Įkraunama...
Įkraunama...

Tauragė

o man gimdymas pas kalinauska labai patiko, tik va su vaiku gydytoja tai gimdymo namai turi ziauriu problemu, nes gerb. gyd juskiene tai tikrai tokio darbo dirbti nelabai gali, pirmiausiai del to kad i visus mano klausimus atsakymas buvo vienas NEZINAU blink.gif o kai 5 ryto mums pradejo strigti kvepavimas tai gydytoja vaikeli apziurejo tik 10 val ryto, nes tik tada atejo i darba g.gif visoms noricioms gimdyti tauragej pasakyciau kad gimdymo namu personalas tikrai saunus, tiek gyd lukaviciene tiek gyd pavalkyte nebus jums abejingos tiek akuseres nuostabios ( ligoninej praleidau kelias dienas) bet jei jums rupi jusu vaikelio sveikata tai kol ten dirbs gyd juskiene vaziuokit kur nors kitur! sekmes! 4u.gif
Atsakyti
Taip. gyd. Kalinauskas isejo, gailekites, nes viena pazistama gimde Tauragej pateko pas docente , kuri yra is Kauno ir tik paskaitas skaitydavo Kaune ir net cezario nemoka daryti, praktikos jokios, taigi, mergaite pagimde o po to taip nukraujavo, kad galu gale atsidure centrines ligonines reanimacijoj, o docente tik rankim skesciojo. Prie gyd. Kalinausko niekada taip nebutu buve. Va dabar tikrai nebegalima pasilikti, nes komplikaciju atveju, nera normalaus specialisto.
Atsakyti
QUOTE(TheSweetest @ 2007 07 20, 19:30)
matau nelabai kas lankosi cia verysad.gif bet gal kas turi patirties gimdant pas Urbonaviciu, man jis atrodo visai nieko gydytojas g.gif Bet kokia nuomone su paaiskinimu kodel butu man laaaabaaaiii naudinga 4u.gif

As gimdziau pas gyd Urbonaviciu, man labai patiko jis kaip gyd, neturiu jokiu priekaistu, man gimdymo metu naudojo vakuma ir labai sekmingai, vizituodamas daug ko papasakodavo apie piena, apie maitinima ir kt. Jei gimdyciau dar karta tai tikrai tik pas ji.
Kai gimdziau dar tuo metu kalinauskas tebedirbo GM o kadangi as su gyd Urbonavicium buvau susitarusi tai po gimdymo i palata iejes kalinauskas tokiu zvilgsniu pasiziuredavo kad ojjjj, o salia gulejo mamyte pas kalinauska gimdziusi tai patikekit kaip jis vizituodavo (gerai kad manes neliete)
Apie vaiku gyd Juskiene irgi esu girdejusi ne kokiu atsiliepimu, gerai kad nebuvo jos kai as gimdziau, mano mazyli apziurejo tokia jauna gyd (nepamenu pavardes) labai patiko man ji viska papasakojo ko klausiau atsake.
Atsakyti
Na pagaliau ir as sitame skirsnyje galiu pasisakyti smile.gif Kadangi rugpjucio pabaigoje gulejau TR ligonineje, o iki gimdymo buvo like vos 7 dienos, tai as meldziau Dieva, kad tik neuzeitu saremiai arba nenubegtu vandenys ir nereiketu gimdyt cia. Nes as buvau susitarusi su Kauno gydytoja. Kai suzinojo, kad ruosiuos gimdyt Kaune labai atkalbinejo, kad pas ju irgi geros salygos, o man vos nuejus klausytis vaiko tonu i gimdykla zeme is po koju pradejo slyst, nes Kaune gimdykla, net nepanasi i gimdykla, su kamuoliais voniom, netgi televizoriu galima ziuret, o cia pastatyta 1950 metu gimdymo kede ir dar tokia auksta net neaisku kaip ant jos uzsilipt. Pirmiausia atsigulus man labai nepatiko nauja daktarele is Kauno, ji netgi sugebejo mane apsaukt, kam as cia atsiguliau i ta ligonine del spaudimo, ir suprask kad nori, girdejau kad ji teoretike, tai kad gimdyma priimtu tai turbut isvis baisu butu. Toliau ta nakti dare gimdyvei cezario pjuvi, tai visa laime, kad vyrui leido pabut, nes akuseres vargsele tikrai nesirupino. Man Kaune taip pat dare pjuvi, bet paguldzius i intensyvia palata, akusere visa nakti salia sedejo ir moket jai uz tai tikrai nereikejo.
Ir pagaliau pasirodes straipsnis Taurages kurjeryje, nieko dziuginancio irgi neparode, moteris prarado savo kudiki tik del mediku kaltes.
Manau mielosios cia jums spresti kur gimdyti, bet as tik uz gimdyma Kaune, nes pirmiausia jautiesi saugi, personalas be galo puikus ir rupestingas, o ir pagimdzius paaiskina ir kaip maitinti ir kaip vaika priziuret ir daug tyrimu vaikui atlieka, ko TR nera.
Atsakyti
Ir paskui grįžta ne viena su paliktais placentos likučiais, kuriuos išvalyt turi jau trg daktarai blink.gif schmoll.gif .
Atsakyti
Nezinau, kaip kitom, bet man isvaziuojant ultragarsu paziurejo kaip su gimdos vidum reikalai, ar nera kaip tu sakai jokiu likuciu.
Atsakyti
QUOTE(Bluko @ 2007 09 13, 12:45)
Nezinau, kaip kitom, bet man isvaziuojant ultragarsu paziurejo kaip su gimdos vidum reikalai, ar nera kaip tu sakai jokiu likuciu.

