Įkraunama...
Įkraunama...

Sugyventines

QUOTE(Mari-83 @ 2010 05 20, 14:08)
Ale tamystos glusumas
Aha, o dar aš "kalė", "durnė" ir "tupa". lotuliukas.gif lotuliukas.gif Pirmyn, varyk toliau. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mititėja: 20 gegužės 2010 - 14:18
QUOTE(mititėja @ 2010 05 20, 15:18)
Aha, o dar aš "kalė", "durnė" ir "tupa".  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Pirmyn, varyk toliau.  wub.gif

Kam, je pati zinai kas asi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mari-83 @ 2010 05 20, 14:31)
Kam, je pati zinai kas asi  mirksiukas.gif
Na va, dar vienas puikus pavyzdys: pati pasakai, o tada kitam pripaišai. Šaunuolė tiesiog. wub.gif Pirmyn, varyk. lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mititėja @ 2010 05 20, 15:52)
Na va, dar vienas puikus pavyzdys: pati pasakai, o tada kitam pripaišai. Šaunuolė tiesiog.  wub.gif  Pirmyn, varyk.  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Ti asai daug ku sakau, bat jei tau tink, i patenk, a gaila, as naskupi.
Varyt is kur? Pupas da naisauga, i ten radus navaryc, valgyk in sveikatu, gal glusumas praeis, nedagird zmuogus, gal nuo perbadejima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mari-83 @ 2010 05 20, 15:22)
Ti asai daug ku sakau, bat jei tau tink, i patenk, a gaila, as naskupi.
Ne, ne daug ką - moki tik kolioti oponentus, kurių argumentų atremt nesugebi. smile.gif Mokėtum ne tik pati teigti ir tą teiginį ginčyti - gal tada būtum dėmesio verta oponentė. mirksiukas.gif
QUOTE(Mari-83 @ 2010 05 20, 15:22)
Varyt is kur? Pupas da naisauga, i ten radus navaryc, valgyk in sveikatu, gal glusumas praeis, nedagird zmuogus, gal nuo perbadejima  biggrin.gif
Suprantu - lietuvių kalbos pamokose nesilankei. Bet nieko, paaiškinsiu: šiuo atveju "varyk" reiškė "pažerk dar savo puikiųjų epitetų". bigsmile.gif Na, nevartotinas žodis, tas tiesa, bet taip nesiorientuot situacijoj, kaip tu... Kita vertus, ko norėt, jeigu gyveni tarp vyrų, moteris "durnomis ir kekšėmis" vadinančių... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mititėja: 20 gegužės 2010 - 15:57
QUOTE(mititėja @ 2010 05 20, 16:55)
Ne, ne daug ką - moki tik kolioti oponentus, kurių argumentų atremt nesugebi.  smile.gif Mokėtum ne tik pati teigti ir tą teiginį ginčyti - gal tada būtum dėmesio verta oponentė.  mirksiukas.gif    Suprantu - lietuvių kalbos pamokose nesilankei. Bet nieko, paaiškinsiu: šiuo atveju "varyk" reiškė "pažerk dar savo puikiųjų epitetų".  bigsmile.gif Na, nevartotinas žodis, tas tiesa, bet taip nesiorientuot situacijoj, kaip tu... Kita vertus, ko norėt, jeigu gyveni tarp vyrų, moteris "durnomis ir kekšėmis" vadinančių...  verysad.gif

A ti tavo argumetu negaliu lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ti tu asi mano mokytoja lodytis. Ti kap tu saka as sakau savo nuomone. A kad mano nuomone zeid, ti ar mon rupytis, tugi nesisieloji, kad ant kitu dergi...

Muna kaklas ilgas, mano teviske tep saka, ti ir as tep porinu. Asai ne lietuve. Tik gera, kad kitap prikibti negali, tun mokytoja vaidini. Apsiramyk, mon dzin ku ti rasai, naausyk burnos.
Na yr i takiu, kurias ausis vaska insipulusias ir glusas del tu, tumet ir negird, ar yr pripratusias, anoms tie zuodelia yr kap muzika pries myga, kad anu napastebi. Mon gi ausi rez.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mari-83: 20 gegužės 2010 - 16:33
QUOTE(Mari-83 @ 2010 05 20, 16:27)
A ti tavo argumetu negaliu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Ti tu asi mano mokytoja lodytis. Ti kap tu saka as sakau savo nuomone. A kad mano nuomone zeid, ti ar mon rupytis, tugi nesisieloji, kad ant kitu dergi...
Nuvilsiu - manęs nežeidžia tavo epitetai. Abejoju, ar iš viso ką jie žeidžia. Nes žmogus, koliojantis visą forumą, vargu ar įgalus ką nors įžeisti.
Skirk koliojimąsi nuo kandumo. Sorry, jeigu per sunki užduotis. biggrin.gif O jeigu parodysi nors vieną mano parašytą epitetą, eisiu atsiprašyt. Aš diskutuoju net pačių durniausių nevadindama durnėmis. Va ir ant tavęs nė vieno blogo žodžio nepasakiau. Tame ir visas grožis - pati viską apie save pasakei ir parodei. biggrin.gif

