Ir vel... Trukt uz vadziu ir vel is pradziu... Zmonos, jums niekas nesako ir neirodineja kokios jus nelaimingos (nors dalis tokiu ir yra), tai kokio bieso lendat cia
QUOTE(ulyja @ 2010 05 18, 05:57)
gal jūs paskaitykit atidžiau-aš jau net ck įmečiau-vis tiek nedaeina-kartoju nesupratusiems-
Nesusituokę asmenys to paties vaiko įvaikinti negali.dabar aiškiau?
Papildyta:
nu man ir keistas argumentas-tipo laiko gaila-o lakstyt po notarus,registruot turtą kaip bendrasavininkų-negaila.
beje,kai išsiimi vaiko gimimo liudijimą,sugyventiniui ir reikia kartu eiti-kad tipo leidžia užrašyti kaip tėvą-ar galima pačiai bile kokią pavardę vaikui inpaišyti?
Papildyta:
analogoškai parodykit nors vieną postą kur sutuoktinės sakė kad finansai-šeimos pagrindas,ir tuokiasi dėl jų?bet kai pakiši įstatymus po nosim tada prasideda varymas,kad tuokiasi dėl jų.
o kad sugyventine apsimoka būt,bo daugiau pinigų gauna,dar plius jei vaikas ne nuo to vyro-juk gauna ir alimentus,ko nebūtų jei jie susituoktų ir vyras tą vaiką įsaivaikintų-tai faktas.
Kai gime dukra, mums ligoninej sesele pakiso popieriuka, kuri sugyventinis uzpilde ir vaikas oficialiai tapo jo. Gryzus namo, pasto dezutej naujas popieriukas, kuri uzpildeme koki varda suteikiame vaikui, po keliu dienu atejo pastu patvirtinimas. Kai nusprendem, kad su LT paso gavimu (maze paveldejo mano pilietybe) bus tik vargas. Paskambinom atitinkamon istaigelei, gavom nauja popieriuka pastu, uzpildem ir po savaites gavom atsakyma, jog vaikui suteikta Norvegijos pilietybe. Taigi.... Jokio vargo
Ir as tikiu, kad musu "seimo proto bokstai" ateityje tures pripazinti realaus gyvenimo faktus ir sugyventiniai ygys vis daugiau teisiu
Mes, kaip sugyventiniai, negaunam jokios finansines naudos is to.... Valstybe nesugebejo net tevo atostogu tinkamai ismoketi
Bet atrodo cia zmonoms kartais sunku suvokti - na nevisi viska matuoja tik pinigais, t.y. tipo tik zmonos doros, bet vis vien pirmas is argumentu.... turtas
"Paradiset finner du i ditt eget hjerte." Thor Heyerdahl
Mano bloggas