Įkraunama...
Įkraunama...

Sugyventines

QUOTE(Dita555 @ 2010 05 19, 10:32)

Santuokos sutartis- isipareigojimas zmogui. partnerystes sutartis dazniausiai apibrezia finansinius dalykus. pati jos nemaciau, bet manau nera frazes
"kol mirtis mus isskirs". O jei atsakant i klausima, manau kad si sutartis sugyventiniu nesupancioja.
Papildyta:

Arba uzprotokoluoji pas antstolius

Duoda laisve, nes zinai, kad turtas liks, bet kokiu atveju cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Dita555 @ 2010 05 19, 09:32)
Santuokos sutartis- isipareigojimas zmogui. partnerystes sutartis dazniausiai apibrezia finansinius dalykus. pati jos nemaciau, bet manau nera frazes "kol mirtis mus isskirs". O jei atsakant i klausima, manau kad si sutartis sugyventiniu nesupancioja.
O kur tokia frazė yra? blink.gif Mano santuokos liudijime nėra. Kodėl neįrašė? lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mititėja: 19 gegužės 2010 - 09:34

Papildyta:

Arba uzprotokoluoji pas antstolius

tai kiekvienasyk kažką perkant einat pas anstokius ar kaip tvarkomi tokie reikalai?
Atsakyti
QUOTE(ulyja @ 2010 05 19, 10:34)
tai kiekvienasyk kažką perkant einat pas anstokius ar kaip tvarkomi tokie reikalai?

Musiet sakuciu narasineja, a tik NT, a kokias ten masinkas.
Atsakyti
QUOTE(mititėja @ 2010 05 19, 10:34)
O kur tokia frazė yra?  blink.gif Mano santuokos liudijime nėra. Kodėl neįrašė?  lotuliukas.gif

tau pasisekė,musėt pamiršo,dabar galėsi skirtis biggrin.gif
Atsakyti

Matyt zinojo tamysta, kam zmogu ipareigoti, je ans nasilaikys mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mari-83 @ 2010 05 19, 10:34)

tai ir įdomu,juk perkiesi butą,sodą,namą,mašinas,ir kiekvieną sykį eina forminti?to turto juk su metais daugėja biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Mari-83 @ 2010 05 19, 10:36)
Matyt zinojo tamysta, kam zmogu ipareigoti, je ans nasilaikys  mirksiukas.gif

nieko nesupratau apie ką čia tu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ulyja @ 2010 05 19, 10:37)
tai ir įdomu,juk perkiesi butą,sodą,namą,mašinas,ir kiekvieną sykį eina forminti?to turto juk su metais daugėja biggrin.gif

Ti koks skirtumas, na koznais metais perkasi, musiet mirksiukas.gif
Jei jiem gera, man sima kartu.
Atsakyti
QUOTE(ulyja @ 2010 05 19, 09:36)
tau pasisekė,musėt pamiršo,dabar galėsi skirtis biggrin.gif
Na taip, aš galėsiu. O jeigu vyrui neužmiršo įrašyt, tai jis negalės? biggrin.gif
Rimtai, pakonsultuokit - gal į bažnytinį liudijimą įrašo? g.gif
Atsakyti

Santuokos sutartis- isipareigojimas zmogui. partnerystes sutartis dazniausiai apibrezia finansinius dalykus. pati jos nemaciau, bet manau nera frazes

o partnerystėj to nėra tada?
QUOTE(mititėja @ 2010 05 19, 10:43)
Na taip, aš galėsiu. O jeigu vyrui neužmiršo įrašyt, tai jis negalės?  biggrin.gif
Rimtai, pakonsultuokit - gal į bažnytinį liudijimą įrašo?  g.gif

ainu pavartyti liudijimus,gal ir man pamiršo įrašyti ax.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal galit patikslinti, kas tai yra "Santuokos sutartis" ir kada jis sudaroma? Ar čia tas pats, kas "vedybinė sutartis"?
Atsakyti
QUOTE(mititėja @ 2010 05 19, 10:34)
O kur tokia frazė yra?  blink.gif Mano santuokos liudijime nėra. Kodėl neįrašė?  lotuliukas.gif

Turbut brokuota sutartis lotuliukas.gif Aisku juokauju. Cia ta mintimi, kad santuoka surisa zmones (ir ipareigoja myleti gerbti ir t.t.), o sugyventiniu sutartyse esminiai materialus dalykai smile.gif

Juk butu, masinu ir sodu neperki kas menesi, savaite... Viskam kitam yra bankines ataskaitos. Cia tik keli pavyzdziai. Beto, juk ne visa turta dalini ir skirstai.

QUOTE(Mari-83 @ 2010 05 19, 10:34)

Oi ne tik sakutes, bet ir sauksciukus, kojines, nagu lako buteliukus... thumbup.gif (juokauju)
Papildyta:
QUOTE(ulyja @ 2010 05 19, 10:47)
o partnerystėj to nėra tada?

parodykit man pavyzdi partnerystes sutarties smile.gif

QUOTE(mititėja @ 2010 05 19, 10:50)
Gal galit patikslinti, kas tai yra "Santuokos sutartis" ir kada jis sudaroma? Ar čia tas pats, kas "vedybinė sutartis"?

as kaip suprantu tas pats g.gif tik kitaip pavadinta
Atsakyti