QUOTE(Mari-83 @ 2010 05 20, 16:27)
Muna kaklas ilgas, mano teviske tep saka, ti ir as tep porinu. Asai ne lietuve. Tik gera, kad kitap prikibti negali, tun mokytoja vaidini. Apsiramyk, mon dzin ku ti rasai, naausyk burnos.
Na yr i takiu, kurias ausis vaska insipulusias ir glusas del tu, tumet ir negird, ar yr pripratusias, anoms tie zuodelia yr kap muzika pries myga, kad anu napastebi. Mon gi ausi rez.
Labai puiku, kad dzin, ką aš rašau. Tai galėtum nebekreipti dėmesio? Nebereplikuoti, nebeatsakinėti. Kiekvieną mano žinutę cituoji ir komentuoji. Gi aš į tavo žinutes net nesigilinau. Kol vėl akys neužkliuvo už kolionių - kad šokinėji, kaip spirginama. Tokia "rami, rami..." mirksiukas.gif Bet čia turbūt stilius tavo toks. Pažiūrėjau - kitose temose irgi iš sykio prie epitetų pereini. Vagimis ir utėlėmis vadini. lotuliukas.gif
Jau nebesistebiu, kad tamstos aplinkoje vyrai "kekšėmis ir durnėmis" moteris vadina. schmoll.gif
Beje, o kokio tavo tautybė? Tik neskiesk, kad "ne lietuvė, o žemaitė", nedaryk žemaičiams gėdos. schmoll.gif

P.S. Rašau pirštukais, ne burna, taigi tikrai "burnos neaušinu". biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mititėja: 20 gegužės 2010 - 16:50
QUOTE(mititėja @ 2010 05 20, 17:45)
Nuvilsiu - manęs nežeidžia tavo epitetai. Abejoju, ar iš viso ką jie žeidžia. Nes žmogus, koliojantis visą forumą, vargu ar įgalus ką nors įžeisti.
Skirk koliojimąsi nuo kandumo. Sorry, jeigu per sunki užduotis.  biggrin.gif O jeigu parodysi nors vieną mano parašytą epitetą, eisiu atsiprašyt. Aš diskutuoju net pačių durniausių nevadindama durnėmis. Va ir ant tavęs nė vieno blogo žodžio nepasakiau. Tame ir visas grožis - pati viską apie save pasakei ir parodei.  biggrin.gif

Labai puiku, kad dzin, ką aš rašau. Tai galėtum nebekreipti dėmesio? Nebereplikuoti, nebeatsakinėti. Kiekvieną mano žinutę cituoji ir komentuoji. Gi aš į tavo žinutes net nesigilinau. Kol vėl akys neužkliuvo už kolionių - kad šokinėji, kaip spirginama. Tokia "rami, rami..."  mirksiukas.gif Bet čia turbūt stilius tavo toks. Pažiūrėjau - kitose temose irgi iš sykio prie epitetų pereini. Vagimis ir utėlėmis vadini.  lotuliukas.gif
Jau nebesistebiu, kad tamstos aplinkoje vyrai "kekšėmis ir durnėmis" moteris vadina.  schmoll.gif
Beje, o kokio tavo tautybė? Tik neskiesk, kad "ne lietuvė, o žemaitė", nedaryk žemaičiams gėdos.  schmoll.gif

P.S. Rašau pirštukais, ne burna, taigi tikrai "burnos neaušinu".  biggrin.gif

Man dzin tava pamoksla, bat malonuma parasyt ku as galvoju pro tai, is mani naatimsi. Bo baise patenka tava sudina puse in virsu iskelt. In daba patenka, toks mentorinis tonas, atseit sventa, kap silku vilna. Tava i mana lodijimasi adiminai istryne lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Ti vyna pasake, kad tau nasvetima tustybe, i tu tum pritari. Ti tustybe yr durnuma sinonimas lotuliukas.gif Nevaidink, asai ir naapsimetu, kad asu boba. Bo tu asi boba, ti moters licyna nasioji, i kitus monii. I daba kas pradeja lodytis? Je nazina, kad glusas yr kurcias, ti ni mano problemas, a tava.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mari-83: 20 gegužės 2010 - 20:21
QUOTE(Mari-83 @ 2010 05 20, 20:10)
Man dzin tava pamoksla, bat malonuma parasyt ku as galvoju pro tai, is mani naatimsi. Bo baise patenka tava sudina puse in virsu iskelt. In daba patenka, toks mentorinis tonas, atseit sventa, kap silku vilna. Tava i mana lodijimasi adiminai istryne  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Ti vyna pasake, kad tau nasvetima tustybe, i tu tum pritari. Ti tustybe yr durnuma sinonimas  lotuliukas.gif Nevaidink, asai ir naapsimetu, kad asu boba. Bo tu asi boba, ti moters licyna nasioji, i kitus monii. I daba kas pradeja lodytis? Je nazina, kad glusas yr kurcias, ti ni mano problemas, a tava.
Jeigu galvoji, kad tavo visi epitetai - ne lodijimasis, galvok toliau. Jeigu galvoji, kad tau tuštybė nebūdinga - galvok toliau. Jeigu galvoji, kad turi bent kruopą logikos ir šmaikštumo - galvok toliau. Jeigu galvoji, kad rašai žemaitiškai - galvok toliau.
Ir rašyk ką nori, ir įsivaizduok, kad užsiimi demaskavimu. Nu tokio susireikšminimo tai dar nemačiau. Kad žmogus taip savęs nematytų ir šitaip mąstydamas įsivaizduotų, kad yra už jį durnesnių, tai ko gero ne tik kad nesutikau, bet ir nesutiksiu.

