Sveikutes,
as ir tauragiske
. Siaip Tauragej irgi negimdyciau nors buvo tokiu minciu , bet pabendravus su p.Kalinausku atsoko fantazija. Uz kelis apsilankymus sumokejau 200lt uz gimdyma jis norejo 400lt pats pasake
Norejau sakyti ,kad siaip prieziura nesciosiom ir gimdymas nekainuoja
...Jo toks poziuris As ponas dievas - gydytojas ir viska zinau , o tu tik ka nescioji , ir ka tau cia tipo reiktu zinoti... Ir kazkodel ne is vienos girdejau ,kas pas ji gimde , jei ne jis tai tipo vaikelio gal ir nebutu gyvo. As manau, kad jis gal specialiai sukuris tokias situacijas kur prireikia cezario ar kt intervenciju, zinios ziauriai pasenusios ir t.t. As pati gimdziau Kaune Krikscioniskuose ir nesigailiu, be to nors tariausi nieko nemokejau , gydytoja neeme
visai kita kultura.
Dar sake TAuragej dar gimdymas gal ir neblogai , tik jei kas blogai vaikeliui tai jie nieko neturi , siuncia i Kl ar Kauna, man tai buvo lemiamas faktorius. O tos 3 dienos greit prabega , vaikelis buna visas uzsiemimas
O apie Lukaviciene tai irgi visko girdejau, man ja irgi buvo rekomendave , bet paskuiisgirdau ,jei pazysti ja tai ji l gera, o jei ne , ir dar ne duog dieve , be vyro gimdai , tai buna visai ne kokia
O del gydytojos Butkutes, tai mano sesuo lankesi pas ja , bet negimde
, tai ji labai buvo patenkinta , sake labai profesionaliai dirba, jei cia ta pati.O siaip ta gyd jai rekomendavo tokia gan pasiturinti
moteriske, ji irgi pas ja lankosi, tai gal ir gera
Sekmes visoms apsisprendime