QUOTE(Reika @ 2010 08 03, 09:15)
oj pazistu kelis,kurie vestu pirma pasitaikiuse, mat jiems reik antros mamos,kuri jais pasirupintu
ir kame garbe?
ir kame garbe?
Tokie greičiau neveda, bet sugyventinių ieško, vis pakeisdami į naują, ieškodami panašesnės į mamą. Kurie ieško žmonų, tai tie ir veda, nežaidžia šeimų
Papildyta:
QUOTE(grauslytee @ 2010 08 04, 14:02)
mes jau 6 m kartu, gyvename 3m, vaikuciui jau 1m.
kai suzinojau kad laukiuosi, is pradziu norejau vestuviu del pavardes vaikui, bet pagalvojus rimciau- kam? tai taip ir gyvenam. vaikas tevo pavarde turi- ir gerai. jei tuokciausi- noreciau savo pavarde pasilikti, nes man ji grazi, nebent dadeciau jo trumpini pavardes, nes nelabai kokia o man gerai ir taip. gyvename kartu, vaika auginame kartu. tevus lankome abieju.
gal kada ir pasipirs, nes tikrai vestuviu kazkada noreciau
kai suzinojau kad laukiuosi, is pradziu norejau vestuviu del pavardes vaikui, bet pagalvojus rimciau- kam? tai taip ir gyvenam. vaikas tevo pavarde turi- ir gerai. jei tuokciausi- noreciau savo pavarde pasilikti, nes man ji grazi, nebent dadeciau jo trumpini pavardes, nes nelabai kokia o man gerai ir taip. gyvename kartu, vaika auginame kartu. tevus lankome abieju.
gal kada ir pasipirs, nes tikrai vestuviu kazkada noreciau
Save ramindama , sakot " o kam ? Man ir taip gerai" O vestuvių norit, pati rašot " norėčiau", nu nesiperša ir tiek
Papildyta:
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2010 08 03, 17:10)
Kai kurie žmonės tiesiog nebetiki meile, nes bando ir bando daugybę kartų (kada rimčiau, kada tiesiog dėl smagaus nuotykio) atrasti tą tobulai tinkantįjį prie savų ydų, bet gyvenimas poroje - visų pirma nuolatinis savęs keitimas, savo paties ydų naikinimas. Nenuostabu, kad galiausiai prieinama prie tokios išvados: visi gi jie tokie / visos jos tokios. Tuomet ir renkamasi jau nebe žmogų, o gyvenamąjį plotą ar namų tvarkytoją.