Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus miesto universitetinė ligninė (AK)

QUOTE(Akutee @ 2010 07 06, 14:58)
MAn idomu kiek antakalnio klinokose palata ta mokama kainuoja dienai? nes jauciu mes uztruksime ilgiau... smile.gif
Ir seip jie uzsidarys greit ar ne? g.gif

Mokama vienute kainuoja 200 lt ir nepriklausomai nuo to kiek tu joje busi, nera dienos mokescio, gali buti diena, gali buti savaite bet ju nedaug o norinciu gyva eile.
Atsakyti
QUOTE(agnecija @ 2010 07 06, 20:31)
Mokama vienute kainuoja 200 lt ir nepriklausomai nuo to kiek tu joje busi, nera dienos mokescio, gali buti diena, gali buti savaite bet ju nedaug o norinciu gyva eile.

aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti

2. nežinau, kaip pagimdžius dieną, bet, jei tai yra naktį arba vėlai vakare, paguli vaikiukas po gimdymo valandą, o paskui jį išneša ir pristato šeštą ryto. Aišku, manau, galima ir užprotestuot.

[/quote]

As pagimdziau 11 ryto. Tai vaikiukas su manimi gulejo 1 val gimdykloj, o poto mane i palata isveze o mazaja i naujagimiu skyriu, apziureti, nuprausti, paskiepyti ir t.t vyras ja parsinese po poros valandu.
Atsakyti
Sveikos mamytes, tuiu rupima klausima, gal kas zino, is gydytoju ar sesliu ten dirbanciu. Jei kvieciuosi savo gydytoja, su kuriuo esu susitarusi, moku oficialiai i kasa. Bet kur tie pinigeliai eina? Ar mano issikviesta gydytoja gauna ka nors nuo to "oficialaus mokescio" ar cia seip i ligonines kasa inesu, ir viskas? Gal kas zinote? g.gif
Atsakyti
Gimdziau AK, likau viskuo patenkinta biggrin.gif
Net gi ir tuo , kad pagailejau pinigu mokamai palatai.
Tai buvo mano pirmas nestuke.gif o salia gulejo patirusi mamyte thumbup.gif
daug ka parode, paaiskino , esu jai labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žaislų Karalienė: 07 liepos 2010 - 16:33
QUOTE(Kacyce @ 2010 07 07, 14:30)
Sveikos mamytes, tuiu rupima klausima, gal kas zino, is gydytoju ar sesliu ten dirbanciu. Jei kvieciuosi savo gydytoja, su kuriuo esu susitarusi, moku oficialiai i kasa. Bet kur tie pinigeliai eina? Ar mano issikviesta gydytoja gauna ka nors nuo to "oficialaus mokescio"  ar cia seip i ligonines kasa inesu, ir viskas? Gal kas zinote? g.gif

Gauna ir gydytoja iš tų "oficialių" pinigų, bet tik kelis šimtukus..
Atsakyti
QUOTE(Šponka @ 2010 07 08, 12:50)
Gauna ir gydytoja iš tų "oficialių" pinigų, bet tik kelis šimtukus..

"tik".... doh.gif

Aš irgi norėčiau "tik" kelių šimtukų prie algos cool.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2010 07 08, 13:01)
"tik"....  doh.gif

Aš irgi norėčiau "tik" kelių šimtukų prie algos  cool.gif

Aš taip pat norėčiau kelių šimtukų prie algos, taip pat būt iškviesta ar priklausoma nuo skambučio bet kuriuo paros metu, būt atsakinga už mamą ir jos vaikelį, išklausyt vyro priekaištų, kad "žmonai skauda" ir t.t....
Atsakyti
QUOTE(Jasper @ 2010 07 08, 15:26)
Aš taip pat norėčiau kelių šimtukų prie algos, taip pat būt iškviesta ar priklausoma nuo skambučio bet kuriuo paros metu, būt atsakinga už mamą ir jos vaikelį, išklausyt vyro priekaištų, kad "žmonai skauda" ir t.t....

