Įkraunama...
Įkraunama...

Sugyventines

QUOTE(Reika @ 2010 08 03, 09:15)
oj pazistu kelis,kurie vestu pirma pasitaikiuse, mat jiems reik antros mamos,kuri jais pasirupintu

ir kame garbe?

Tokie greičiau neveda, bet sugyventinių ieško, vis pakeisdami į naują, ieškodami panašesnės į mamą. Kurie ieško žmonų, tai tie ir veda, nežaidžia šeimų g.gif
Papildyta:
QUOTE(grauslytee @ 2010 08 04, 14:02)
mes jau 6 m kartu, gyvename 3m, vaikuciui jau 1m.
kai suzinojau kad laukiuosi, is pradziu norejau vestuviu del pavardes vaikui, bet pagalvojus rimciau- kam? g.gif  tai taip ir gyvenam. vaikas tevo pavarde turi- ir gerai. jei tuokciausi- noreciau savo pavarde pasilikti, nes man ji grazi, nebent dadeciau jo trumpini pavardes, nes nelabai kokia smile.gif  o man gerai ir taip. gyvename kartu, vaika auginame kartu. tevus lankome abieju.
gal kada ir pasipirs, nes tikrai vestuviu kazkada noreciau biggrin.gif

Save ramindama , sakot " o kam ? Man ir taip gerai" O vestuvių norit, pati rašot " norėčiau", nu nesiperša ir tiek bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2010 08 03, 17:10)
Kai kurie žmonės tiesiog nebetiki meile, nes bando ir bando daugybę kartų (kada rimčiau, kada tiesiog dėl smagaus nuotykio) atrasti tą tobulai tinkantįjį prie savų ydų, bet gyvenimas poroje - visų pirma nuolatinis savęs keitimas, savo paties ydų naikinimas. Nenuostabu, kad galiausiai prieinama prie tokios išvados: visi gi jie tokie / visos jos tokios. Tuomet ir renkamasi jau nebe žmogų, o gyvenamąjį plotą ar namų tvarkytoją.

thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo benek: 06 rugpjūčio 2010 - 12:03
QUOTE(margaritka25 @ 2010 08 04, 16:06)
su pavarde,tai manasis kategoriskai pasake kad jo imciau,kad ir kaip ikalbejau,nesutiko,nors as norejau pasilikti savo ir jo imti,vienu zodziu tureti dvi pavardes. smile.gif

Dar pasakykit, kad nusileidot šitoj vietoj blink.gif Atsisakėt savęs, savo šeimos, kilmės, giminės, nes diedas pasišakojo ir patrepsėjo kojelėmis?
Atsakyti
O kaži kas būtų, jei ta mergina KATEGORIŠKAI pareikalautų imti jos pavardę laugh.gif man iš vis šeimoje nesuprantami tokie dalykai.
Kad nebūtų klausimų, galiu pasakyt, kad mano vyras labai rimtai svarstė mano pavardės paėmimą, nes ji vienintelė likus ir tik mūsų giminėje ir greit išnyks. Bet finale, aš ėmiau vyro, nes man šita tradicija tiesiog patinka.
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2010 08 06, 13:50)
Dar pasakykit, kad nusileidot šitoj vietoj  blink.gif  Atsisakėt savęs, savo šeimos, kilmės, giminės, nes diedas pasišakojo ir patrepsėjo kojelėmis?

o ka ji turejo daryt? irgi sakotis ir trypti kojelemis? biggrin.gif apsvarste uz ir pries ir nusileido ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(~Bambolina~ @ 2010 08 06, 15:10)
o ka ji turejo daryt? irgi sakotis ir trypti kojelemis?  biggrin.gif  apsvarste uz ir pries ir nusileido ir viskas.

Nu jo, gi NEVES, jei nesutiks. Siaubas kažkoks, kaip galima žmogui nurodinėti, kokia pavarde jis turi vadintis??? Vergvaldyste kvepia.
Atsakyti
Beveik metai laiko kaip sugyventine, nors santykiuose viskas gerai, ir aksdien yra "siandien geriau, nei vakar", bet del to nesijauciu labai jau gerai. Noreciau, kad bent pasipirstu, o jis is tu zmoniu, kurie neskuba santykiuose, nori progresuot is leto. Nelabai man suprantama, bet pati gi nepasipirsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2010 08 06, 14:17)
Nu jo, gi NEVES, jei nesutiks. Siaubas kažkoks, kaip galima žmogui nurodinėti, kokia pavarde jis turi vadintis??? Vergvaldyste kvepia.

O jus negirdejot, kad mylint kartais zmones linke nusileisti vienais ar kitais klausimais? Gal tas vyras buvo ir yra vertas, kad atsisakytu TIK pavardes. Man tai keistas toks pavardziu sureiksminimas... O ta naujoviska -e tai man apskritai nesusipratimas. Jau geriau butu leista grynai vyro pavarde imti tada.
Atsakyti
QUOTE(letmebe1 @ 2010 08 24, 13:42)
Beveik metai laiko kaip sugyventine, nors santykiuose viskas gerai, ir aksdien yra "siandien geriau, nei vakar", bet del to nesijauciu labai jau gerai. Noreciau, kad bent pasipirstu, o jis is tu zmoniu, kurie neskuba santykiuose, nori progresuot is leto. Nelabai man suprantama, bet pati gi nepasipirsiu smile.gif

