QUOTE(eris @ 2010 05 18, 22:54)
3)Ne tiesiog iseina tokia melage melagele, nors tiesa sakant man dzin, kitoj temoj jau rasiau, kad matyt jus esate labai nelaiminga, na kaip tikra lietuve, jei kitam gerai, tai jums laaaaabai blogai ir reikia ji a-la "nuleisti ant zemes"
Na, kas čia VISĄ LAIKĄ MELUOJA, tai TAMSTA. Taip kad filtruokit, ką rašot. Žadėjau
wit ir parašiau. O kad jūs nespėjot paskaityt, tai dar sykį kartoju, jeigu nedaeina - tamstelei nieko nežadėjau ir nesijaučiu įsipareigojusi atsiskaitinėti. Aišku? Ar dar sykį pakartot?
Nevarykit ant lietuvių, ok? Nes Lietuvoj gyvenat ir Lietuvos duoną ėdat. Kas dar neaišku? Jeigu lietuviai tokie prasti - niekas prirakinęs nelaiko, važiuokit į tėvynę.
O kalbant apie laimingumą ar nelaimingumą.... Kai žmogus nuolatos aiškina "aš laimingas, laimingas, laimingas...." aš tuo netikiu. Be to, laimingam žmogui nereikia mokytis pozityvaus mąstymo
. Taip kad žiūrėkit savo tariamos laimės. Manimi nesirūpinkit, aš jau kaip nors pati su tuo savo nelaimingumu susitvarkysiu. Kaip sakant - ačiū už pastangas.
Grįžtant prie klausimų ir atsakymų vakarėlio.
Kadangi labai gražiai švaistėtės apibrėžimais, kas yra šeima, tai vis dėlto atsakykit: va jūsų sugyventinis buvo išvykęs į užsienį ir ilgą laiką su jumis negyveno. Tai jau buvote nebe šeima?
Turbūt neatsakysite. Nes jūs bele ką rašinėjate, o kai paklausiama argumentuotai - neriate į krūmus.
QUOTE(eris @ 2010 05 18, 23:07)
O del tu moteru, kurie gyvena ir nori isteketi, bet vyrai, su kuriais tos moterys gyvena nenori jos vesti, manau pacios kaltos. Visi turim savo prioritetus, tai jei neveda, kam gyventi nelaimingai, iseik pati arba ismesk ta vyriski, gal viskas bus gerai ir jis ves (tada laime) o gal atvirksciai, bet tada jau galima bus pasakyti, kad padarei viska, kad pasiekti tiksla ir pradeti ieskoti vyra, kuris ves oficialiai. Tik nereikia verkslenti - ai jis man zadejo o pats... Na nezinau, manau vistiek mes patys esam uz savo gyvenima atsakingi ir niekur cia nedingsi.
Nori ir verkšlena. Nenorit - neklausykit. Ir nemokykit, kaip kam gyventi.
Jūs va apie lietuvius vis varot. Tai ko verkšlenat? Susikurkit savo laimę be lietuvių.
Bet ne, pačiai - slabo. O kitus mokyt - pirmoji.
QUOTE(ulyja @ 2010 05 19, 06:43)
1.sutikau kad sugyventiniai negali įsivaikinti to pačio vaiko,o gal radot įstatymą kur būtų parašyta kad gali?labai prašom įmesti nuorodą-vis prašau prašau-o jos kaip nėr taip nėr.
2.matosi kad straipsnio neskaitėt,n-tąjį kartą sakau-paskaitykit-bendram išsilavinimui pravers.
Galit nesistengti. "Tugo soobražajet", kaip sako rusai.
QUOTE(ulyja @ 2010 05 19, 08:07)
QUOTE(Subjektyvi @ 2012 11 06, 00:22)
mititėja, tu esi pats tikriausias trolis...