Problemų taip, turiu, kaip ir kiekvienas žmogus. Bet tu geriau savomis problemomis rūpinkis. Daugiau naudos bus. Kad neateitų diena, kai reikės paguodos, kad žiedą su deimantu parduot teko. Nespjauk į šulinį, kaip sako, nes gali tekt atsigert.

Būtų gerai, kad manęs nebecituotum, nes iš tiesų tingisi tavo rašliavas negramatnas skaityt, o ir ne kažin ką įdomaus pasakai. Tai manyk, kad mano žinutės tau neskirtos. Sėkmės, tau Maryte.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mititėja: 20 gegužės 2010 - 20:58
Mari, skaitau jusu mintis, ir negaliu atsistebeti. Kaip viename zmoguje sugyvena keli skirtingi zmones. Tai ka rasot diskusijos plotmeje daznai pritariu, bet jusu minciu pateikimo foma mane glumina. Nesuprantu jusu sarkazmo, kuris man panaseja i chamizma. Glumina ir tai, kodel uzsisedote, pilnaja ta zodzio prasme, ant mititejos. Bent is to kas parasyti ji jus neizeidinejo. Jos nuomone kertasi su jusu, bet juk tai ir yra diskusijos esme, nuomoniu gretinime, o ne oponento izeidinejime, ar jo savybiu vertinime. Tiesa pasakius, as jau jums apie tai rasiau, man nesuprantama jusu brovada, net izvelgiu, kad jus tuo didziuojates, bet ar yra kuo didziuotis. O gal jus tenkinate savo fobijas... Jus esate geras zmogutis, tik del man ir kitiem nesuprantamu priezasciu isgirdusi neigiama zodeli, pastatote spygliukus kaip eziukas. Niekas jusu nepuola, atsipalaiduokite, nereikia gynybos.
Del minciu raiskos formos. Jusu valia rasyti kaip norit, bet siulyciau susimastyti, kaip pateikiat savo mintis, nes butent minciu pateikimo forma ir yra garantija, kad oponentas jus supras teisingai, o tas aklas kabinimasis ir tarme, kuria mazai kas supranta, net nezinau kaip ivardinti. Tiesa pasakius, as jusu postus sunkiai suprantu skaitus po kelis kartus, kad suvokciau jusu minti, ir tai abejoju, ar pagaunu ja iki galo.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2010 05 20, 23:08)
Glumina ir tai, kodel uzsisedote, pilnaja ta zodzio prasme, ant mititejos. Bent is to kas parasyti ji jus neizeidinejo. Jos nuomone kertasi su jusu, bet juk tai ir yra diskusijos esme, nuomoniu gretinime, o ne oponento izeidinejime, ar jo savybiu vertinime. Del minciu raiskos formos. Jusu valia rasyti kaip norit, bet siulyciau susimastyti, kaip pateikiat savo mintis, nes butent minciu pateikimo forma ir yra garantija, kad oponentas jus supras teisingai, o tas aklas kabinimasis ir tarme, kuria mazai kas supranta, net nezinau kaip ivardinti.

Kas ant ko užsisėdo? Neseku labai diskusijos, bet puikiai pamenu, kad jeigu ne mititėja, tai kita moteris vilkosi paskui Mari per visą forumą kaip varna karksėdama, kokia ji tarme šneka. Kas dėl tos pačios tarmės, tai ko gi jūs nesupratot? Juk ne kokia arabų kalba atsakinėja, o tarmiškai, bet lietuvių kalba. Kurių tiksliai žodžių nesuprantat?
Nesu aš čia nei advokatė, nei ką, bet kuomet žmogus pats pasako "jeigu mano prūde rykliai neplaukioja, tai vadinasi jie apskritai neegzistuoja"- suprask, kas toliau už mano nosies matyt nenoriu ir tai ignoruoju, tai apie ką su tokiu žmogum diskutuot?
Atsakyti
Rasydama paskutiniojo mititejos posto nemaciau, bet juk kito asmens elgsena negali buti pateisinama priezastis atsakyti jam tuo paciu, ar virsti chamu. Cia jau turi suveikti vidines kuturos svertai. Is dalies, tai prognozuojama zmogaus reakcija, nesvarbu kaip ja vertinti, ir ta reakcija issauket jus, vadinasi, is dalies esat bendrininke, todel piktintis tuo butu kvaila ir nesazininga.
Atsakyti