Įkraunama...
Įkraunama...

Sugyventines

Žiūriu "atostogėlės" ne kaip atostogaujasi, Tosk - vėl temoje kabot. lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mari-83 @ 2010 05 20, 10:24)
Timt uz vadziu ir vel is pradziu. I as paskaitau, kad sutuoktines is savo diedu pinigus tyliai vagia, supraks anie vistiek nazina, kaupia juoda kasa ateiciai. I ti znocyja, kad visas totalniai sutuoktines tuos pinigus kniaukia, tylia diedus mulkina. Je joms tep gera, kudel anos pinigus kniaukia? A gal pagal kelius faktelius, daryti globalias isvadas. Vo kap uzlenkiau.

Mole, asai na retai girdziu, kap dieda saka, kad visas bobas durnas i kekses. A kap i tun rek ziuret?Papildyta:
Dita, ci taikomi dvigubi standarta  mirksiukas.gif Kap ten sake antikas romena "Kas galima Jupiteriui, nagalima jauciui" Kitap anos savo locna pranasuma niekap inrodyt negal. Keista, rodas protingas bobas, ale kzikodel anoms rek tun statusa pranasuma.

Nu nėra mūsų rate tokių vyrų, kurie taip negerbtų moterų g.gif doh.gif Dirbu grynai vyriškame kolektyve, nu negirdėjau, kad kuris iš bendradarbių apie moteris taip atsilieptų. Bet juk patys renkamės su kuo bendraut, kokius vyrus šalia turėt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2010 05 20, 12:04)
Nu nėra mūsų rate tokių vyrų, kurie taip negerbtų moterų g.gif  doh.gif Dirbu grynai vyriškame kolektyve, nu negirdėjau, kad kuris iš bendradarbių apie moteris taip atsilieptų.  Bet juk patys renkamės su kuo bendraut, kokius vyrus šalia turėt g.gif
Mano aplinkoje irgi vyrai irgi taip apie moteris nekalba. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(mititėja @ 2010 05 20, 10:06)
Užkliuvom už varčios, ir vėl iš pradžios.
Neišskirkit šių dviejų sakinių į atskiras mintis  doh.gif . Juk Molė aiškiai parašė, kad nepaisant to, jog akcentuoja, kad labai laimingos, paskaičius nurodytą temą matosi, kad IR sugyventiniai bliūdais mėtosi (ar ką ten daro)...
O tai reiškia, kad vienos, dviejų, šimto dvidešimties, tūkstančio ir t.t. sugyventinių laimė NEGARANTUOJA laimės visiems sugyventiniams.

doh.gif as juk to ir neneigiu, kad yra visokiu situaciju tiek oficialiuose tiek neoficialiuose santykiuose doh.gif Kur ejo kalba apie kazkokius laimes garantus esant sugyventinei? Tiesiog pasakytas pvz, kad sugyventines teigia kad yra laimingos, bet va temeliu yra kur jos ir nelaimingos... na juk visokiu buna, kaip beja ir zmonu. Vienose temose jos propaguoja vedybine laime- kitose verkslena del neistikimo vyro ar kad jis isejo pas kita.
Sory, bet apie varcias ir pradzias snekant... nereik kiekviename paprastame klausime iskaityti priestaravimo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2010 05 20, 13:04)
Nu nėra mūsų rate tokių vyrų, kurie taip negerbtų moterų g.gif  doh.gif Dirbu grynai vyriškame kolektyve, nu negirdėjau, kad kuris iš bendradarbių apie moteris taip atsilieptų.  Bet juk patys renkamės su kuo bendraut, kokius vyrus šalia turėt g.gif

A Medinis? Nareik apsimes, kad tep nier mirksiukas.gif
A ti znuocij, kad jusu vyra ik santukuo yr zmuones? Musiet tami i yr cimusas, bat ti nereiks, kad visi totalniai tap mislyja mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(mititėja @ 2010 05 20, 13:06)
Mano aplinkoje irgi vyrai irgi taip apie moteris nekalba.  schmoll.gif

Ania, apsimetam tupom, i glusom...
A kap Blondinas... I tik SM forume.
A Valinskas?

