Įkraunama...
Įkraunama...

Sugyventines

QUOTE(Subjektyvi @ 2010 05 18, 10:41)
. Užsieniečiai - tai viena, o lietuviai garsėja savo neištikimybe ir "bledūnišku" gyvenimo būdu. Ištikimas lietuvis - tai išimtis, o ne taisyklė, deja.

o kiti vyrai tuo negarseja? g.gif
Atsakyti
Ne. Kiek žinai ištikimų vyrų - lietuvių?
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2010 05 18, 10:50)
Ne. Kiek žinai ištikimų vyrų - lietuvių?

o kiek zinai istikimu rusu, italu...?
Atsakyti
Mano manymu sugyventiniu statusas tai saves isbandymas ir patikrinimas ar tikrai vienas kitam esam tinkami, bet tai tik laikina stotele, kurioje nereikia uzsilikti...
Jei kalbant apie tai kad issiskirti nesusituokus yra lengviau t y susikrovei lagamina ir viskas, manau yra visiska nesamone.
Jei gyveni kad ir nesusituokus tai vistiek kuri buiti ir ne per vienerius metus susikaupia ne vienas sugyventas daigtas. Lygiai taip pat kaip ir susituokus, kadangi gyveni, kuri bendra patogesni gyvenima ir negalvoji apie skirybas. Taip kad man neatrodo kad imanoma viska taip paprastai mesti isseiti.
O santuoka man asmeniskai tai yra oficialumas ir vaikysteje skaitytu pasaku issipildymas ty balta suknele, demesys, princas... tai diena kuri buna karta gyvenime, tai pereinamas gyvenimo etapas kuriuo itvritini ir pasakai visiems garsiai kad tai sis zmogus su kuriuo noriu gyventi likusi gyvenima ir susilauskti vaiku wink.gif Labai laukiu sios dienos ir jauciu kad ji neuzkalnu...wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Dita555 @ 2010 05 18, 10:53)
o kiek zinai istikimu rusu, italu...?

Prie ko čia rusai ir italai, jei klausiu apie lietuvius?
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2010 05 18, 11:23)
Prie ko čia rusai ir italai, jei klausiu apie lietuvius?

o as klausiu, ar tik lietuviai vyrai yra neistikimi. Taip, pazystu istikimu lietuviu vyru. nemanau, kad jie kazkuo skiriasi nuo kitu tautybiu vyru
Atsakyti
QUOTE(ulyja @ 2010 05 17, 19:00)
o kodėl geriau būti sugyventine,kokie argumentai jūsų(ne konkrečiai jūs,bet aplamai) biggrin.gif įvaikinimas,ligos,mirties ir tt atveju susituokusios turi garantijas socialines,o ką turi sugyventinės?
kiek supratau,vienintelis sugyventinių argumentas-man taip gerai ir aš laiminga biggrin.gif

taip, tai mano pagrindinis argumentas nes esu gyvenime pasiekus tiek kad dabar noriu myleti , buti mylima ir laiminga. o socialines garantijas, finansine padeti susikuriu PATI -tokia kokios man reikia.
kadangi isivaikinti nesiruosiu , sitas punktas man neaktualus. apie tai kas bus kai numirsiu pasirupinau testamentu smile.gif o be nasles pensijos kaip nors isgyvensiu jei neduok die maniskis pirmas iskeliaus anapilin biggrin.gif dar kokiu nors klausimu bus?

QUOTE(ulyja @ 2010 05 18, 07:57)
gal jūs paskaitykit atidžiau-aš jau net ck įmečiau-vis tiek nedaeina-kartoju nesupratusiems-Nesusituokę asmenys to paties vaiko įvaikinti negali.dabar aiškiau?
Papildyta:
nu man ir keistas argumentas-tipo laiko gaila-o lakstyt po notarus,registruot turtą kaip bendrasavininkų-negaila.
beje,kai išsiimi vaiko gimimo liudijimą,sugyventiniui ir reikia kartu eiti-kad tipo leidžia užrašyti kaip tėvą-ar galima pačiai bile kokią pavardę vaikui inpaišyti?
Papildyta:

analogoškai parodykit nors vieną postą kur sutuoktinės sakė kad finansai-šeimos pagrindas,ir tuokiasi dėl jų?bet kai pakiši įstatymus po nosim tada prasideda varymas,kad tuokiasi dėl jų.

