Gimdžiau AK prieš porą savaičių. Gimdyti ruošiausi pati, bet po 8 valandų, praleistų gimdykloje, vis tik teko daryti cezarį. Esu prisiskaičius labai neigiamų atsiliepimų apie AK personalą, tačiau mano atveju visi buvo labai rūpestingi, tiek gimdykloje (pamenu tik akušerės vardą Laima, čia pirmam aukšte), tiek operacinėje, tiek po gimdymo (gulėjau 3 aukšte), gimdymą priėmė gydytoja Jatužienė, labai maloni ir man pasirodė labai gerai išmananti savo darbą, ačiū jai už viską. Su niekuo nesitariau, niekam nemokėjau, nieko nedovanojau, po operacijos mane paguldė į nemokamą palatą (dvivietę), visą pirmą parą vis ateidavo akušerės-seselės-dar kažkas, visos pasiklausdavo kaip jaučiuos, suleisdavo vaistus (man laikėsi temperatūra), siūlė nuskausminti, dar kažką darydavo. Beje, teko atpirkti antibiotikus ir lašelines (lašelinės kainavo apie 50, antibiotikai čia jau mano konkretus atvejis penkių dienų kursas kainavo apie 100lt). Vaikelis dvi paras išbuvo vaikų skyriuje, nes pati tikrai negalėčiau juo pasirūpinti, mane pakėlė tik po pusantros paros, tačiau tėvelis pastoviai mažylę man atnešdavo. Turbut ją ten primaitino mišinukas, bet įtakos mano pienui tai neturėjo, mažylė puikiai ima krutį ir noriai valgo mano pienuką. Vaikų skyriaus personalas sutinku, ne toks malonus kaip kiti, tačiau paprašiau ir man viską parodė kaip duoti krutį, nemokėjau net pampersus uždėt parodė, kaip užpakaliuką plaut po kranu parodė
Na vienu žodžiu ne taip jau viskas ir blogai. Tiesa, trečią dieną 5:30 ryte man atnešė mano vaikeli ir paliko, aš nelabai buvau pasiruošusi, labai sunkiai vaikščiojau, net nebuvau dar pati be vyro pagalbos nuėjus iki tualeto, bet diclofenac žvakutė padėjo, beje, man ją pasiūlė akušerė, net pasiūlė pirštines prie žvakutės, aš buvau nustebus
Tiesa, trečią dieną atsilaisvino mokama palata, kaip tik tą dieną kai mums atidavė mūsų vaikelį, tad miegojome jau visi kartu. Sąlygos paprastose palatose yra ne tokios jau ir baisios, tačiau problema su tualetu, po cezario iki jo tikrai sunku daeit, ką jau kalbėt apie ten esančias dušo kabinas.. Mokamose palatose yra viskas ko reikia, tačiau nieko ypatingo. Turiu kelias nuotraukas iš gimdyklos ir palatų kam įdomu galiu persiust.