As irgi AK pries pora savaiciu gimdziau ir gana juokinga cia pasiskaityti ivairiu mitu
Gal as is tu, kurioms
pasiseke?
QUOTE(prieblanda @ 2010 06 14, 09:04)
Matyt, teigiamai vertina tos, kurios naktį nori pailsėti
Na, teigiamai ar neteigiamai, as gal ir norejau, kad vaikiukas su manim butu, bet tikrai nuosirdziai neisivaizduoju, kaip buciau galejusi juo pasirupinti nakti po operacijos nevaldydama puses kuno, su kateteriu, apsivemus, prileista morfino ir su baisiais pilvo skausmais
Palatoj buvau bendroj, o stai kai kita diena atsilaisvino mokama, persikraustem ten jau su vyru, tada ir vaikiuka su savimi pasiemem. Beje, kad nori mokamos reikia pasisakyti priimamajame, ten jie prie tavo bylos uzklijuoja lapuka su tuo pageidavimu, ir kai jau buna galimybe, perkelia.
O vaikeli pirma para primaitino gliukoze - misinuko tokiems maziems tikrai niekas neduoda. Misinuko teko griebtis gal kokia trecia para vienasyk, kai buvo akivaizdu, kad mano priespienio jam neuztenka, svoris ziauriai krito. Na ir ka, primaitinom, uzmigo, o paskui ir neprisimine jis to misinuko - pieno dabar turiu, sekmingai traukia, kokia tragedija tas vienas misinukas (aisku, ta diena labai jautriai i ji sureagavau)?
Beje, niekas nesiunte jo pirktis - atnese sesute ir sumaitino prie musu.
QUOTE(Ocka @ 2010 06 28, 13:47)
bet tikiu, kad pagalbos būtinos (o ne meilių žodelių) ten tikrai sulauksime.
Zinokit, sulaukiau net ir meiliu zodeliu
Ir butent is tokiu akuseriu, kurioms ne saldainiu nepasiuliau (siu nunesiau veliau vienai, kuri nakti po operacijos apie mane sokinejo, tai dar vaikytis ja su ta deze reikejo, nes atsisakinejo visaip
). Blogesni ispudi paliko naujagimiu skyrius, bet irgi ne sesutes (sios moke visko, ko prasiau, ir nesiaikstindamos), bet viena gydytoja, kuri mane porakart arogantiskai iki asaru privare del priespienio trukumo, vaiko svorio kritimo ir kt.
QUOTE(Crazy Lady @ 2010 06 30, 15:43)
apie buitinius reikalus...
Naktinius man aprenge iskart ligonines, net neklause, ar savo turiu, o as kadangi visai nebuvau nusiteikus savu tepliot, tai ir nesispyriojau
Kita diena dar ir perrenge, nes buvo problemeliu
Jokiu paklotu ar iklotu po operacijos irgi niekas nereikalavo, as net nesupratau, ka ten su manim daro, bet lignino ligonine tikrai negailejo, ir prause mane iki kitos dienos pietu akuseres, ir niekas neprase atlygint uz valdiskas svaros priemones
Taip, puodelius ir pan. reikia tureti savo, bet jei netycia neturi (karta teko netiketai atsigulti i AK dar nestumo metu) tai tikrai badu nemarina ir paskolina. Apskritai tos maisto nesiotojos man ten maloniausias personalas
Nu va, pasisakiau
Isvada - per keleta pamainu, aisku, isskiri malonesni ir ne toki malonu personala; pirmakartei informacijos gal ir ne perteklius, bet kur eini ir klausi, ten gausi atsakymus; kitur gimdzius nesu, tai palygint negaliu