QUOTE(Akrilik @ 2010 05 20, 21:16)
Kas ant ko užsisėdo? Neseku labai diskusijos, bet puikiai pamenu, kad jeigu ne mititėja, tai kita moteris vilkosi paskui Mari per visą forumą kaip varna karksėdama, kokia ji tarme šneka. Kas dėl tos pačios tarmės, tai ko gi jūs nesupratot? Juk ne kokia arabų kalba atsakinėja, o tarmiškai, bet lietuvių kalba. Kurių tiksliai žodžių nesuprantat?
Taip, esu klaususi Mari-83, kokia tarme šneka. Kelis kartus. Kai stengiausi suprasti, ką replikavo į mano žinutes. Atsakymo nė sykio negavau, o būtų labai įdomu (nors dabar jau nebe 
Ir iš tiesų reikia kelis sykius perskaityti, norint suprasti, ką rašo. O dar lietuvybių nėra, tai iš viso... Man tikrai gaila skirti tiek laiko gilintis į žinutę....
Paskaitykit paskutinius psl. Nieko Mari neberašiau. O va štai ji vis ėjo ir kartojo savo "gluša", "durna" ir t.t. Ir manot, kad tai normalu?
Paskui Mari-83 po temas nevaikščiojau ir juo labiau "nesivilkau". Rinkite žodžius. Prie to paties, gal patikslintumėt, ar paklausimas, kokia gi čia tarme rašo yra adekvatus epitetams "kalė", "durnė", "tupa", "gluša", "mirk durna" ir pan. Nekalbu apie kitoje temoje naudojamus "utėlė", "vagis" ir pan.?
P.S. Moonte, ir jūsų minimoje paskutinėje žinutėje nevadinu Mari-83 gluše ar durne. Ir kale nevadinu. Tiesiog sakau, kad man dzin, ką ji apie save galvoja (kad demaskuoja, kad yra protinga, kad žemaitiškai rašo, kad ji lodijasi kiba atsakydama