Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus miesto universitetinė ligninė (AK)

QUOTE(rencius* @ 2010 06 22, 12:18)
norejau paklausti ar  yra koks  konsultaciju kabinetas? ar kas panasaus g.gif mano nestumas skiriamas prie rizikingu ir kaip tureciau gimdyti perinatologijos centre,bet kur skambinu ten kaip i siena atsitrenkiu,kaip sunku jei esi nevilnietis doh.gif

taip, priimamajame konsultuoja gydytojai, nustatytu laiku..Va čia galite daugiau pasiskaityti..
Atsakyti
QUOTE(Šponka @ 2010 06 22, 14:53)
taip, priimamajame konsultuoja gydytojai, nustatytu laiku..Va čia galite daugiau pasiskaityti..

aciukas,sita ir as buvau radus ,bet niekaip nerandu telefonu kur butu galima prisiregistruoti doh.gif ,viena toki turiu ,bet niekaip neprisiskambinau blush2.gif nes taip juk nenuvaziuosi be registracijos,o beto ir kelione labai tolima ax.gif neiseina labai jau daznai vazineti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rencius* @ 2010 06 22, 17:07)
aciukas,sita ir as buvau radus ,bet niekaip nerandu telefonu kur butu galima prisiregistruoti doh.gif ,viena toki turiu ,bet niekaip neprisiskambinau  blush2.gif nes taip juk nenuvaziuosi be registracijos,o beto ir kelione labai tolima ax.gif neiseina labai jau daznai vazineti ax.gif

O bandet skambinti tuo kuri turit ir paklaust? Gal pasakytu jums ka daryt. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rencius* @ 2010 06 22, 14:07)
aciukas,sita ir as buvau radus ,bet niekaip nerandu telefonu kur butu galima prisiregistruoti doh.gif ,viena toki turiu ,bet niekaip neprisiskambinau  blush2.gif nes taip juk nenuvaziuosi be registracijos,o beto ir kelione labai tolima ax.gif neiseina labai jau daznai vazineti ax.gif

Dar galite pabandyti siuo nr 852391488. Cia yra perinatologijos centro nr. toje pacioje AK. Jie echoskopams uzraso,gal suteiks jums daugiau informacijos. Jie dirba nuo 8 iki 13val.
Papildyta:
QUOTE(R&V @ 2010 06 22, 16:11)
Dar galite pabandyti siuo nr 852391488. Cia yra perinatologijos centro nr. toje pacioje AK. Jie echoskopams uzraso,gal suteiks jums daugiau informacijos. Jie dirba nuo 8 iki 13val.

Su siuntimu moketi nereikia.
Atsakyti
QUOTE(rencius* @ 2010 06 22, 12:18)

norejau paklausti ar  yra koks  konsultaciju kabinetas? ar kas panasaus g.gif mano nestumas skiriamas prie rizikingu ir kaip tureciau gimdyti perinatologijos centre,bet kur skambinu ten kaip i siena atsitrenkiu,kaip sunku jei esi nevilnietis doh.gif

Jei turite siuntimą, jokių problemų kilti neturėtų g.gif
Pasiskambinat ir atvažiuojat.

Atsakyti
sakykit, o kaip antaklany su terminais. na tarkim, kad siandien man terminas, bet dar negimdau, atvaziuoju pas juos, tai jie tik apziuri ar jau guldo...? aciu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kandelaa @ 2010 06 23, 09:35)
sakykit, o kaip antaklany su terminais. na tarkim, kad siandien man terminas, bet dar negimdau, atvaziuoju pas juos, tai jie tik apziuri ar jau guldo...? aciu  ax.gif

Apziuri, dazniausiai padaro echoskopija ir jei viskas gerai paleidzia namo laukti toliau. Bet jei kyla koks itarimas, sakykim vandenu kiekis sumazejo, leliukas vangus, labai didelis, gimdos kaklelis atsiveres ir pan. , tada guldo stebejimui ir jei reikia skatina. Dazniausiai dabar jei viskas gerai pataria laukti (max. 14 dienu po termino) ir jei vis tiek nieko tada jau guldo ir skatina.
Atsakyti
QUOTE(Meskutia @ 2010 06 21, 22:09)
Apie zindymą nieko nepaaiskino normaliai, tik apsauke, kad marinu naujagimi badu, kad jei nemoku zindyt, tai turiu begt pirkt misinuko ... O man pirmas vaikutis, esu jauna mamyte, kas kad lankiau kursus ir skaiciau daug literaturos, bet juk visvien viskas nauja...O ir gydytoja, kur rytais ateidavo apziuret maziuke nebudavo labai maloni, kazkokia nepatenkinta ..

cray.gif siaubas, jei mane taip apibars, tai verksiu garsiai, negaledama sustot, net dabar asaros atsirado, kaip taip galima...

