QUOTE(Mari-83 @ 2010 05 20, 16:27)
A ti tavo argumetu negaliu
Ti tu asi mano mokytoja lodytis. Ti kap tu saka as sakau savo nuomone. A kad mano nuomone zeid, ti ar mon rupytis, tugi nesisieloji, kad ant kitu dergi...
Nuvilsiu - manęs nežeidžia tavo epitetai. Abejoju, ar iš viso ką jie žeidžia. Nes žmogus, koliojantis visą forumą, vargu ar įgalus ką nors įžeisti.
Skirk koliojimąsi nuo kandumo. Sorry, jeigu per sunki užduotis.
O jeigu parodysi nors vieną mano parašytą epitetą, eisiu atsiprašyt. Aš diskutuoju net pačių durniausių nevadindama durnėmis. Va ir ant tavęs nė vieno blogo žodžio nepasakiau. Tame ir visas grožis - pati viską apie save pasakei ir parodei.
QUOTE(Mari-83 @ 2010 05 20, 16:27)
Muna kaklas ilgas, mano teviske tep saka, ti ir as tep porinu. Asai ne lietuve. Tik gera, kad kitap prikibti negali, tun mokytoja vaidini. Apsiramyk, mon dzin ku ti rasai, naausyk burnos.
Na yr i takiu, kurias ausis vaska insipulusias ir glusas del tu, tumet ir negird, ar yr pripratusias, anoms tie zuodelia yr kap muzika pries myga, kad anu napastebi. Mon gi ausi rez.
Labai puiku, kad dzin, ką aš rašau. Tai galėtum nebekreipti dėmesio? Nebereplikuoti, nebeatsakinėti. Kiekvieną mano žinutę cituoji ir komentuoji. Gi aš į tavo žinutes net nesigilinau. Kol vėl akys neužkliuvo už kolionių - kad šokinėji, kaip spirginama. Tokia "rami, rami..."
Bet čia turbūt stilius tavo toks. Pažiūrėjau - kitose temose irgi iš sykio prie epitetų pereini. Vagimis ir utėlėmis vadini.
Jau nebesistebiu, kad tamstos aplinkoje vyrai "kekšėmis ir durnėmis" moteris vadina.
Beje, o kokio tavo tautybė? Tik neskiesk, kad "ne lietuvė, o žemaitė", nedaryk žemaičiams gėdos.
P.S. Rašau pirštukais, ne burna, taigi tikrai "burnos neaušinu".
QUOTE(Subjektyvi @ 2012 11 06, 00:22)
mititėja, tu esi pats tikriausias trolis...