o kad sugyventine apsimoka būt,bo daugiau pinigų gauna,dar plius jei vaikas ne nuo to vyro-juk gauna ir alimentus,ko nebūtų jei jie susituoktų ir vyras tą vaiką įsaivaikintų-tai faktas.

jus turbut tarp degradu gyvenat? kur visi sugyventiniai gyvena tik del to kad didesne pasalpa gaut? niekad negirdejot kad zmones (kaip kurie) sugeba dirb ir uzsidirbt?

QUOTE(Subjektyvi @ 2010 05 18, 10:41)
Tosk, viskas gerai, jei vyras padorus. O kas jam trukdo būti nepadoriam ir negarbingam moters atžvilgiu? Ypač jei jis dažnai komandiruotėse, važinėja, o gal net dirba kitoje šalyje ir nėra galimybės kartu gyventi. Kaip tuomet? Ar būtų tokia rami dūšia, gimdytų moteris vaikus, puoselėtų šeimos židinį? Koks šansas, kad jis nesusiras kitam mieste tokios pačios dūšelės arba net ves ją. Žinoma, pasakysit, nuo to niekas neapsaugos ir ištekėjusios. Bet ištekėjusi bent žino, kad ji viena, o daugpatystė tai nusikaltimas. Todėl jei sumanys vyras skirtis, bus abiem aišku, kad jie skiriasi ir dėl kokios priežasties. O kai žmogus laisvas paukštis, tai jis laisvas visomis prasmėmis, juridika neįpareigoja ir nieko nevaržo. Užsieniečiai - tai viena, o lietuviai garsėja savo neištikimybe ir "bledūnišku" gyvenimo būdu. Ištikimas lietuvis - tai išimtis, o ne taisyklė, deja.

absoliutus marazmas. dirbau transporto srityje-puikiai zinau kaip ten buna su tais vedusiais furistais smile.gif kiekvienam mieste po laukiancia "dama" smile.gif
o dabar mielosios zmonos atsakykite -jusu meile pamazejo padidejo ar nepasikeite po to kai istarete iskilminga "taip" ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wit @ 2010 05 18, 10:48)
o dabar mielosios zmonos atsakykite -jusu meile pamazejo padidejo ar nepasikeite po to kai istarete iskilminga "taip" ? smile.gif
Būtinai atsakysiu. Bet pirma norėčiau atsakymo į klausimą, ar jūsų meilė vis dar tokia pati karšta ir beatodairiška, kaip "rožiniu periodu"? biggrin.gif

Tekstus apie pašalpas skyriau eris, nes ji vis mina, kad oficialios žmonos vien pinigų godžios. Jau nekalbant, kad vis klausinėjo apie lengvatas.... Tai ir buvo apsukta į jos vartus.
Nemanau, kad kuri nors tokius tekstus taikė jums. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mititėja: 18 gegužės 2010 - 11:02
QUOTE(mititėja @ 2010 05 18, 12:00)
Nūtinai atsakysiu. Bet pirma norėčiau atsakymo į klausimą, ar jūsų meilė vis dar tokia pati karšta ir beatodairiška, kaip "rožiniu periodu"?  biggrin.gif

ne smile.gif ji brandesne smile.gif didesne atsakomybe, rupinimasis , geriau pazintas zmogus smile.gif rozinis periodas yra labai gerai, bet bent jau man asmeniskai nesinori kad jis testusi smile.gif
klausimu i klausima atsakyti yra nelabai etiska jei jau ka smile.gif bandot isvartyt kad meile pasikeite? o ji pas jus pasikeite butent ta diena kai istarete "taip" ? smile.gif
kadangi buvau istekejus (ir speju kur kas ilgiau nei jus ) zinau zinokit kaip buna- todel man jusu diskusija ir jusu argumentai prilygsta pilstymui is tuscio i kiaura... smile.gif teorija.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wit @ 2010 05 18, 11:04)
ne smile.gif ji brandesne smile.gif didesne atsakomybe, rupinimasis , geriau pazintas zmogus smile.gif rozinis periodas yra labai gerai, bet bent jau man asmeniskai nesinori kad jis testusi smile.gif
Atsakau: susituokus (t.y. kai sutarėm įteisinti santykius) supratau, kad tie santykiai svarbūs ne tik man, bet ir vyriškiui. Kad jam aš esu svarbesnė už visas ligtolines sapaliones, kad niekada neves ir nemato tame prasmės. lotuliukas.gif

