pamaitinau priespieniu, ir veliau isnese i naujagimiu skyriu, bet po poros val, vel turejau ji salia.
QUOTE(strazduks @ 2010 07 09, 20:18)
O kai guliu ant nugaros labai knarkiu, Norėtusi iš anksto visų atsiprašyti, nes dėl to pati labai pergyvenu.
Strazduks, manau nepergyvenk dėl to. Aš kai gulėjau po gimdymo keturvietėje palatoje, dvi mamytės miegodamos knarkė taip pat, bet manau, kad taip buvo dėl nuovargio. kas žino, gal ir aš knarkiau nieks nieko nesakė Šiaip neknarkiu, bet kai būnu labai nuvargusi, vyras sakė, kad knarkteliu karts nuo karto.
O šiaip man tai netrukdė knarkiančios mamytės, vaikiukai garsiau koncertuoja, bet kai miego maža, tai belieka padėt galvą ant pagalvės ir smingi. Netrukdo niekas. Na bent jau man.
QUOTE(daliukasva @ 2010 07 12, 13:50)
vat man baisiausia, kad AK nieko neklause, maziukus misiniu priseria mano sunus menesi nemokejo is kruties valgyti kol atsikankinau kas jiems duoda tokia teise kudikius misiniu valgydinti????!!!!! juk visi puikiai zino, koks svarbus yra pirmasis zindymas. ech, negaliu vel pyktis sueme..
Gimdžiau Ak kiek daugiau nei prieš metus. Matyt čia vėl viskas priklauso nuo konkretuas personalo ir situacijos. Visiskai nesutinku su tuo, kas čia parašyta. Buvau po cp, bet man kaip tik nešė mažytę, kad tik duočiau krūtį, ir vyras pirmą parą po operacijos beveik iš karto atsinešė dukrytę į palatą ir sakė, kad jam liepė man pasakyti, kad tik bandyčiau duoti krūtį. Mišinuko vėliau paprašėm patys, nes pirmas pora dienų nelabai jai buvo iš manęs ką valgyti... bet paskui viskas susitvarkė
QUOTE(LullAby @ 2010 07 10, 11:55)
Mokamose palatose yra viskas ko reikia, tačiau nieko ypatingo.
Tai nieko ypatingo labai ir nereikia Tegul būna švari, tvarkinga, suremontuota palata ir dušas su tualetu palatos viduj - ir jau komforto iki soties
QUOTE(harmonija... @ 2010 07 07, 13:55)
As pagimdziau 11 ryto. Tai vaikiukas su manimi gulejo 1 val gimdykloj, o poto mane i palata isveze o mazaja i naujagimiu skyriu, apziureti, nuprausti, paskiepyti ir t.t vyras ja parsinese po poros valandu.
mano dukrytė su manim valandą buvo gimdykloj, poto išnešė į naujagimių skyrių ir vyras po gero pusvalandžio nuėjo ten ir parsinešė į palatą ir nematau čia problemų jei lauksit tai gali tekt ir ilgiau palaukti kol atneš, juk būna ir ekstra atvejų ir labai maži kūdikėliai gimsta, o personalas juk tas pats - negali visko suspėt....
QUOTE(Crazy Lady @ 2010 07 19, 13:48)
mano dukrytė su manim valandą buvo gimdykloj, poto išnešė į naujagimių skyrių ir vyras po gero pusvalandžio nuėjo ten ir parsinešė į palatą ir nematau čia problemų jei lauksit tai gali tekt ir ilgiau palaukti kol atneš, juk būna ir ekstra atvejų ir labai maži kūdikėliai gimsta, o personalas juk tas pats - negali visko suspėt....
