Įkraunama...
Įkraunama...

Sugyventines

QUOTE(Akrilik @ 2010 05 20, 21:16)
Kas ant ko užsisėdo? Neseku labai diskusijos, bet puikiai pamenu, kad jeigu ne mititėja, tai kita moteris vilkosi paskui Mari per visą forumą kaip varna karksėdama, kokia ji tarme šneka. Kas dėl tos pačios tarmės, tai ko gi jūs nesupratot? Juk ne kokia arabų kalba atsakinėja, o tarmiškai, bet lietuvių kalba. Kurių tiksliai žodžių nesuprantat? 
Taip, esu klaususi Mari-83, kokia tarme šneka. Kelis kartus. Kai stengiausi suprasti, ką replikavo į mano žinutes. Atsakymo nė sykio negavau, o būtų labai įdomu (nors dabar jau nebe schmoll.gif ).
Ir iš tiesų reikia kelis sykius perskaityti, norint suprasti, ką rašo. O dar lietuvybių nėra, tai iš viso... Man tikrai gaila skirti tiek laiko gilintis į žinutę....

Paskaitykit paskutinius psl. Nieko Mari neberašiau. O va štai ji vis ėjo ir kartojo savo "gluša", "durna" ir t.t. Ir manot, kad tai normalu?

Paskui Mari-83 po temas nevaikščiojau ir juo labiau "nesivilkau". Rinkite žodžius. Prie to paties, gal patikslintumėt, ar paklausimas, kokia gi čia tarme rašo yra adekvatus epitetams "kalė", "durnė", "tupa", "gluša", "mirk durna" ir pan. Nekalbu apie kitoje temoje naudojamus "utėlė", "vagis" ir pan.?

P.S. Moonte, ir jūsų minimoje paskutinėje žinutėje nevadinu Mari-83 gluše ar durne. Ir kale nevadinu. Tiesiog sakau, kad man dzin, ką ji apie save galvoja (kad demaskuoja, kad yra protinga, kad žemaitiškai rašo, kad ji lodijasi kiba atsakydama doh.gif ). Nu tegu galvoja, koks mano rūpestis?..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mititėja: 20 gegužės 2010 - 21:27
QUOTE(Akrilik @ 2010 05 20, 22:16)
Kas ant ko užsisėdo? Neseku labai diskusijos, bet puikiai pamenu, kad jeigu ne mititėja, tai kita moteris vilkosi paskui Mari per visą forumą kaip varna karksėdama, kokia ji tarme šneka. Kas dėl tos pačios tarmės, tai ko gi jūs nesupratot? Juk ne kokia arabų kalba atsakinėja, o tarmiškai, bet lietuvių kalba. Kurių tiksliai žodžių nesuprantat?
Nesu aš čia nei advokatė, nei ką, bet kuomet žmogus pats pasako "jeigu mano prūde rykliai neplaukioja, tai vadinasi jie apskritai neegzistuoja"- suprask, kas toliau už mano nosies matyt nenoriu ir tai ignoruoju, tai apie ką su tokiu žmogum diskutuot?

Akrilik, Mari problema, kaip ir Blondino, ne mintys, turinys, o raiskos budas. Jei nori buti teisingai, ir platesnei visuomenes daliai suprastas, privalai kalbeti jos kalba. O jei kyla nesusipratimas, kalbu apie tarme, tada jau Mari problema, ji negali pykti, kad jos nesuprato.
Papildyta:
Mititeja, jus esate iskaudinta, ir rasydama norejot is dalies sukelti neigiamas emocijas Mari. Nereikia izeidzianciu zodziu, kad iskaudintume zmogu. Tai liecia ne vien jus, mes visi esam vienas kito itakojami.
Atsakyti
QUOTE(Akrilik @ 2010 05 20, 22:16)
Nesu aš čia nei advokatė, nei ką, bet kuomet žmogus pats pasako "jeigu mano prūde rykliai neplaukioja, tai vadinasi jie apskritai neegzistuoja"- suprask, kas toliau už mano nosies matyt nenoriu ir tai ignoruoju, tai apie ką su tokiu žmogum diskutuot?

Na jeigu buvo klausiama, tai galėjo Mari 83 ir atsakyti g.gif
Mititėja nei vieno neįžeidinėjo. Aišku, jeigu skirtingos nuomonės pateikimo, nelaikot įžeidinėjimu. O Mari 83 ižeidinėjo mititėją ir ne tik ją, bet visą moterų giminę, ypač santuokines .
Man, asmeniškai, nemalonu skaityti ir ne tik dėl tarmės.
Atsakyti
Kam reikėjo - paskaitė. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mititėja: 20 gegužės 2010 - 22:24
Ji tame isvelgia biggrin.gif
Klausimas, ar ji tai pasiekia, ypac taikant jos bendravimo priemones.
Atsakyti
Kam reikėjo - paskaitė. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mititėja: 20 gegužės 2010 - 22:24
doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mari-83: 20 gegužės 2010 - 22:12
Jei issiskirciau, tikriausiai daugiau nenoreciau teketi, ypac jei vaiku neplanuociau. Man puikiai tiktu sugyventines statusas. O siaip tai santuoka man atnese saugumo jausma.
Atsakyti
QUOTE(KristiTal @ 2010 05 21, 01:48)
Jei issiskirciau, tikriausiai daugiau nenoreciau teketi, ypac jei vaiku neplanuociau. Man puikiai tiktu sugyventines statusas. O siaip tai santuoka man atnese saugumo jausma.

kame tas saugumas atsirado?santykiuose?
Atsakyti
darzelyje sulaukiau kalusimo,kodel siais laikais,kas antra vaika augina nesusituokusios poros...
Atsakyti
QUOTE(Reika @ 2010 05 29, 13:32)
darzelyje sulaukiau kalusimo,kodel siais laikais,kas antra vaika augina nesusituokusios poros...

o ka atsakete? smile.gif
As manau, kad tos poros santuokos tiesiog nelaiko vertybe ir nemato reikalo tuoktis.
Atsakyti
atsakymas i reikos darželio klausimą:

nes abortą daryt nebemada.
nes pusę vyrų nenori pirštis.
nes pusė, kai piršosi, buvo moterų išjuokti - mum ir taip gerai.
nes pusę moterys piršosi bet vyrai juokiasi - man dabar irgi taip gerai.
ir tt.
Atsakyti