QUOTE(wit @ 2010 05 18, 11:04)
klausimu i klausima atsakyti yra nelabai etiska  jei jau ka smile.gif bandot isvartyt kad meile pasikeite? o ji pas jus pasikeite butent ta diena kai istarete "taip" ? smile.gif
kadangi buvau istekejus (ir speju kur kas ilgiau  nei jus ) zinau zinokit kaip buna- todel man jusu diskusija ir jusu argumentai prilygsta pilstymui is tuscio i kiaura... smile.gif teorija.. smile.gif
Žinau, kad žinot kaip būna ir kad jūsų atveju tai ne teorija. ax.gif
Patikėkit, aš irgi "ragavau" visokių statusų. Ir daug ko teko patirti (ne tik rožinių balioniukų periodą).
Jeigu ne paslaptis, kiek metų buvote oficialioje santuokoje. Jeigu parašysit, parašysiu savo "stažus". biggrin.gif
Mano rašymas - irgi ne teorija. Tik nemanau, kad mano asmeninė istorija kam nors būtų įdomi, ar juo labiau, kad ką nors įrodytų. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mititėja @ 2010 05 18, 12:23)
Atsakau: susituokus (t.y. kai sutarėm įteisinti santykius) supratau, kad tie santykiai svarbūs ne tik man, bet ir vyriškiui. Kad jam aš esu svarbesnė už visas ligtolines sapaliones, kad niekada neves ir nemato tame prasmės.  lotuliukas.gif

Žinau, kad žinot kaip būna ir kad jūsų atveju tai ne teorija.  ax.gif
Patikėkit, aš irgi "ragavau" visokių statusų. Ir daug ko teko patirti (ne tik rožinių balioniukų periodą).
Jeigu ne paslaptis, kiek metų buvote oficialioje santuokoje. Jeigu parašysit, parašysiu savo "stažus".  biggrin.gif
Mano rašymas - irgi ne teorija. Tik nemanau, kad mano asmeninė istorija kam nors būtų įdomi, ar juo labiau, kad ką nors įrodytų.  biggrin.gif

na aciu dievui, maniskis nesapalioja tokiu nesamoniu smile.gif kaip ir as:) tiesiog KOL KAS musu poziuris i tai sutampa smile.gif kaip nesutaps, ieskosim sprendimu smile.gif
santuokoj buvau 12 metu smile.gif dabar kartu gyvenu 5 metai smile.gif tai leidzia daryti isvadas (man ir tik man, ne kazkam) kad visgi viskas poroje priklauso nuo santykiu tarp zmoniu. ne nuo statuso..
ir tikrai uzjauciu tas jaunas paneles ir moteris kurios nori isteketi bet nesulaukia pasiulymo smile.gif bet reikia pripazinti kad santuokos reikia ne visiems smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wit @ 2010 05 18, 11:34)
na aciu dievui, maniskis nesapalioja tokiu nesamoniu smile.gif kaip ir as:) tiesiog KOL KAS musu poziuris i tai sutampa smile.gif kaip nesutaps, ieskosim sprendimu smile.gif
santuokoj buvau 12 metu smile.gif dabar kartu gyvenu 5 metai smile.gif tai leidzia daryti isvadas (man ir tik man, ne kazkam) kad visgi viskas poroje priklauso nuo santykiu tarp zmoniu. ne nuo statuso..
ir tikrai uzjauciu tas jaunas paneles ir moteris kurios nori isteketi bet nesulaukia pasiulymo smile.gif bet reikia pripazinti kad santuokos reikia ne visiems smile.gif
Tikiuosi spėjot paskaityti smile.gif

O kodėl sakot, kad "nesąmonės"? Juk temoje pilna teigiančių, kad santuoka - popierius, neturintis prasmės. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mititėja: 18 gegužės 2010 - 12:25