Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus miesto universitetinė ligninė (AK)

QUOTE(amelija28 @ 2010 06 08, 10:14)
Kai gimdžiau pirmą (prieš 8m.), AK visas kirptas ir plyšusias sukviesdavo į procedūrinį, plius dar žymėdavosi, kurios atėjo ar neatėjo. Rašydavo "n", kaip mokytoja žurnale smile.gif .... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif .Susidarydavo tokia eilutė, veidai visų perkreipti, kai kurios saujoj saldainių atsinešdavo, kad tik švelniau viską atliktų( plaudavo, tepdavo jodu, stebėdavo, kaip gyja,ar siūlės nenuirę), ir visos vienu balsu, kad vyrų DAUGIAU schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif .....Oi negaliu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif O dabar...AK temose buvo mamos rašę,jog po gimdymo iš vis niekas jų neapžiūrėjo per tas dienas, kol namo išvyko, ir nesvarbu, kad buvo kirptos ar plyšusios, na ir gyvų pasisakymų turėjau, jog namo išleido nė karto neapžiūrėtas. Taiii, nežinau, reiktų, kad kas pasisakytų smulkiau ir tiksliau apie tai žinančių, nes negaliu 100proc. už visas teigti...tačiau panašu, jog dabar priežiūra nesuper. Tai va... 4u.gif

gimdziau pries 4 men. Niekas spec niekur nekviete ir neziurejo. Tik vyr akusere ar kazkokia,nzn vyr is priziurinciu kasdien paziuredavo ir tiek (bet ir tai toks truputi cirkas - ateina, mes isikeciam, ji zvilgt tarp koju is tolo - viskas tvarkoj, ir tiek ziniu). Tik po CP tai priziurejo viena palatoj buvusia, plove, tepe ir pan.

Nu man AK ner taip baisiai kaip cia paskaitau. Aisku nuotraukoj tai bus toks tarybinis ligonines vaizdelis biggrin.gif Labiausiai tai kliuvo lankytoju gausa pas palatos koleges (as leidau ateit tik vyrui), sniurais eidavo visa gimine ir bendradarbiai ir dar velniazin kas doh.gif Nei maitint prie gaujos nei atsipalaiduot doh.gif Ypac kai buvo prieje anytu ir mamyciu pas viena, ir pradejo mane mokint (kazkokia svetima boba lyst doh.gif ) kaip maitint reikia doh.gif fui
Atsakyti
QUOTE(Neraitė @ 2010 06 09, 09:16)
Pirmą gimdžiau RK, tikrai priežiūra po gimdymo mamai ir vaikui buvo  thumbup.gif
Ir klausti neiko nereikėjo, nes sesutės ir gydytojos pačios pasakojo kai pasakiau, kad vaikiukas pirmas  ax.gif

Jei gali, parašyk prašau kodėl antrą tada ruošiesi ne RK gimdyti?

QUOTE(bonza @ 2010 06 09, 14:32)
gimdziau pries 4 men. Niekas spec niekur nekviete ir neziurejo. Tik vyr akusere ar kazkokia,nzn vyr is priziurinciu kasdien paziuredavo ir tiek (bet ir tai toks truputi cirkas - ateina, mes isikeciam, ji zvilgt tarp koju is tolo - viskas tvarkoj, ir tiek ziniu). adejo mane mokint (kazkokia svetima boba lyst  doh.gif ) kaip maitint reikia  doh.gif fui

Panašiu metu ir aš buvau. Kiekvieną dieną reikdavo eiti į procedūrinį g.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2010 06 09, 18:05)
Jei gali, parašyk prašau kodėl antrą tada ruošiesi ne RK gimdyti?

AK gimdysiu tik tada jei gimdymas prasidės anksčiau laiko, kitu atveju rinksiusi VGN.
O RK kad ir kokia gera preižiūra po gimdymo, man nepatiko, kad leido man pernešioti vaikutį 13 dienų, nors paėjus 9 dienoms po termino pradėjau labai prastai jaustis ir nebereikėjo laukti unsure.gif
Atsakyti
sveikos mergaites, gal galit pasakyti vaziuojant i Antakalni gimdyti kazka spec savo reikia tureti, pvz kaip klizma (RK kai gimdziau reikejo tureti) ar pan., ar vyram leidzia dalyvauti

taip pat idomi butu jusu nuomone apie AK neontologus

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(traske @ 2010 06 10, 08:32)
sveikos mergaites, gal galit pasakyti vaziuojant i Antakalni gimdyti kazka spec savo reikia tureti, pvz kaip klizma (RK kai gimdziau reikejo tureti) ar pan., ar vyram leidzia dalyvauti

aciu 4u.gif

O jus tema skaitet? g.gif
Atsakyti
kad ir ne visai itema nieko neatsitiktu jei kuri patirtim pasidalintu
Atsakyti
sveikos mergaites, gal galit pasakyti vaziuojant i Antakalni gimdyti kazka spec savo reikia tureti, pvz kaip klizma (RK kai gimdziau reikejo tureti) ar pan.

