QUOTE(Alanta03 @ 2008 08 11, 18:04)
As gimdziau klaipedoj, ir tuo esu labai patenkinta, kai bus sekantis tai gimdysiu tik ten ir pas ta pacia akusere(t.y. man dare cezari).
Galiu pasakyt tik tai kad mano drauge gimde taurage....ir manau daugiau tikrai negimdys cia, ta diena kai ji gimde dirbo kazkokia jai nematyta -aite, tai va, ir tai kad cia maziau gimdanciu ir geresne prieziura nepasakyciau....kaip tik jos< bent si gydytoja, noredama kad greiciau ji pagimdytu visa laika leido skatinamuosiu, tai vaikuti ji turejo po 5 valandu atvykimo, kadangi jei pirmas gimdymas tai nesistebiu kad nakti vaikuti su reanimobiliu isveze i klp gimdymo ligonine.
Aciu dievui dabar visi sveiki ir laimingi...
Galiu pasakyt tik tai kad mano drauge gimde taurage....ir manau daugiau tikrai negimdys cia, ta diena kai ji gimde dirbo kazkokia jai nematyta -aite, tai va, ir tai kad cia maziau gimdanciu ir geresne prieziura nepasakyciau....kaip tik jos< bent si gydytoja, noredama kad greiciau ji pagimdytu visa laika leido skatinamuosiu, tai vaikuti ji turejo po 5 valandu atvykimo, kadangi jei pirmas gimdymas tai nesistebiu kad nakti vaikuti su reanimobiliu isveze i klp gimdymo ligonine.
Aciu dievui dabar visi sveiki ir laimingi...
nu jo cia tai baisu bet as pati pagimdziau taurageje ir man viskas aisku as tariausi is anksto su gyditoja Narbutiene ji man labai patiko ir ji labai rupinosi manimi ir mano mazyliu kol isejome namo.Siaip ir visas personalas man gana paslaugus pasirode