QUOTE(zivily @ 2010 04 10, 11:30)
Aš irgi Šakiuose norėjau gimdyti, bet kad ir juos uždarė
Tai liko Tauragė. Pati esu taip pat Jurbarkietė. Jau buvau nuvažiavusi pasižiūrėti kur randasi gimdymo namai Tauragėje. apie Kauną net negalvoju, nes nesu susitarusi su jokiu gydytoju, tai 100 proc., kad nebus vietų klinikose ir greičiausiai siūs į antrą ligoninę. O kadangi tai jau antras nėštumas, tai gali viskas vykti greičiau, nei pirmąjį. todėl blaškytis po Kauną ir galiausiai pasigimdyti mašinoje tikrai nesinori.
O kodėl Tauragėje palatos mokamos? Na, suprantu kad ne visos mokamos, bet kuo tos mokamos ypatingos?
Aš gimdžaiu 3 kartus ...du paskutinius Tauragėje. Labai esu dėkinga Tauragės medikams, nusiskundimų neturiu, viskas buvo atlikta nepriekaištingai, todėl manau neverta nerimauti, jei nėra jokių komplikacijų
Su niekuo nesitariau ir tik privačiai lankausi pas ginekologę, o gimdžiau pas tą, kas tuo metu budėjo.Kai gimdžiau prieš metus ir tai gulėjau mokamoje palatoje...ten buvo kriauklė, šaldytuvas, TV, dvigulė lova...su manim kartu gulėjo ir mano vyras, buvo jauku ir gera, priežiūra
, o dėl dušo ir WC tai juk tenka gulėti tik 3 paras , tai manau galima ir bendru pasinaudoti, o tuo labiau , kad gimdyvių tik kelios...maistas man patiko ir visko užteko , atskiras meniu buvo tik kai gulėjau
, nes labai silpnas kraujas buvo, tai gaudavau maistą, su padidintu baltymų kiekiu.Gimdymo stalas - transformeris
Gimdymo palatoje akušerė nesitraukė, buvo nuolat stebima tiek vaiko, tiek mano būklė, gimdžiau visus vaikus be nuskausminamųjų ir dabar pagimdžiau pati be jokių plyšimų sveiką mažylį
Niekas pinigų nereikalavo ( Atsilyginome po gimdymo , bet ne pinigais )Žemai lenkiu galvą prieš man padėjusią akušerę ir skyriaus vedėją
Manau, kad ten darbą dirba pasišventę žmonės, o savo skausmą kiekvienai reikia pačiai iškentėti ir svarbiausia klausyti ir išgirsti, ką tau sako
Gal kiek nuraminau
Sėkmės
P.S. manau galite atvykti į gimdymo namus ir iš anksto viską apžiūrėti, bus šiek tiek ramiau