Įkraunama...
Įkraunama...

Sugyventines

QUOTE(Reika @ 2010 08 03, 09:15)
oj pazistu kelis,kurie vestu pirma pasitaikiuse, mat jiems reik antros mamos,kuri jais pasirupintu

Kiekvienoje taisyklėje pasitaiko išimčių.
Atsakyti
na vienu atveju, merginai reik savotiskai gyvenamo ploto su "gaantija", o jam tarnaites/mamos...
vat ir laukiu kas ten gausis.savotiskai abu gauna ko nori
Atsakyti
QUOTE(Reika @ 2010 08 03, 15:58)
na vienu atveju, merginai reik savotiskai gyvenamo ploto su "gaantija", o jam tarnaites/mamos...
vat ir laukiu kas ten gausis.savotiskai abu gauna ko nori

Kai kurie žmonės tiesiog nebetiki meile, nes bando ir bando daugybę kartų (kada rimčiau, kada tiesiog dėl smagaus nuotykio) atrasti tą tobulai tinkantįjį prie savų ydų, bet gyvenimas poroje - visų pirma nuolatinis savęs keitimas, savo paties ydų naikinimas. Nenuostabu, kad galiausiai prieinama prie tokios išvados: visi gi jie tokie / visos jos tokios. Tuomet ir renkamasi jau nebe žmogų, o gyvenamąjį plotą ar namų tvarkytoją.
Atsakyti
tik dažniausia save keisti ir tobulinti tenka merginai, nes vaikinai mėgsta priminti - "priimk mane tokį, koks esu"... bent jau man priešingas variantas nepasitaikė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2010 08 04, 12:32)
tik dažniausia save keisti ir tobulinti tenka merginai, nes vaikinai mėgsta priminti - "priimk mane tokį, koks esu"... bent jau man priešingas variantas nepasitaikė  lotuliukas.gif

O tai kodėl jūs negalit sakyti: "priimk mane tokią kokia esu" blink.gif
Atsakyti
mes jau 6 m kartu, gyvename 3m, vaikuciui jau 1m.
kai suzinojau kad laukiuosi, is pradziu norejau vestuviu del pavardes vaikui, bet pagalvojus rimciau- kam? g.gif tai taip ir gyvenam. vaikas tevo pavarde turi- ir gerai. jei tuokciausi- noreciau savo pavarde pasilikti, nes man ji grazi, nebent dadeciau jo trumpini pavardes, nes nelabai kokia smile.gif o man gerai ir taip. gyvename kartu, vaika auginame kartu. tevus lankome abieju.
gal kada ir pasipirs, nes tikrai vestuviu kazkada noreciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2010 08 04, 10:32)
tik dažniausia save keisti ir tobulinti tenka merginai, nes vaikinai mėgsta priminti - "priimk mane tokį, koks esu"... bent jau man priešingas variantas nepasitaikė  lotuliukas.gif

Cia jau tikrai kad teisybe,vyrai nesistengia keisti,jie tik nori kad moteris pagal juos pasikeistu.
Papildyta:
QUOTE(grauslytee @ 2010 08 04, 12:02)
mes jau 6 m kartu, gyvename 3m, vaikuciui jau 1m.
kai suzinojau kad laukiuosi, is pradziu norejau vestuviu del pavardes vaikui, bet pagalvojus rimciau- kam? g.gif  tai taip ir gyvenam. vaikas tevo pavarde turi- ir gerai. jei tuokciausi- noreciau savo pavarde pasilikti, nes man ji grazi, nebent dadeciau jo trumpini pavardes, nes nelabai kokia smile.gif  o man gerai ir taip. gyvename kartu, vaika auginame kartu. tevus lankome abieju.
gal kada ir pasipirs, nes tikrai vestuviu kazkada noreciau biggrin.gif

su pavarde,tai manasis kategoriskai pasake kad jo imciau,kad ir kaip ikalbejau,nesutiko,nors as norejau pasilikti savo ir jo imti,vienu zodziu tureti dvi pavardes. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(margaritka25 @ 2010 08 04, 16:03)
Cia jau tikrai kad teisybe,vyrai nesistengia keisti,jie tik nori kad moteris pagal juos pasikeistu.

Ir tai sako... moterys. bigsmile.gif Nereikia norėti, kad vyrai ir moterys vienodai suprastų, kas yra tobuli tarpusavio santykiai. Stengiasi tie vyrai dar ir kaip, tik ne visada supranta, ko labiausiai reikia jų brangiausiosioms.
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2010 08 04, 12:32)

Vaikinai juk vėliau iki to pribręsta. Blogai, jei toks požiūris jaučiasi nuo pat draugystės pradžios - pelnyti merginos meilę vaikinui turi būti siekinys, nelengva užduotis, iššūkis. Šiais laikais merginos neretai paskuba atiduoti savo širdį ant lėkštutės, o paskui stebisi, kodėl brangusis dėl jų nelabai ir pasiruošęs, taip sakant, kalnus nuversti ir jūras perplaukti. Vyrai laimingi irgi nesijaučia nebeturėdami dėl ko pakovoti.

O kalbant apie tolesnius santykius, kiekvienas poroje turi būti pasiruošęs įdėti kur kas daugiau, nei 50 proc. pastangų (ir jausti, kad atiduoda jų daugiau, nei būtiną minimumą) - tik tada to bendro laivelio neapvers jokios bangos.
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2010 08 04, 14:30)
Vaikinai juk vėliau iki to pribręsta. Blogai, jei toks požiūris jaučiasi nuo pat draugystės pradžios - pelnyti merginos meilę vaikinui turi būti siekinys, nelengva užduotis, iššūkis. Šiais laikais merginos neretai paskuba atiduoti savo širdį ant lėkštutės, o paskui stebisi, kodėl brangusis dėl jų nelabai ir pasiruošęs, taip sakant, kalnus nuversti ir jūras perplaukti. Vyrai laimingi irgi nesijaučia nebeturėdami dėl ko pakovoti.

O kalbant apie tolesnius santykius, kiekvienas poroje turi būti pasiruošęs įdėti kur kas daugiau, nei 50 proc. pastangų (ir jausti, kad atiduoda jų daugiau, nei būtiną minimumą) - tik tada to bendro laivelio neapvers jokios bangos.

Jo jeigu tik vienas seimoje stengiasi del to bendro laivelio,o kitas plaukia pasroviui,tai tam anksciau ar veliau ir nusibos stengtis. g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(margaritka25 @ 2010 08 04, 16:38)
Jo jeigu tik vienas seimoje stengiasi del to bendro laivelio,o kitas plaukia pasroviui,tai tam anksciau ar veliau ir nusibos stengtis. g.gif  smile.gif

Savos pastangos visada atrodo pačios didžiausios. O ir šiaip stengtis reikėtų ne iš neturėjimo ką veikti iki nusibos. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2010 08 04, 13:42)
O tai kodėl jūs negalit sakyti: "priimk mane tokią kokia esu"  blink.gif

Sakyt sakau, bet tai dažniausiai būna tik balsas tyruose lotuliukas.gif Ir kitoms forumietems pritariu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kirisama: 06 rugpjūčio 2010 - 09:06