Ne nu čia nepradėsim diskusijos apie priemokas gydytojams. Toks jų darbas. Kas negali, tie nedirba arba neapsiima iškvietimų, o tiesiog dirba pagal grafiką.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prieblanda: 08 liepos 2010 - 14:30
Sveikutės, aš AK gulėjau prieš 4 metus, baigėsi Cezariu. Mėnesio bėgyje vėl važiuosiu, tik kaip bus nežinia. Aplinka, gal ne kokia, bet visumoj gavau viską ko prašydavau ar klausdavau.
Patyriau tik vieną nepatogumą, dėl savo kaltės. pradžioje paguldė į keturvietę ar trivietę (nepamenu blush2.gif ) palatą, aš po cezario, tad gulėjau ant nugaros, ant šono negalėjau gulti. O kai guliu ant nugaros labai knarkiu, tai girdėdavau palatos mamytes kalbant su pasipyktinimu. Man nekrito temperatūra ir mane iškėlė į vienutę (be patogumu, tiesiog viena lova palatoj), tuomet atsikvėpiau ir buvo lengviau.
Suprantu jas, bet ir aš negaliu nieko pakeisti. Praeitą naktį buvau užsiklijavus ant nosies juostele, bet niekuo ji nepadėjo verysad.gif Norėtusi iš anksto visų atsiprašyti, nes dėl to pati labai pergyvenu.
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2010 07 08, 12:01)
"tik"....  doh.gif

Aš irgi norėčiau "tik" kelių šimtukų prie algos  cool.gif

Tai ar ne "tik" gaunas, kai šiaip išsikvietus neoficialiai gydytojas gauna į kišenę min tūkstantuką, o čia per kasą - kelis šimtus..Ir kam čia ta ironija.. g.gif Galit eit ironizuot ir piktintis tuom į temą, kur diskutuojama, kiek, kam ir kada duoti.. biggrin.gif
Atsakyti
Gimdžiau AK prieš porą savaičių. Gimdyti ruošiausi pati, bet po 8 valandų, praleistų gimdykloje, vis tik teko daryti cezarį. Esu prisiskaičius labai neigiamų atsiliepimų apie AK personalą, tačiau mano atveju visi buvo labai rūpestingi, tiek gimdykloje (pamenu tik akušerės vardą – Laima, čia pirmam aukšte), tiek operacinėje, tiek po gimdymo (gulėjau 3 aukšte), gimdymą priėmė gydytoja Jatužienė, labai maloni ir man pasirodė labai gerai išmananti savo darbą, ačiū jai už viską. Su niekuo nesitariau, niekam nemokėjau, nieko nedovanojau, po operacijos mane paguldė į nemokamą palatą (dvivietę), visą pirmą parą vis ateidavo akušerės-seselės-dar kažkas, visos pasiklausdavo kaip jaučiuos, suleisdavo vaistus (man laikėsi temperatūra), siūlė nuskausminti, dar kažką darydavo. Beje, teko atpirkti antibiotikus ir lašelines (lašelinės kainavo apie 50, antibiotikai čia jau mano konkretus atvejis penkių dienų kursas kainavo apie 100lt). Vaikelis dvi paras išbuvo vaikų skyriuje, nes pati tikrai negalėčiau juo pasirūpinti, mane pakėlė tik po pusantros paros, tačiau tėvelis pastoviai mažylę man atnešdavo. Turbut ją ten primaitino mišinukas, bet įtakos mano pienui tai neturėjo, mažylė puikiai ima krutį ir noriai valgo mano pienuką. Vaikų skyriaus personalas sutinku, ne toks malonus kaip kiti, tačiau paprašiau ir man viską parodė – kaip duoti krutį, nemokėjau net pampersus uždėt – parodė, kaip užpakaliuką plaut po kranu parodė smile.gif Na vienu žodžiu ne taip jau viskas ir blogai. Tiesa, trečią dieną 5:30 ryte man atnešė mano vaikeli ir paliko, aš nelabai buvau pasiruošusi, labai sunkiai vaikščiojau, net nebuvau dar pati be vyro pagalbos nuėjus iki tualeto, bet diclofenac žvakutė padėjo, beje, man ją pasiūlė akušerė, net pasiūlė pirštines prie žvakutės, aš buvau nustebus wink.gif Tiesa, trečią dieną atsilaisvino mokama palata, kaip tik tą dieną kai mums atidavė mūsų vaikelį, tad miegojome jau visi kartu. Sąlygos paprastose palatose yra ne tokios jau ir baisios, tačiau problema su tualetu, po cezario iki jo tikrai sunku daeit, ką jau kalbėt apie ten esančias dušo kabinas.. Mokamose palatose yra viskas ko reikia, tačiau nieko ypatingo. Turiu kelias nuotraukas iš gimdyklos ir palatų – kam įdomu – galiu persiust.
Atsakyti