QUOTE(traske @ 2010 06 10, 11:50)
kad ir ne visai itema nieko neatsitiktu jei kuri patirtim pasidalintu

Tai kad visai į temą g.gif
Būtų įdomu ir man išgirsti, gal kažkas turi visai naujų žinių ax.gif
Atsakyti

aciu 4u.gif

na, mano zinios ne pacios naujausios smile.gif gimdziau pries metus, bet laikas taip greitai bega, kad rodos, dar tik vakar.. Viska, jie ten leidzia, liberalus labai. Tetis dalyvauja,. be jokiu pazymu. Klizmu man nesiule net ir neklause. Dar paburbuliavo, kad TEN nuskusta viskas. tipo ir kam jos cia skuta blush2.gif Na zpodziu, tik geriausi atsiliepimai is mano puses. O palyginti turiu sau kuo, nes pirma gimdziau VGN. ten irgi gerai buvo, kad AK man labiau patiko. Neantologai tai ka as zinau... visokiu buvo. kai kurios susiraukusios vaika apziuredavo.. bet tokias galima greit i vieta pastatyt, svarbu netylet wink.gif
Atsakyti
Del to skutimosi. Pirma, kai gimdziau maniau nuskus lygoninej, bet niekas man nieko nedare. Bet sekancia diena po gimdymo pati viska nuskutau (nors misko ten nebuvo lotuliukas.gif ), nes man skaudejo ir tikrai plaukeliai trukde. Dabar tai nusiskutusi blush2.gif laukiu. Del savo patogumo. Ir apsiprausti lengviau ir taip geriau. ax.gif
Atsakyti
Gimdžiau birželio 9d. antrą vaiką. Aš beveik viskuo likau patenkinta smile.gif
gimdyklos grazios atremontuotos, gyd. ir akušerė thumbup.gif labai su manimi buvo kantrūs, nors aš jų kartais neklausiau blush2.gif doh.gif
Po gimdymo kudikis buvo su manimi, kol buvau gimdykloje, pavalgė priešpienio truputi.
Pogimdyvinė priežiūra tikrai normali, kas rytą prisistato budinti akušerė su gydytojų. domisi kaip jauciates, kokiu klausymu, jei reikia žvakuciu no skausmo duoda kiek reikia, net ir naktį, be jokių problemų. Maistas tikrai skanus 5 kartus per dieną. Gavau mokama palata, tai tikrai pailsejau ir išsimiegojau, verta ja imti jei yra laisvų. Šiaip ne visos palatos atremontuotos. Del naujagimių skyriau nezinau, sesutes man pasorode malonios, kai atejau savo vaikucio pasiimti. Atejau pati, nes jauciausi pakankamai normaliai. Pagimdziau vakare, tai sake per nakti vaikiukas bus naujagimiu skyiruje, kad pailseciau. Nakti jis gavo mišinuką valgyti, bet aš nematau tame nieko blogo. Pasiemiau ji prie 6 ryte, nes 6 val ten kudikiai maitinami. Su maitinimu jokiu problemu neturejau, pieniuko daug turiu, sunelis ismoko ištraukti piena wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Natalija* @ 2010 06 13, 15:57)
Gimdžiau birželio 9d. antrą vaiką. Aš beveik viskuo likau patenkinta smile.gif
gimdyklos grazios atremontuotos, gyd. ir akušerė  thumbup.gif labai su manimi buvo kantrūs, nors aš jų kartais  neklausiau blush2.gif  doh.gif
Po gimdymo kudikis buvo su manimi, kol buvau gimdykloje, pavalgė priešpienio truputi.
Pogimdyvinė priežiūra tikrai normali, kas rytą prisistato budinti akušerė su gydytojų. domisi kaip jauciates, kokiu klausymu, jei reikia žvakuciu no skausmo duoda kiek reikia, net ir naktį, be jokių problemų. Maistas tikrai skanus 5 kartus per dieną. Gavau mokama palata, tai tikrai pailsejau ir išsimiegojau, verta ja imti jei yra laisvų. Šiaip ne visos palatos atremontuotos. Del naujagimių skyriau nezinau, sesutes man pasorode malonios, kai atejau savo vaikucio pasiimti. Atejau pati, nes jauciausi pakankamai normaliai. Pagimdziau vakare, tai sake per nakti vaikiukas bus naujagimiu skyiruje, kad pailseciau. Nakti jis gavo mišinuką valgyti, bet aš nematau tame nieko blogo. Pasiemiau ji prie 6 ryte, nes 6 val ten kudikiai maitinami. Su maitinimu jokiu problemu neturejau, pieniuko daug turiu, sunelis ismoko ištraukti piena wub.gif

Didžiausi sveikinimai smile.gif Džiaugiuosi, kad viskas gerai praėjo 4u.gif Vis sekdavau tavo pasisakymus, nes panašiu metu gimdėme
Atsakyti
QUOTE(Natalija* @ 2010 06 13, 15:57)

Tai nakčiai vaiko nepaliko visgi? g.gif Šiaip jei mamai ir vaikui viskas gerai, atskyrimas nakčiai nėra normali pogimdyvinė priežiūra schmoll.gif
Atsakyti