Sveikos mamytes
perskaiciau visa tema ir nusprendziau pasidalinti savo patirtimi. Visa nestuma ir dar pries ji lankiausi pas gyd. Narbutiene iki pat gimdymo neturejau ne vieno priekaisto siai gydytojai bet kai atiejo laikas gimdyt viskas pasikeite
atvaziavau i gimdymo namus 39sav. buvo sestadienio vakaras, paskambinom Narbutienei, ji liepe guldyt mane i skyriu prisake duot Nifidipino 5 tabletes kas pusia valandos, bet jau zinojau kaip tas vaistas veikia tai paprasciausiai jo negeriau
kaklelis buvo atsidares 2cm bet nestiprus saremiukai nei mazejo nei didejo
ryte atiejo gyd. Gruodyte viska man paaiskino apziurejo ir pasake kad pagal viska tureciau dar siandien pagimdyt, tik reikia paskatint kadangi veikla nevyksta. Apsidziaugiau
skambinu savo daktarei kad jau gimdau
labai greit atlekia i ligonine bet jau kolidoriuje girdziu kaip is pykcio seseles sokdina
ka ateina ir mano eile... pasisodina ant kedes( gleiviu kamstis katik buvo iskrites) pradrasko ir pradeda rekt ant manes kad nieko as cia negimdau, viska issigalvoju ir dar savivaliauju nes vaistu atsisakiau
as dar ant kedes visa apsizliumbiu nes toooookio elgesio tikrai nesitikejau ir si karta jau liepia man prileist migdomuju ir dar kazkokiu vaistu, kadangi gydytoja is kazkur istrauke kad man tik 37 sav. nestumas ir negaliu gimdyt
sulaukiu pirmadienio ryto, gaunu perspejima kad Narbutiene pikta ir karingai nusiteikusi, akusere nuveda mane i gimdykla,atena Narbutiene nuleidzia vandenis ir vel pradeda rekt kad dabar tai suprasiu ka reiskia tikri saremiai, as vel i asaras vyras panikuoja nes gimdymo bijo
o tu "tikruju"saremiu taip ir nesulaukiu
po valandos ilekia dar labiau perpykus daktare ir liepia ruostis CP, kadangi jau uz mane buvo nuspresta kad skatinamuju neistversiu
is to streso net issigast nespejau ir jau po keliu minuciu mane paruosia operacijai ir netrukus isgirstu kaip mano angeliukas
verkia tada viska pamirsau daktare pasidare gera kaip lape, personalas rupinosi nepriekaistingai todel ir tos nuoskaudos daug neliko
kita kart vistiek gimdysiu tauregej, nes kitam mieste dar blogiau gali buti