QUOTE(Amellie @ 2010 09 04, 14:39)
As pastebejau, kad jurgituxg jau daugiau nei pora metu svajojat apie bendra gyvenima, ateiti, kuo toliau tuo labiau apie suzadetuves, vestuves ir apie tai jau tikrai ne karta bandyta kalbet, tiek uzuominom, tiek juokais, tiek rimciau, bet niekada neiseina issamiai pasisneket, nes vaikinas vengia sitos temos, issisukineja, pazada pasikalbet vasara, o paaiskeja, kad pamelavo, gaunas pokalbis apgraibom, tada nenurimstat , ir vis reguliariai kartojas situacija, nes nieko konkretaus ir labai nuraminancio taip ir neisgirstat. bet manau jis labai puikiai viska supranta ir durnas suprastu, kad jums tai labai svarbu. ir visgi... gaunas spaudimas, tuscios viltys. vyrai tikrai noriai sneka apie santuoka, kai jie to
nori ir yra tam pasiruose. jusu atveju, arba tam nesubrendes arba nesutiko tos, kuria noretu vesti. nezinau, ka patart tokiu atveju, bet tos uzuominos, klausinejimai kada kada yra bergzdzias reikalas. Kaip suprantu ir apsigyvenot kartu noredama paspartint vestuves, bet kaip matyti tai vaisiu nedave. Siuo atveju, kuo labiau noresit isteket ir tai demonstruosit visokiais budais, tuo labiau jis nenores jusu vesti, manau.
Na, apie bendra gyvenima (susituokus) taip ilgai nesvajoju, taip rimciau pradejau galvoti apie tai pries koki pusmeti. Na, o pries kelias dieneles mums pavyko visai rimtai pasikalbeti, kazkaip ir jis daugiau atsivere. Zodziu, pokalbis issirutuliojo taip, kad pasakaiu, kad tiesiog noreciau zinoti, kiek toli jo ateities planuose yra vestuves. Jis pasake, kad galvoja apie kitus metus, o tai mane daugiau nei tenkina

Na, manau, vienas kita geriau supratom, o ir jis pirma karta taip atvirai apie tai pasake. Tiesiog dabar zinau jo poziuri, nors dar draugystes pradzioj kalbedavo, kad be 30 m. vestuviu ir vaiku nenori, tai ta vakara pats tvirtai pasake, kad tiek laukti tikrai nenori

Zodziu, suzinojau, kad rimciau jis pats apie tai galvoti pradejo pries kelis menesiukus, taip pat, kad tas noras jau subrendes. Nezinau, kada jis pasipirs, bet man kur kas ramiau ir geriau, kai zinau, kad mylimas zmogus taip pat galvoja apie santuoka, kad jam tai nera kazkas tolimo ir dar neaktualaus

Kazkuri, man rodos, vienoj temoj rase, kad nereikia bijoti klausti vaikino "kada". Ir is tiesu, nieko blogo, kad as paklausiau, jam paciam geriau, kai issiaiskinom

Nekalbejom apie jokias konkrecias datas, nieko neplanavom, pokalbius apie visas vestuviu detales, planus ir pan. nukelem po to, kai pasipirs. Kai kurios turbut parasys ar pagalvos, kad as cia iszyziau, kad nebus jokios staigmenos ir pan. As taip nemanau. O ir staigmenos tikrai nesugadinau, nes net neisivaizduoju nei kada, nei kur, nei kaip pasipirs

Man tai bus ne maziau netiketa ir malonu. Manau, tikrai netiketos pirslybos buna, kai pora draugauja nelabai ilgai, o ilga laika draugaujant, gyvenant kartu, neisvengiamai kalbama apie tolesne ateiti. Tai jei ir ne konkreciai apie pirslybas, bet vis tiek dazniausiai, manau, galima nuspeti, kada vaikinas jau galvoja apie ta zingsni. Na, tikiuosi, kad tai laiminga mano istorijos pabaiga