QUOTE(nestuke:) @ 2010 11 17, 16:16)
gal galit pasakyti kiek kainuoja palata kai uzsisakai?
30 lt.parai atrodo
QUOTE(jitute @ 2010 11 17, 23:15)
30 lt.parai atrodo
as praita savaite mokejau 35 LT
QUOTE(nestuke:) @ 2010 11 17, 16:16)
gal galit pasakyti kiek kainuoja palata kai uzsisakai?
yra dvi palatos po 35lt ir viena po 50, ten su dusu ir wc kartu, as ja buvau pasiemus, tai gyvenom kaip namie
sveiko
norejau paklausti ar vyksta Tauragej kur nors nesciuju kursai?
norejau paklausti ar vyksta Tauragej kur nors nesciuju kursai?
QUOTE(TYNNA @ 2010 11 21, 20:10)
Vyksta, kiekvieno menesio paskutini treciadieni 12 val GN
O tie kursai mokami ar ne? Galima eiti kad ir kiekviena menesi?
Mum tai labai geras pasidorė Urbonavičius.. Kadangi reikėjo daryti CP, o prieš operaciją siūlomų pinigų net neėmė.. pasakė , kad jei viskas gerai tai po operacijos. davėm simboliškai - 100LT , tai kiekvieną dieną kol gulėjau ateidavo ir ryte ir vakare ir nesvarbu ar jo budėjimas ar ne.. Labai prižiūrėjo ir rūpinos
Jei kils kokių klausimų mamytėm dėl gimdymo ar ko pirkt galėčiau ir aš surašyti tik sakykit į až dar turėčiau šioto ko man neprireikė, nes ne savo dydžio pasiemiau nu žodžiu
O šiaip tai stiprybės būsimoms mamytukėms saugokit savo
Jei kils kokių klausimų mamytėm dėl gimdymo ar ko pirkt galėčiau ir aš surašyti tik sakykit į až dar turėčiau šioto ko man neprireikė, nes ne savo dydžio pasiemiau nu žodžiu
O šiaip tai stiprybės būsimoms mamytukėms saugokit savo
QUOTE(Širše @ 2010 12 21, 14:42)
as ir pas ji gimdziau super daktaras, mes davem 300 lt, ateidavo palata pabajeraudavom, labai padejo per gimdyma jis man. jai dar gimdyciau tai tik pas ji.
As pirma irgi gimdziau pas ji, antra jei kada turesiu taip pat noreciau tik pas si daktara
Aš gimdžiau pas Margienę, nuostabi gydytoja esu labai patenkinta. labai džiaugiuos kad gimdžiau Tauragėj.