http://www.supermama...howtopic=596059
Sugyventinės dažnai akcentuoja, kad jos labai laimingos ir gyvena didelėj meilėj ir santarvėj. Nurodytoj temoj paskaičiau
Pasirodo neapsaugo tas gyvenimas nesusituokus nuo bliūdų skraidymo, negarantuoja laimės.
Gal visgi žmonės tuokiasi labiau subrendę
Pastebėjau ir aš, Tosk iš atostogų grįžo ( čia nepiktai) . Aš irgi vienoj temos išėjau, nes nesuprantu meilužių
Beje viena sugyventinė ten teigė, kad jos meilužis laisvas, nes tik gyvena su drauge ir ji laisva, nes irgi gyvena su tik sugyventiniu . Kad jei būtų ištekėjus, taip nesielgtų
Nors jeigu pagalvojus, tai ne nuo statusų priklauso, o nuo žmonių. Vienas sėkmingai gali būti doras, nesupančiotas jokiais popieriais, o kitą ir į kamerą pasodink - padarys savo
Papildyta:
QUOTE(wit @ 2010 05 20, 08:37)
Mari
musu nuomones sutampa
o geriau padarys?
o gal nei vienu nei kitu atveju jis ir jusu meile nepasikeis ?
Wit, esu ne kartą girdėjus, vyrus kalbant po vestuvių, kad dabar jie savo žmonas vertina labiau. Ir dar klausimas, o ar blogiau būna tik vien dėl to, kad susituokiama?
Wit, jūs jau buvot ištekėjus. gerbiu jus, kaip moterį, išsaugojusią gražius santykius su buvusiu sutuoktiniu. Aš gal taip negalėčiau
Bet jau gyvenant ne su pirmu partneriu, gal ir į tą santuoką kitom akim žiūrit. Ypač, kai pirmoji išyra.
Bet jaunos merginos, moterys kai kalba, kad santuoka nieko neduoda, nereiškia ir pan, tai tik noris paklausti "Iš kur žinot, juk nebandėt?"