QUOTE(AušraMarija @ 2008 10 02, 11:40)
O gal kas pazistate gydytoja Narbutiene? Man atrodo, kad ji Taurages gimdymo namu skyriaus vedeja ar kazkas panasaus...gal kas turite apie ja ka gero ar blogo pasakyti? Man siule pas ja gimdyti...dar tolokai, geguzes pradzioje, bet noriu apsigalvoti is anksto, kur ir kaip geriau...galvojau i Kauno prof. Mazylio gimdymo namus, ten geri atsiliepimai, bet turbut reikia tartis is anksto su gydytojais?
aš pas Narbutienę lankiausi visą nėštumą
,bet gimdyti važiavau į kauno klinikas,iš anksto jai nieko nesakiau(gi galima pasirinkti kur gimdysi),bet iš ten jai paskambinau,man ji buvo labai faina,nieko blogo negaliu pasakyti,ir kad į Kauną išvažiavau nepyko,palinkėjo sėkmės,ir prašė paskambinti,kai pagimdysiu,paskambinau,pasveikino ir pasakė,kada pas ją pasirodyti.
šeip kodėl tu nenori Tauragėj gimdyti?Geriau yra savam mieste,aišku jei jokių komplikacijų nėra.Aš tai pradėjau abejoti Taurage,kai jau buvau pernešiojusi savaitę,ir manęs neguldė į ligoninę,turėjau pažįstamą ginekologę Kaune,todėl važiavau tenai,kad būčiau ,kaip sakoma,po priežiūra.Nors kaip dabar pagalvoju,būtų tas pats ir Tauragėj buvę,ir artimieji šalia.Na tik Kauno klinikų personalu likau sužavėta
Tauragėj daugiau griežtų žodžių išgirsi nei gražių