o kokie gydytojai yra like dirbti?
QUOTE(Fifux'e @ 2011 02 25, 08:21)
o kokie gydytojai yra like dirbti?
kiek zinau Babilius grizta i jurbarka dirbti, tik nezinau ar jau grizo ar dar tebedirba, tai lieka Narbutiene ir Urbanavicius.
o dieve tik du-koks grazus pasirinkimas turbut gimdymas bus klaipedoj
kaip matau momamos palatos pabrango kai gimdziau pries 5 metus,tai mokama kainavo 20 lt,ir kai mums teko ilgai guleti,jau tada daug sumokejom.o db jei po 35 lt,teks gultis i bendra
Sveikos ruosiuosi ir as gimdyti Taurageje.Del gimdymo su niekuo nesitarsiu, tik ruosiuosi imti mokama palata .Norejau paklausti, ar jau po visko davet gimdyma priemusiam gydytojui kaip atsidekojima kokia dovanele?Jei taip, tai ka
sveikos, mamos.Lankausi pas Vidrienę, kaip žmogus ji man super, bet vakar dare echo tai kazkaip labai miglotai pasakojo, nieko gerai nemate, blaskesi su savo tuo aparatu, lyties normaliai nemate
kazin kaip gauti siuntima echo aps Urbonaviciu? Jis man 16 savaiciu viska tiksliai su dukryte pasake.
Dabar yra 19 savaiciu ir kelios dienos, o Vidrienei viskas neaiskiai matosi sumaisties daug inese manyje tai
kazin kaip gauti siuntima echo aps Urbonaviciu? Jis man 16 savaiciu viska tiksliai su dukryte pasake.
Dabar yra 19 savaiciu ir kelios dienos, o Vidrienei viskas neaiskiai matosi sumaisties daug inese manyje tai
Pas Urbonavičių galima ir be siuntimo, nueini ir sakai kad nori pasižiūrėt ar viskas gerai, susimoki ir vsio Man taip net geriau buvo nereik prašyt to siuntimo o ir ramu pasidaru
QUOTE(barbarisa @ 2011 02 26, 18:18)
Sveikos ruosiuosi ir as gimdyti Taurageje.Del gimdymo su niekuo nesitarsiu, tik ruosiuosi imti mokama palata .Norejau paklausti, ar jau po visko davet gimdyma priemusiam gydytojui kaip atsidekojima kokia dovanele?Jei taip, tai ka
as kai dukra gimdziau,tai nunesem iseidami seselem saldainiu deze,o daktarei neteko nes taip ir nesutikau paskui jos
manau jei nesi,tai simboliskai reikia,o ne pinigus kisti,kitaip sakant kysiukus
QUOTE(betulka @ 2011 02 26, 21:01)
Pas Urbonavičių galima ir be siuntimo, nueini ir sakai kad nori pasižiūrėt ar viskas gerai, susimoki ir vsio Man taip net geriau buvo nereik prašyt to siuntimo o ir ramu pasidaru
o jis ligoninej tik dirba ar kazkur kitur dar? ir kokios kainos pas ji?
QUOTE(Fifux'e @ 2011 02 28, 12:48)
o jis ligoninej tik dirba ar kazkur kitur dar? ir kokios kainos pas ji?
Jis dirba privačiam echoskopo kabinete virš Jūratės vaistinės
QUOTE(betulka @ 2011 02 28, 16:51)
Jis dirba privačiam echoskopo kabinete virš Jūratės vaistinės
ooo..aciu,manau reikes nueiti nes noriuu tiklei zinoti,ka nesiuju
kai paskutini karta buvau ekoskopo pas Urbonaviciu, tai jis ji dare pirmame aukste (kur Jurates vaistine), o mokejome lyg 40lt. Tikrai gerai nustate vaikiuko lyti. as ir pas ji gimdziau, tai man jis labai geras daktaras. Tik is pradziu jo pokstu nesuprasdavau.
o del Batutienes, ta apie ja ne vieno gero zodzio neturiu. nekarta kai buvau nescia gryzusi is jos verkiau, pstoviai moralizuodavo. bijodavau net eiti pas ja. ne ginekologe o ragana.
o del Batutienes, ta apie ja ne vieno gero zodzio neturiu. nekarta kai buvau nescia gryzusi is jos verkiau, pstoviai moralizuodavo. bijodavau net eiti pas ja. ne ginekologe o ragana.
QUOTE(jolucka @ 2011 03 01, 11:20)
kai paskutini karta buvau ekoskopo pas Urbonaviciu, tai jis ji dare pirmame aukste (kur Jurates vaistine), o mokejome lyg 40lt. Tikrai gerai nustate vaikiuko lyti. as ir pas ji gimdziau, tai man jis labai geras daktaras. Tik is pradziu jo pokstu nesuprasdavau.
na uzrbonaviciaus bairiu ir as nesupratau
o apie batutiene ziuriu daug nusiskundimu yra nu bet man ji super nzn,ne karto kazka ne taip nepadare,ne karto neizeide,ne karto nenuvyle....man ji siltas zmogus.matyt, kaip sakant-auros ne visu sutampa nors tu ka,ir taip gaunasi,kad nesusikalbama