O aš maniau, kad su vaiku gali pabūti 2 val. gimdykloj, jei viskas gerai
QUOTE(daliukasva @ 2010 07 12, 14:50)
Jei prišėrė, tai ir nemokėjo valgyti O nepagalvojot, kad pati nemokėjot taisyklingai paduoti krūties
Laba,
Su naujausiais įspūdžiais iš ligoninės: nesitariau, ir esu labiau patenkinta nei kai gimdžiau pirmą, ir tariausi Sūnų priėmęs personalas - gyd. Jankauskas ir akušerė Rasa - nerealūs, labai jiems dėkinga, net nesitikėjau kad būna tokių malonių žmonių; 2 gimdymo skyriaus seselės, kurios dirbo kai paguldė mane (deja, nežinau vardų) - irgi labai rūpestingos ir malonios, užsukdavo dažnai pasiteirauti, ar viskas gerai, ar nieko netrūksta, jei kildavo koks klausimas, kurio nežinojo, ne siųsdavo pas ką nors aiškintis, bet pačios pasidomėdavo ir pasakydavo; naujagimių skyrius - po dviejų gimdymų įspūdžio - atskira respublika, kur reta kuri seselė moka normaliai bendrauti, o kas labai gaila; kadangi buvau atkakli ir ėjau 10 kart, pati ieškojau gydytojos kai jau pas ją nusiųsdavo, nors ją pagauti gana sudėtinga, tai galima ir tai pergyventi;
žodžiu, po kelių ten praleistų dienų galių pasakyti, kad viskas priklauso nuo žmonių, ant kurių papulsi - jei vieną dieną visas personalas buvo labai puikus, tai kitą dieną visai priešingas
Tiesa, kam įdomu dėl remontų - jau berods nuo vakar ar šiandien neremontuotą dalį uždaro remontui, ir visos mamos guldomos į suremontuotas palatas (bent jau 2 gimdymo skyriaus, kur aš gulėjau, dėl kitų negaliu garantuoti)
P.S. Jei šią žinutę kartais skaito mamos, kurios gulėjo 222 palatoje, bei coliukės mama, parašykit į AŽ - įdomu kaip auga mažiukai
Su naujausiais įspūdžiais iš ligoninės: nesitariau, ir esu labiau patenkinta nei kai gimdžiau pirmą, ir tariausi Sūnų priėmęs personalas - gyd. Jankauskas ir akušerė Rasa - nerealūs, labai jiems dėkinga, net nesitikėjau kad būna tokių malonių žmonių; 2 gimdymo skyriaus seselės, kurios dirbo kai paguldė mane (deja, nežinau vardų) - irgi labai rūpestingos ir malonios, užsukdavo dažnai pasiteirauti, ar viskas gerai, ar nieko netrūksta, jei kildavo koks klausimas, kurio nežinojo, ne siųsdavo pas ką nors aiškintis, bet pačios pasidomėdavo ir pasakydavo; naujagimių skyrius - po dviejų gimdymų įspūdžio - atskira respublika, kur reta kuri seselė moka normaliai bendrauti, o kas labai gaila; kadangi buvau atkakli ir ėjau 10 kart, pati ieškojau gydytojos kai jau pas ją nusiųsdavo, nors ją pagauti gana sudėtinga, tai galima ir tai pergyventi;
žodžiu, po kelių ten praleistų dienų galių pasakyti, kad viskas priklauso nuo žmonių, ant kurių papulsi - jei vieną dieną visas personalas buvo labai puikus, tai kitą dieną visai priešingas
Tiesa, kam įdomu dėl remontų - jau berods nuo vakar ar šiandien neremontuotą dalį uždaro remontui, ir visos mamos guldomos į suremontuotas palatas (bent jau 2 gimdymo skyriaus, kur aš gulėjau, dėl kitų negaliu garantuoti)
P.S. Jei šią žinutę kartais skaito mamos, kurios gulėjo 222 palatoje, bei coliukės mama, parašykit į AŽ - įdomu kaip auga mažiukai
QUOTE(skibru @ 2010 07 20, 18:36)
Laba,
Sveikute......
Sveikinu su suneliu !!!!
Pagaliau nors viena gera zinia ...A tai per pskutines dienas is VGM tik nekokie atsiliepimai.Vadinas galima drasiai vaziuoti ir nepergyventi....
Grizau su sunum is AK, 3860, 54cm, gavome 10balu. Viskuo patenkinta, daktarams didziulis ACIU!!!! Suneli gimdykloje dave ir ant pilvuko palaikyti, ir krutines biski dave paragaut. Isnese gal kokiom 4 valandom, per kurias galejau bent kazkiek pailset. Atnese grazuti, sutvarkyta.
sveikos ,tikrai kaip ten su planiniu CP,man liepe 39 sav. atvaziuoti gultis ,kazin ar kita diena jau daro ar dar reikia paguleti