QUOTE(londani @ 2009 04 21, 13:42)
Sveikutes. Gal kas žino ar tauragės gimdymo namuose duoda nuskausminamuju ar ne? Nes as girdejau kad ten anestoziologu nera tai ir neduoda.
leido man "nuskausminamuosius" sako nori neksuadžiai gimdyti, gerai sakau, girdžiu gyd. akušerei sako, nošpa nošpa jai tai buvo nuskausminimas, nu žinoma prieš 4,5 metų
QUOTE(Juockike @ 2009 04 21, 15:03)
man tai Vidriene kazkokia pabaisa, nenoreciau as su ja reikalu tureti gimdymo metu
man idomu ar yra gimdziusiu pas Batutiene ar nera? jau buvau uzdavusi si klausima, bet niekas nieko konkretaus ir nepasake. mums jau eina 32 sav. tai reikia kaip ir pradeti galvoti su kuo tartis
man idomu ar yra gimdziusiu pas Batutiene ar nera? jau buvau uzdavusi si klausima, bet niekas nieko konkretaus ir nepasake. mums jau eina 32 sav. tai reikia kaip ir pradeti galvoti su kuo tartis
gimdyt dar pas ją negimdžiau, bet šiaip lankausi, tai visai normaliai. kaip toliau seksis žiūrėsim
Pas Batutienę žadėjau gimdyt pirmąjį, bet dėl visokių priežaščių negalėjo, taip kad negimdžiau pas ją, nežinau nieko. Bet bent jau kol kas esu ant jos pikta
QUOTE(framess @ 2009 04 21, 16:42)
nu as apie vidriene tokios pacios nuomones. jei ji nestumo nesugeba pamatyti, tai ka jau kalbeti apie gimdyma.
nėštumo pamatyti kartais ne ji viena nesugeba, visko būna. Kol kas negaliu apie ją nieko blogo pasakyti, ir tikiuosi neteks gailėtis, kaip "pasisekė" aną kartą su kita gydytoja