QUOTE(ulyja @ 2010 05 17, 19:00)
o kodėl geriau būti sugyventine,kokie argumentai jūsų(ne konkrečiai jūs,bet aplamai)
įvaikinimas,ligos,mirties ir tt atveju susituokusios turi garantijas socialines,o ką turi sugyventinės?
kiek supratau,vienintelis sugyventinių argumentas-man taip gerai ir aš laiminga
taip, tai mano pagrindinis argumentas nes esu gyvenime pasiekus tiek kad dabar noriu myleti , buti mylima ir laiminga. o socialines garantijas, finansine padeti susikuriu PATI -tokia kokios man reikia.
kadangi isivaikinti nesiruosiu , sitas punktas man neaktualus. apie tai kas bus kai numirsiu pasirupinau testamentu
o be nasles pensijos kaip nors isgyvensiu jei neduok die maniskis pirmas iskeliaus anapilin
dar kokiu nors klausimu bus?
QUOTE(ulyja @ 2010 05 18, 07:57)
gal jūs paskaitykit atidžiau-aš jau net ck įmečiau-vis tiek nedaeina-kartoju nesupratusiems-
Nesusituokę asmenys to paties vaiko įvaikinti negali.dabar aiškiau?
Papildyta:
nu man ir keistas argumentas-tipo laiko gaila-o lakstyt po notarus,registruot turtą kaip bendrasavininkų-negaila.
beje,kai išsiimi vaiko gimimo liudijimą,sugyventiniui ir reikia kartu eiti-kad tipo leidžia užrašyti kaip tėvą-ar galima pačiai bile kokią pavardę vaikui inpaišyti?
Papildyta:
analogoškai parodykit nors vieną postą kur sutuoktinės sakė kad finansai-šeimos pagrindas,ir tuokiasi dėl jų?bet kai pakiši įstatymus po nosim tada prasideda varymas,kad tuokiasi dėl jų.
o kad sugyventine apsimoka būt,bo daugiau pinigų gauna,dar plius jei vaikas ne nuo to vyro-juk gauna ir alimentus,ko nebūtų jei jie susituoktų ir vyras tą vaiką įsaivaikintų-tai faktas.
jus turbut tarp degradu gyvenat? kur visi sugyventiniai gyvena tik del to kad didesne pasalpa gaut? niekad negirdejot kad zmones (kaip kurie) sugeba dirb ir uzsidirbt?
QUOTE(Subjektyvi @ 2010 05 18, 10:41)
Tosk, viskas gerai, jei vyras padorus. O kas jam trukdo būti nepadoriam ir negarbingam moters atžvilgiu? Ypač jei jis dažnai komandiruotėse, važinėja, o gal net dirba kitoje šalyje ir nėra galimybės kartu gyventi. Kaip tuomet? Ar būtų tokia rami dūšia, gimdytų moteris vaikus, puoselėtų šeimos židinį? Koks šansas, kad jis nesusiras kitam mieste tokios pačios dūšelės arba net ves ją. Žinoma, pasakysit, nuo to niekas neapsaugos ir ištekėjusios. Bet ištekėjusi bent žino, kad ji viena, o daugpatystė tai nusikaltimas. Todėl jei sumanys vyras skirtis, bus abiem aišku, kad jie skiriasi ir dėl kokios priežasties. O kai žmogus laisvas paukštis, tai jis laisvas visomis prasmėmis, juridika neįpareigoja ir nieko nevaržo. Užsieniečiai - tai viena, o lietuviai garsėja savo neištikimybe ir "bledūnišku" gyvenimo būdu. Ištikimas lietuvis - tai išimtis, o ne taisyklė, deja.
absoliutus marazmas. dirbau transporto srityje-puikiai zinau kaip ten buna su tais vedusiais furistais
kiekvienam mieste po laukiancia "dama"
o dabar mielosios zmonos atsakykite -jusu meile pamazejo padidejo ar nepasikeite po to kai istarete iskilminga "taip" ?