Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus miesto universitetinė ligninė (AK)

QUOTE(Jasper @ 2010 06 17, 16:17)
Gimdžiau prieš 2 metus. Vyniojosi .. sau, bet valdišką  mirksiukas.gif

Aha, dabar greitai prisipažįstat, kuri ten buvot biggrin.gif

Atsakyti
as kazkaip galvojau duos gimdymui ka apsivilkti, bet liepe nueiti ir apsirengti gimdymui paciai, tai ir uzsidejau trumpa sportine maike doh.gif m ir pagimdziau su ja doh.gif
Atsakyti
O kokie turi but tie gimdymui? Ar nesvarbu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(IwonaBogd @ 2010 06 18, 07:58)
O kokie turi but tie gimdymui? Ar nesvarbu? g.gif

Trumpi ir su iškirpte, kad tik gimusį vaikutį galėtų uždėti ant krūtinės.
Atsakyti
QUOTE(Natalija* @ 2010 06 14, 12:11)
JI pasakė " jūsų vaikas gimė didesnio svorio, todėl jam reikes daugiau pieniuko, ateikite, nakčiai duosime mišinuką"

doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif Na ir tundra ta sesutė. Man kazkuri, tokia stamboka, trumpais plaukais pasake, eikit misinuka nusipirkt, problemu buvo, nes neeme kruties. Žinot mes cia forume komentuojam, bet niekas joms i akis nepasako, kad jos nieko neismano apie zindyma. Jas visas reik i zindymo kursus siusti.
Atsakyti
QUOTE(Upokšnis @ 2010 06 18, 09:31)
Trumpi ir su iškirpte, kad tik gimusį vaikutį galėtų uždėti ant krūtinės.

Tai man sake, kad kokie tau patogus. Aisku trumpesni geriau, tai paziurejusi i savo tase ir pasiemiau ta maike. Tik poto butinai reikia tureti kita maike, nes gimdykloj mane iskart perrenge, nes buvau visa vandenyse ir nuo vaikucio susipurvino rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(harmonija... @ 2010 06 18, 10:40)
Tai man sake, kad kokie tau patogus. Aisku trumpesni geriau, tai paziurejusi i savo tase ir pasiemiau ta maike. Tik poto butinai reikia tureti kita maike, nes gimdykloj mane iskart perrenge, nes buvau visa vandenyse ir nuo vaikucio susipurvino  rolleyes.gif

Nelabai svarbu kokie - aišku, ne ilgi šilkiniai ax.gif Aš pirmą gimdžiau su sportine maike, ir kai pridėjo prie krūtinės, tiesiog tą maikę pakėlė; su ta pačia maike ir į palatą grįžau, nes nesusipurvino, o ir po gimdymo gerai trumpas rūbas, nes visgi kol apstvarkai paskui, gali ilgesni naktinukai susiteplioti krauju ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Milda_Milda @ 2010 06 18, 10:06)
doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  Na ir tundra ta sesutė. Man kazkuri, tokia stamboka, trumpais plaukais pasake, eikit misinuka nusipirkt, problemu buvo, nes neeme kruties. Žinot mes cia forume komentuojam, bet niekas joms i akis nepasako, kad jos nieko neismano apie zindyma. Jas visas reik i zindymo kursus siusti.

Nezinau, ar tikrai neismano g.gif
Kai antra nakti po gimdymo dukryte niekaip negalejo apsiraminti ir ilgai verke - as nuejau i naujagymiu skyriu paklausti, ka daryt, kaip nuraminti vaikeli. Man atrode, kad ji alkana. Pieno dar neturejau, buvo tik priespienis. Dukryte valge is abieju krutu, taciau matesi, kad negali prisisotinti schmoll.gif Kai naujagymiu skyriuje paklause vaiko svori (ji gime gan didele ax.gif ) - tuoj pat dave misinuko (nors pries tai nenorejo duoti). Pamaitinau savo pupa, ir miegojo ji ramiai iki pat ryto smile.gif
Pasirodo, tikrai buvo alkana doh.gif
O siaip maitinau pati 2 metus, kol neprasidejo antro nestumo toksikoze blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IrinaL: 18 birželio 2010 - 18:44
Sveikos, mamyes!!!

Gal kuri mane truputi apsvies, kas neseniai gimde Antakalni,kokia dabar ten padetis su mokejimais? Ar yra kazkoks formalus mokestis i kasa, ir nereikia jau su gydytoju, su kuriuo tareisi gimdyt, moketi? O gal vis tik liko seni standartai, ir kiekvienas duoda tiek , kiek gali ir kam mato esant reikalui??? : 4u.gif 4u:
Atsakyti
QUOTE(Erivera @ 2010 06 19, 18:29)
Sveikos, mamyes!!!

Gal kuri mane truputi apsvies, kas neseniai gimde Antakalni,kokia dabar ten padetis  su mokejimais? Ar yra kazkoks formalus mokestis i kasa, ir nereikia jau su gydytoju, su kuriuo tareisi gimdyt, moketi? O gal vis tik liko seni standartai, ir kiekvienas duoda tiek , kiek gali ir kam mato esant reikalui??? : 4u.gif 4u:

jei kvietiesi gydytoja ne jo budejimo laiku, moki mokesti i kasa - 700 lt. Ar poto irgi duodi i kisene - nezinau. Manau kiekvienas daro kaip mato reikalinga.
Atsakyti
Sveikos !
Gimdžiau ne taip jau ir senai, prieš šešis mėn. Gimdymu Antakalnyje likau labai patenkinta, tariausi su A. Podkopaveju iš anksto, o ir akušerė Laimutė labai faina pasirodė smile.gif Tik va, po gimdymo perkėlė į siaubingai šaltą palatą... O ir sesutės tundros buvo... Apie žindymą nieko nepaaiškino normaliai, tik apšaukė, kad marinu naujagimį badu, kad jei nemoku žindyt, tai turiu bėgt pirkt mišinuko ... O man pirmas vaikutis, esu jauna mamytė, kas kad lankiau kursus ir skaičiau daug literatūros, bet juk visvien viskas nauja...O ir gydytoja, kur rytais ateidavo apžiūrėt mažiukų nebūdavo labai maloni, kažkokia nepatenkinta ..
Atsakyti
sveikos 4u.gif

norejau paklausti ar yra koks konsultaciju kabinetas? ar kas panasaus g.gif mano nestumas skiriamas prie rizikingu ir kaip tureciau gimdyti perinatologijos centre,bet kur skambinu ten kaip i siena atsitrenkiu,kaip sunku jei esi nevilnietis doh.gif
Atsakyti