Tada tau pasisekė, bet yra -n, kurios labai nukraujavo Tauragėje po gimdymų klp ir kaune 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Gintarasa @ 2007 09 13, 15:24)
Tada tau pasisekė, bet yra -n, kurios labai nukraujavo Tauragėje po gimdymų klp ir kaune  4u.gif .


iš Tavo pasisakymo reiktų suprast kad gimdančioms Tauragėj taip niekada nebuvo. o jei jau tartis ir mokėt pinigėlius kad viskas būtų thumbup.gif tai geriau jau didmiesty kur ekstra atveju pagalbos nereikės ieškot už 100 su virš km.
Atsakyti
QUOTE(betulka @ 2007 09 13, 22:14)
iš Tavo pasisakymo reiktų suprast kad gimdančioms Tauragėj taip niekada nebuvo. o jei jau tartis ir mokėt pinigėlius kad viskas būtų  thumbup.gif tai geriau jau didmiesty kur ekstra atveju pagalbos nereikės ieškot už 100 su virš km.


Surask, kur rašiau, kad gimdžiusiom trg niekada taip nebuvo tongue.gif .

Ir ateik į trg temą, juk kraštietė esi mirksiukas.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gintarasa: 14 rugsėjo 2007 - 13:05
biggrin.gif Gimdžiau TRG,likau viskuo patenkinta,nors visai nežadėjau Tauragėj gimdyt...o kas dėl nelaimingų atsitikimų...tai kur jų nebūna,čia manau,kad likimo reikalas. blush2.gif Labai likau dėkinga gyd.Narbutienei thumbup.gif ir visam personalui...tikrai gerai mane prižiūrėjo.Super maloni ir paslaugi seselė-Krasauskienė wub.gif Nors tikrai visos buvo geros ir malonios mirksiukas.gif
Pasilikau Trg gimdyt todėl,kad paskutinės dienos nėštumo buvo ypač sunkios ir važiuot į Kauną,arba Klp man buvo per sunku...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo loret30: 20 rugsėjo 2007 - 16:39
labai aciu tatedo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(TheSweetest @ 2007 12 02, 17:26)
labai aciu tatedo  4u.gif

Labai prasom 4u.gif
Is liniuotes matau kad toji diena jau ne uz kalnu sveikinu 4u.gif ir lengvo tau..... mirksiukas.gif
Atsakyti