o pas koki gydytoja gimdei?
QUOTE(TYNNA @ 2010 09 10, 22:51)
o pas koki gydytoja gimdei?
Aš pas Urbanavičių, nesitariau, man taip pamaina išpuolė
Na sis gydytojas jau nemazai cia giriamas buvo... gal ir geras....
Sveikinu susilaukus dukrytes
Sveikinu susilaukus dukrytes
QUOTE(Niktė @ 2010 09 11, 07:50)
Aš pas Urbanavičių, nesitariau, man taip pamaina išpuolė
Kai nuleido jums vandenis, tai prasidejo veikla? ar patenkinta likote siuo gydytoju, ar mokejote kiek nors?
kai nuleido vandenis jau po kelių min sąrėmiai suėmė kad net "saldu" buvo nieko niekam nemokėjau, su niekuo nesitariau, tik buvau mokamą palatą pasiėmus Tokia priežiūra buvau nustebinta, viskas geriau negu tikėjausi akušerė irgi ramino kad greitai pagimdysim ir po metų šventę švesim vienos praktiškai niekas nepaliko, iš gimdyklos buvo išėjus tik trumpam gydytoją pakviesti. Ir po gimdymo čia, Jurbarke reikėdavo iš gimdyklos pačiai pareiti, o ten neleido, ir pirmais kartais į toletą lydėjo, kai viena pabandžiau eiti sesutės nuo Narbutienės gavo velnių, tai nėjau daugiau, nes nenorėjau joms bėdų pridaryti, nors ir pati pakankamai gerai jaučiausi. Ir šiaip, vis sesutės klausia ar nieko nereikia, ar viskas gerai, ir naujagimių sesutė vis užeidavo, padėjo pradžią su žindymu padaryti, kankinosi kartu su manim, mišinuko neskubėjo kišti. Žodžiu aš likau nustebinta kaip viskas buvo puiku
QUOTE(Niktė @ 2010 09 13, 10:17)
kai nuleido vandenis jau po kelių min sąrėmiai suėmė kad net "saldu" buvo nieko niekam nemokėjau, su niekuo nesitariau, tik buvau mokamą palatą pasiėmus Tokia priežiūra buvau nustebinta, viskas geriau negu tikėjausi akušerė irgi ramino kad greitai pagimdysim ir po metų šventę švesim vienos praktiškai niekas nepaliko, iš gimdyklos buvo išėjus tik trumpam gydytoją pakviesti. Ir po gimdymo čia, Jurbarke reikėdavo iš gimdyklos pačiai pareiti, o ten neleido, ir pirmais kartais į toletą lydėjo, kai viena pabandžiau eiti sesutės nuo Narbutienės gavo velnių, tai nėjau daugiau, nes nenorėjau joms bėdų pridaryti, nors ir pati pakankamai gerai jaučiausi. Ir šiaip, vis sesutės klausia ar nieko nereikia, ar viskas gerai, ir naujagimių sesutė vis užeidavo, padėjo pradžią su žindymu padaryti, kankinosi kartu su manim, mišinuko neskubėjo kišti. Žodžiu aš likau nustebinta kaip viskas buvo puiku
Nu va kaip fainai kai tokie atsiliepimai sveikinu o kaip jums Urbanavicius pasirode?
Aš taip pat žadu gimdyti Tauragėje, tikiuosi viskas vyks sklandžiai
Ai ziuriu kiek zmoniu tiek nuomoniu mano pvz drauge gimde du kartus tauragej niekam nieko nedave ir liko labai patenkinta, sake seseles malonios, daktarai faini Vienu zodziu pats nepabandes nesuzinosi as vis tiek gimdysiu taurageje, po to parasysiu kaip man sekesi dar vienas klausimukas gimdziusiom: ar prase vyro plauciu nuotraukos ? ir ar reikia tureti savo klizmute pvz microlax?
Mane pirmą dieną apžiūrinėjo Narbutienė, nieko nedaviau, antrą dieną ji su gydytojais priėmė sprendimą nuleisti vandenis bet vėlgi nepasakyčiau kad buvo pikta ar dar kas nors. Vaikutį ji irgi vizitavo tai jokio atšiaurumo ar dar ko nors.
Pastebėta, kad jeigu davei pirmą kartą, paskui jau ir tiesiasi ranka
Neturėjau klizmutės ir jos niekas nestatė
QUOTE(Niktė @ 2010 09 30, 12:20)
Mane pirmą dieną apžiūrinėjo Narbutienė, nieko nedaviau, antrą dieną ji su gydytojais priėmė sprendimą nuleisti vandenis bet vėlgi nepasakyčiau kad buvo pikta ar dar kas nors. Vaikutį ji irgi vizitavo tai jokio atšiaurumo ar dar ko nors.
O ar prase vyro plauciu nuotraukos? nes man gine sake, kad jeigu vyras nori dalyvauti gimdyme turi persisviesti plaucius
QUOTE(rasabraske @ 2010 09 30, 12:25)
O ar prase vyro plauciu nuotraukos? nes man gine sake, kad jeigu vyras nori dalyvauti gimdyme turi persisviesti plaucius
niekas nieko neprašė, aš net nežinojau kad tokią reikia turėti. Pirmą kartą girdžiu