QUOTE(mititėja @ 2010 05 18, 21:03)
1)Tai jau supratau, kad jūs naudos ieškot.
2)
eris (kitoms sugyventinėms netaikau), ir be akinių matosi, kad jūs tiesiog neturit galimybės savo ryšius įteisinti, ir visaip kaip bandote PATI SAU įrodyti, kad tai yra nereikalinga, brangu ir kiti bla-bla-bla...
3)Aš suprantu, kad jums labai smalsu, bet niekuo negaliu padėti (kam reikėjo, tas spėjo perskaityt). Juk jums nežadėjau parašyt, ar ne?
Taip, tikrai žinau geriau. Nes jūs kaip kalbėjot pievas, taip ir tebekalbat. Kol kas topas - sutuoktinių ir jų meilužių turtas dalinamas į 4 dalis.
1)Na idomu o kas nenori gyventi geriau?
2) Na Jus turbut "aiskiarege"
butent kabutese, nes matot tik ta ka labai norisi matyti, bet istikruju taip nera
3)Ne tiesiog iseina tokia melage melagele, nors tiesa sakant man dzin, kitoj temoj jau rasiau, kad matyt jus esate labai nelaiminga, na kaip tikra lietuve, jei kitam gerai, tai jums laaaaabai blogai ir reikia ji a-la "nuleisti ant zemes"
QUOTE(ulyja @ 2010 05 18, 21:17)
1.šiaip jei būtumėt paskaičiusi straipsnį,pamatytumėt kad yra ir mokestinių lengvatų
Pavyzdžiui, įstatymų reguliuojamų
sugyventinių turtinių santykių apimtis yra kur kas siauresnė nei sutuoktinių.
Kitų specialių įstatymų reguliuojamų santykių apimtis, sugyventinių atžvilgiu yra kur kas siauresnė nei sutuoktinių.
Sugyventiniams įstatymai nustato tik minimalias socialines garantijas, beik nenumatyta jokių mokestinių lengvatų.
Na del ivaikinimo jau atrodo sutikot,bet apie kokius mokestinius lengvatas jus kalbat, as taip ir nesupratau.
Del turtu dalybos, atrodo ten duotas terminas - vieneri metai, abejojau, kad per vienerius metus sutuoktiniai gali igyti kazkoki turta (na su banko paskola, bet skyrybu atveju liks tik skolos, be turto. Na aisku, kad vienas is kito gali ispirkti, bet vel gi liks su turtu ir skolomis).
Papildyta:
QUOTE(milaaa @ 2010 05 18, 23:34)
bet vyriskis, jei tik turi daugiau vaiku, gali atnesti ju gimimo liudijimus darbdaviui pats, ar gi ne?
Tai jis ir nunese, tiesiog kol jo nebuvo man reikejo pora pazymu is jo darbovietes ir buhaltere man jos dave, po to kai as pasakiau kas tokia esu, gimimo liudijimus paemiau apsidrausdama, bet ju net neprireike.
Что на обед? - Ничего. - Вчера тоже было ничего. - Приготовила на два дня.