I znuocyja, kad Lietuveleje bobu nadiskriminuja. Algas, karjera ir t.t. kap vyru doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mari-83: 20 gegužės 2010 - 13:16
Joooo, Blondinas - iš mano aplinkos.... lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mititėja @ 2010 05 20, 14:19)
Joooo, Blondinas - iš mano aplinkos....  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Tamystas mentalas aiskus, butinas asmeninis kontaktas, je in suda naimynei, ti znocij, kad ano nier? Ale smarvi musiet namaisa, kap parfuma uostat. doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mari-83 @ 2010 05 20, 14:37)
Tamystas mentalas aiskus, butinas asmeninis kontaktas, je in suda naimynei, ti znocij, kad ano nier? Ale smarvi musiet namaisa, kap parfuma uostat.  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Mes nesakom, kad nėra, mes sakom, kad kiekvienas bendrauja su tais, kuriuos pats pasirenka g.gif .
Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2010 05 20, 14:50)
Mes nesakom, kad nėra, mes sakom, kad kiekvienas bendrauja su tais, kuriuos pats pasirenka g.gif .

Bat nabutina bendrauti, kad tun zinoti. Tumet jusu isvadas yr biskiuka sleivas, je matujat tik pagal sava bandravima aplinku. Bo i tep asiku, kad tun ratas yr ganetina mizernas, i nier rodiklis.
Ti pvz. asai su Mediniu nabandravau, a su blondinu kozna syki lodijuos mirksiukas.gif A Valinskas in mani ziuri tik is TV.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mari-83: 20 gegužės 2010 - 13:56
QUOTE(Molė @ 2010 05 20, 13:50)
thumbup.gif thumbup.gif
Beje, Blondino aš neskaitau. Ir daug ko SM'e tiesiog neskaitau. Neįdomu nes man. blush2.gif Ir Valinsko nežiūriu. Anksčiau žiūrėdavau, tas tiesa. "Taip ir ne" net patiko labai. O dabar nebežiūriu. blush2.gif

Be to, per langą matau parduotuvę. Aplink duris dažnai koks pijokas trinasi. Bet aš to pijoko savo aplinka nemanau esant. Ir kaimyną asocialų turime. Jis man net duris atidaro ir pasiūlo kokį nešulį užnešt. Aš padėkoju, nešulį nešu pati ir toliau nemanau tą kaimyną mano aplinka esant. schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mititėja: 20 gegužės 2010 - 14:12
QUOTE(Molė @ 2010 05 20, 14:50)

drinks_cheers.gif tikrai taip
Atsakyti
QUOTE(mititėja @ 2010 05 20, 15:03)
thumbup.gif  thumbup.gif
Beje, Blondino aš neskaitau. Ir daug ko SM'e tiesiog neskaitau. Neįdomu nes man.  blush2.gif Ir Valinsko nežiūriu. Anksčiau žiūrėdavau, tas tiesa. "Taip ir ne" net patiko labai. O dabar nebežiūriu.  blush2.gif

Be to, per langą matau parduotuvę. Aplink duris dažnai koks pijokas trinasi. Bet aš to pijoko savo aplinka nemanau esant. Ir kaimyną asocialų turime. Jis man net duris atidaro ir pasiūlo kokį nešulį užnešt. Aš padėkoju, nešulį nešu pati ir toliau nemanau to kaimyno mano aplinka esant.  schmoll.gif

Ale tamystos glusumas, musiet vakuume gyvanat. Valinskas Prezidentes nuomone bobiska pavadin, o ana sau ant debeselio plaukoja, i SM pro sugyventines porina, bo cia rimta problema lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti