QUOTE(jolucka @ 2010 10 07, 18:29)
Na as kaip ir viska susipirkus i ligonine, na o jei ko pritruks ar reikes tai vyras nupirks ir atves, nes zadu gimdyti taurageje.
O kelinta val paskaitele apie Avent?
O kelinta val paskaitele apie Avent?
12val, eik per ten kur soninis iejimas nuo kulturos rumu puses i sklepa leiskis ir rasi kambariuka su daug
QUOTE(jolucka @ 2010 10 08, 14:16)
Butinai, as irgi mausiu pasiklausyti kol dar pajudu
Pirmą kartą girdžiu apie AVENT paskaitėles, būtinai reiks ateiti O dėl gimdymo paketo tai jį radau tik Jūratės vaistinėje, kitur neturėjo.
sveiki mamukai, mes irgi laukiam leliuko. gimdymas nusimato kovo mėn. deja esu ne vietinė. pas ginę lankausi Jurbarke. gimdyti ruošiuosi Tauragėje.bijau aišku visko neperskaičiau visos temos..sakykit gal kuri turit saraseli, ka kaip susipirkt i gimdymo skyriu.laukciau az..gal yra mamyciu kurios panasiu metu gimdys?
QUOTE(merguci @ 2010 10 15, 11:46)
sveiki mamukai, mes irgi laukiam leliuko. gimdymas nusimato kovo mėn. deja esu ne vietinė. pas ginę lankausi Jurbarke. gimdyti ruošiuosi Tauragėje.bijau aišku visko neperskaičiau visos temos..sakykit gal kuri turit saraseli, ka kaip susipirkt i gimdymo skyriu.laukciau az..gal yra mamyciu kurios panasiu metu gimdys?
Sveikute saraselio ieskok nestukiu pasnekesiuose, kiekvieno menesio pirmame puslapyje yra saraseliai ideti ka reikia tureti
o kazin taurages gn reikia butinai savo chalata turet ar duoda koki valdiska?
QUOTE(vanesa9 @ 2010 10 18, 15:08)
Vojei kiek tau nebedaug beliko as tai pasimsiu savo chalata o tau sekmes didziausios, nepamirsk ispudziu parasyti
QUOTE(vanesa9 @ 2010 10 18, 15:08)
Aš turėjau savo. bet mokasmose palatose spintose tai ten yra ir patalynės papildomai ir puodeliai ir arbatiniai ir rankšluosčiai ir chalatas buvo. Nežinau ar visose palatose, aš gyvenau jei gerai atsimenu 5-toje
QUOTE(rasabraske @ 2010 10 19, 08:59)
Vojei kiek tau nebedaug beliko as tai pasimsiu savo chalata o tau sekmes didziausios, nepamirsk ispudziu parasyti
butini prasineisu kai grysim is ten
o idomu ar nemokamu palatu yra vienvieciu ar visos dvivietes?