QUOTE(grama @ 2010 06 23, 15:17)
Apziuri, dazniausiai padaro echoskopija ir jei viskas gerai paleidzia namo laukti toliau. Bet jei kyla koks itarimas, sakykim vandenu kiekis sumazejo, leliukas vangus, labai didelis, gimdos kaklelis atsiveres ir pan. , tada guldo stebejimui ir jei reikia skatina. Dazniausiai dabar jei viskas gerai pataria laukti (max. 14 dienu po termino) ir jei vis tiek nieko tada jau guldo ir skatina.

Esu nevilniete. Man pasake atvaziuoti, kai bus 40 sav. Tai pirmadieni vaziuosiu. Bet jei gimdymas dar neprasides, sius atgal varyti 150km? g.gif
Atsakyti

Esu nevilniete. Man pasake atvaziuoti, kai bus 40 sav. Tai pirmadieni vaziuosiu. Bet jei gimdymas dar neprasides, sius atgal varyti 150km? g.gif
[/quote]
As kai nuvaziavau, man sake, kadangi esu vilniete mane paleidzia namo, tai nevilniets gal guldo g.gif
Atsakyti
Siaubas, kokiu nesamoniu prisiskaiciau, gimdziau pirmagymi pries pusantru metu AK, taip pat ten pries menesi gulejau su gresianciu prieslaikiniu, ir dabar ruosiuosi ten gimdyti. Pirmas gimdymas baigesi ekstra CP net per didziausia remonto buma, kai du skyriai buvo sujungti i viena po gimdymo mane pagulde viena i palata (aisku palata nebuvo 5*) kad galeciau pailseti nes pries tai ilgai trukes gimdymas mane labai issekino, sesute iki man uzmiegant su manimni gal pusantro valandos sedejo ir klausinejo kaip as, ar man viskas gerai (auksinis zmogus) iseidama man i mobilu ivede savo mobilaus numeri, kad jei nubusciau jei paskambinciau. Personalas daznai keiciasi, viena sesute buvo kuri is ryto buvo nenuotaikoj, bet isidienojus man padejo maitinti vaika. O kas rasot apieapie naujagymiu skyriu, kad ten nepasirupina ir t.t. tai nesamone, nes tai ligonine kuri turi geriausia aparatura darbui su naujagymiais nes tik joje priima neisnesiotukus, todel manau ir personalas cia pakankamai rimtas. Sakot po CP vaiko ilgai neduoda? Mums su vyru atnese i palata kai tik maziuka nuprause aprenge ir sutvarke, dave pasidziaugti o poto savaime aisku isnese, ka man daryti su vaiku, kai as negaliu pirma para is lovos atsikelti, taigi kaip bebu CP tai yra operacija. Sakot RK geriau? Ten is viso tokia tarybine ligonine nors as ten su pirmu nestumu patologiniame gulejau ir gimdymo skyriaus nezinau bet vienu zodziu visi turi savo nuomone! Mano nuomone AK ligonine kaip visos kitos valstybines ligonines.

O siaip is kitos puses gal ir neblogas forumas, mazesnis apkrovimas bus AK kai gimdysiu po Jusu postu pasisakymu.
Atsakyti
QUOTE(agnecija @ 2010 06 27, 11:03)
Siaubas, kokiu nesamoniu prisiskaiciau

Jūs manote, kad čia visos susirinkę tam kad primeluotų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Neraitė @ 2010 06 27, 13:12)
Jūs manote, kad čia visos susirinkę tam kad primeluotų?  g.gif

aisku visko buina, bet gimdziau trys kartus ak, paskutini karta pries 3 men, irtikrai viskas buvo super, nesitsriau su nieko paskutini ksrta. per trys gimdimus ir du guliejimus patologinem, tik dvi gyd pasitaike nemalonios, viena patologinio kita naujagimiu, bet neimiau i galva, o ir atkirst moku.
moterys, reik pastovet uz save, nesileist kad kas sauktu, neturi teises, pradeda saukt, ramei paklauskit, kodel ant jusu kele balsa ir kokia ji teise turi, tikrai nuginklosit to.
sekmes ir graziu ispudziu gimdant, neleiskit kad kas nors sugadintu graziausiu givenimo akimirku 4u.gif
Atsakyti