Teks laukti,kol pats to panores,nes jai pradesi daryti spaudima,gali ir pabegti. mirksiukas.gif smile.gif

Atsakyti
sveikos smile.gif pavydziu toms kurios budamos sugyventines laimingos... mano mergaitiska svajone buvo apsigyventi tik susizadejus...taciau nieko neisejo sad.gif jau ilgiau nei 2 metai kaip kartu gyvenam o suzadetuviu kaip nera taip nera... apsigyvenom nes taip buvo pigiau, visad budavom kartu, tai tiesiog dvieju butu neapsimokejo nuomoti... kas padaryta tas padaryta... kartais noriu vestuviu ir net labai, kartais bijau, kartais buna situaciju kad labai dziaugiuosi jog dar neistekejus biggrin.gif
nieko nebesuprantu... o kad nepasipirse tai jauciuosi blogai, taip skudurus sumete ir gyvenam, kazkaip nekaip,purvinai jauciuosi, tuo labiau kad buvau aukleta kitaip... kartais jisai kalba apie vestuves, tai lyg sekancia vasara jau noretu, bet apie pirslybas tik tiek kad jo kraste tai nepopuliaru- kazkaip kvailai skamba... atrodo jei pasipirstu tai galeciau pradeti vestuvias planuoti o cia nieko konkretaus ir neaisku ir pati nezinau ko noriu, kazkokia nesamone... noriu as ir to zieduko biggrin.gif ir nepigaus, dziugina akis tokie ziedukai smile.gif tuo labiau kad tokie ziedeliai nesimeto biggrin.gif ... jei vyrai gali kisti i savo masinas tai manau gali ir mums padovanoti nepigu ziedeli smile.gif visko cia jum prirasiau, kokia isvada apie mane padarytumet biggrin.gif ...tokia pasimetus ir liudna jauciuos

P.S. kartais atrodo jei siemet nepasipirs tai taip niekad ir nepasipirs, senmerge nesinori likt, vaiku ir norisi, tai gal reikia skirtis..bet myliu as ji... kazkokia nesamone sad.gif
Atsakyti
QUOTE(iiinga @ 2010 08 25, 18:32)
sveikos  smile.gif pavydziu toms kurios budamos sugyventines laimingos... mano mergaitiska svajone buvo apsigyventi tik susizadejus...taciau nieko neisejo sad.gif jau ilgiau nei 2 metai kaip kartu gyvenam o suzadetuviu kaip nera taip nera... apsigyvenom nes taip buvo pigiau, visad budavom kartu, tai tiesiog dvieju butu neapsimokejo nuomoti... kas padaryta tas padaryta... kartais noriu vestuviu ir net labai, kartais bijau, kartais buna situaciju kad labai dziaugiuosi jog dar neistekejus  biggrin.gif
nieko nebesuprantu... o kad nepasipirse tai jauciuosi blogai, taip skudurus sumete ir gyvenam, kazkaip nekaip,purvinai jauciuosi, tuo labiau kad buvau aukleta kitaip... kartais jisai kalba apie vestuves, tai lyg sekancia vasara jau noretu, bet apie pirslybas tik tiek kad jo kraste tai nepopuliaru- kazkaip kvailai skamba... atrodo jei pasipirstu tai galeciau pradeti vestuvias planuoti o cia nieko konkretaus ir neaisku ir pati nezinau ko noriu, kazkokia nesamone... noriu as ir to zieduko biggrin.gif ir nepigaus, dziugina akis tokie ziedukai smile.gif tuo labiau kad tokie ziedeliai nesimeto biggrin.gif ... jei vyrai gali kisti i savo masinas tai manau gali ir mums padovanoti nepigu ziedeli smile.gif visko cia jum prirasiau, kokia isvada apie mane padarytumet biggrin.gif ...tokia pasimetus ir liudna jauciuos

P.S. kartais atrodo jei siemet nepasipirs tai taip niekad ir nepasipirs, senmerge nesinori likt, vaiku ir norisi, tai gal reikia skirtis..bet myliu as ji... kazkokia nesamone sad.gif

Man irgi nepasipirso,tiesiog abu nusprende kad laikas vestuves kelti ir viskas,jokiu pasipirsimu nebuvo.O kiek tau metu kad bijai senmerge likti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(iiinga @ 2010 08 25, 20:32)
kas padaryta tas padaryta...
(...)
kokia isvada apie mane padarytumet biggrin.gif ...tokia pasimetus ir liudna jauciuos

Tokia ir išvada...

Man Tavo vietoje linksma irgi nebūtų. Tiesiog susėskit vieną kartą kaip žmonės ir pasikalbėkit. Ką jau čia kito bepatarsi. Nors jei pasakė, kad piršlybos - kvaila, tai vargu ar Tu jų ir sulauksi. Man asmeniškai kvaila atrodo ne pirštis, o pirštis, kai jau kartu gyvenate, nes kaip tada traktuoti tuos du metus - kaip šiaip pažaidimą?
Atsakyti
na taip... bet norisi tradiciju nors kazkiek... juk nescios moterys ir su balta suknele eina tuoktis i baznycia... pries vestuves vaikinas turi paklausti ir teveliu ar leidzia toliau testi gyvenima mums kaip vyrui ir zmonai, kazkas tokio smile.gif ... atrodo kalbames tik tos kalbos kartais nereiksmes... gal apsiraminsiu ir po keliu dienu nurimus gyvenimas atrodys grazesnis smile.gif tik kazin kaip ilgai.........
Atsakyti