Sveikutes tauragiskes
As pas jus su naujausiom (ir savu kailiu patirtom) ziniom apie Taurages gimdymo namus. Galiu garsiai rekti: cia
EPIDURO NEDARO!!!. Dvesti gali, bet nedaro!
Praeita antradieni dar cia rasinejau, baisejausi taurages GN "pazengimu i civilizuota pasauli" ir matyt, kazkiek tai paveike...
nes 17 val. man nubego vandenys, 18 val. jau buvom GN, (i kauna nevaziavom, nes kaip ir dar tada abejojau, o galvoti nebebuvo kada).
Is karto nuvede i gimdykla, pajunge lasaline (kaip man sake, del to, kad buvo akivaizdu, kad leliukas didelis). Viskas vyko lyg ir gerai, kaklelis atsidarinejo gana sparciai, 22 val. buvo jau pilnas atsidarymas. Bet vaikutis nesislinko zemyn. Prasiau nuskausminamuju, tai tipo, jau analgina, nospa!!!!
suleido, daugiau nera kaip nuskausminti, be to jau ir velu.
Paskui matau, kad kazkas ne taip. Gydytoja su akusere tariasi, nezino, ka daryti. Sakau, echoskopu paziurekit. Tai gydytoja man: kam, ka jis parodys. Nu siaubas, as pakraupusi
(paskui su vyru kalbejom, kad GAL jie isvis neturi to echoskopo)
Tada po 23 val issikviecia vedeja. Ta ateina visa persiutusi - mat ponia Narbutiene nakti isversta is lovos, nepatenkinta. Dar ta pasiziuri i mano pilva. Sako, oi, vien strijos, pilvo preso nera, kazin kaip cia pagimdys. Ir dar negana to, rekia, kad stumti nemoku (nu lygtai kiekviena diena gimdau )
Zodziu, baigesi tuo, kad vis delto pagimdziau, bet apie kakliuka buvo apsivijusi virkstele 2 kartus. Sunelis didutis, beveik 4 kg
Aisku, sukarpe tai belekiek...
Galiausiai, kai jau siuvo, as vel raitausi is skausmo. Tai vyras neistveres sako, negi negalit nuskausminti, juk gimdymas jau pasibaiges. Tai gydytoja tik burbtelejo, kad jau cia nuskausminta, jau suleista,
viskas, ka turejo Taigi, mano nuomone tokia: jeigu kada dar sugalvosim tureti vaikuti, tikrai zinau:
TAURAGEJ TIKRAI NEGIMDYSIU!!!