Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XXVI tema

Labos,

QUOTE(Amica @ 2010 08 02, 15:52)
TS riebalas, gal todėl ir tepasi kitaip nei emu aliejus. Spėju, kad emu aliejus jūsų vaikiuko odelę nepakankamai drėkina. Gali būti, kad tepliosite kas valandą, bet naudos iš to nebus. Mums taip su grynu TS buvo. Tiko tik maišytas. O kas dar jums tinka iš natūralių priemonių?

su kuo maisydavote (maisote) TS?
Atsakyti
QUOTE(vaidasqrt @ 2010 08 14, 15:37)
Labos,
su kuo maisydavote (maisote) TS?

Su glicerinu ir avokadų arba migdolų aliejumi 4u.gif
Atsakyti
Labas mamytės, seniai jau čia buvau, vis atsiranda ką veikti vasarą smile.gif beje, mums jau irgi geriau, nežinau ar vasara veikia, ar stipri dieta, bet rezultatu džiaugiamės visi smile.gif neatsimenu kada mano vaiko žandukai ir visas kūnelis buvo tokie švarūs, nesimato praktiškai jokio spuogelio, tik retkarčiais išlenda vienas kitas.kiek paskaičiau, tai praktiškai visiems vaikučiams pagerėjimas, taip džiugu skaityti. Labai daug laiko praleidžiam lauke, prie jūros, ar ežero, gal dėlto mums taip neblogai, su nerimu laukiu rudens, nes kiek pamenu praeita vasarą, tai šiuo metu buvo irgi mums pagerėjimas, o rudenį viskas buvo prasidėję iš naujo, na bet tikiuosi, kad šįkart taip nebebus. Kartais tyliai viliuosi, kad viskas baigėsi, pakrikštijome Jokūbą, gal ir tai davė dar sveikatėlės, aišku, čia tik garsūs pamąstymai biggrin.gif
visiems vaikučiams sveikatytės, o mamytėms kantrybės ir stiprybės kovojant su šia baisia liga 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amica @ 2010 08 17, 02:55)
Su glicerinu ir avokadų arba migdolų aliejumi  4u.gif

Aciu! Reikes pasiieskoti kazko panasaus. Kazin glicerino gal yra LT vaistinese, o is kur galima gauti siu alieju?

Ir smagu, kad kazkam geriau 4u.gif Mums nelabai, na bet tikrai ateis svente ir i musu kiema - labai stengiames ax.gif
Atsakyti
vat kaip keista... o mano zuikiui pagerėja, kai atvėsta... Prakaitas jam labai neigiamai veikia, o linkęs prakaituoti tai labai...
Atsakyti
QUOTE(Alvyda @ 2010 08 19, 07:25)
vat kaip keista... o mano zuikiui pagerėja, kai atvėsta... Prakaitas jam labai neigiamai veikia, o linkęs prakaituoti tai labai...

Mums irgi geriau, kai nėra labai karšta, nes taip visas kalkiukas, žandai paberti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vrb @ 2010 08 19, 16:03)
Mums irgi geriau, kai nėra labai karšta, nes taip visas  kalkiukas, žandai paberti verysad.gif

kiekvieniem skirtingai verysad.gif
Atsakyti
Labai džiugu, kad daugeliui vaikučių pagerėjo, tikiuosi kad ilgam smile.gif
Atopinis dermatitas mums pasireiškė nuo pirmo mėnesio. Vasarą mes buvome alergologijos centre, kur nustatė alergiją kiaušiniui. Atsisakius kiaušinių ir visko su jais, taip pat daugelio kitų produktų bėrimai beveik išnyko, tik niekaip nepraeina niežylys. Baisu žiūrėti kaip draskosi mažylė, net naktį kartais negali miegoti. Odos sausumą gana gerai malšina Biodermos PP tepalas.
Buvome ir mes prie jūros, tačiau pagerėjimo nebuvo, gal dar net pablogėjo, gaila verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupytes: 19 rugpjūčio 2010 - 18:07
QUOTE(vaidasqrt @ 2010 08 18, 21:55)
Aciu! Reikes pasiieskoti kazko panasaus. Kazin glicerino gal yra LT vaistinese, o is kur galima gauti siu alieju?

Aš visus aliejus ir sviestus perku UK, iš Akomos. Jei būna ekologiškas ir ne, tai renkuosi ekologišką.

http://www.akomaskin...are_ingredients

Džiaugiuosi už tuos, kam gerėja 4u.gif . Kad taip ir toliau rolleyes.gif . Visiems kitiems belieka palinkėti stiprybės ir kantrybės 4u.gif . Nežinau kaip bus atėjus rudeniui, žiemai, bet mes iki šiol be AD gyvenam, net nebetepu niekuom. Kas dėl valgymo, tai jau senokai valgom viską. Tikiuosi išaugom rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės,

Nežinau kur rašyti, bandau čia. Turiu atidarytą mišinuką Aptamil Alergy Care. Atidarytas tik rugpjūčio 21d. ir padaryta tik viena porcija mišinuko. Netinka jis mano mažiukui, kartus, tai mažutis žiaugčioja, nevalgo sad.gif Atiduodu mišinuką, gal kam pravers, mes Kaune. Gal kam reikia arba žinot kas naudoja ir kam reikia, nereiktų pirkt. Jeigu susidomėsit rašykit į AŽ. Mano mažutis taip pat labai alergiškas, jau ir AD pripaišė ir nustatė homoraginš vaskulitą. Na turim bėdelių, o didžiausia tai kad netinka jokie mišinėliai, maitinu MP, bet būna kad labai sumažėja ir bandom rast kuom būtų galima pakeist, bet deja...
Atsakyti
Linetė, laikykitės, žinau tą jausmą, mano mažių beria ir nuo visko, padaryta begalės tyrimų, išbandyta begalės vaistų, tepalų, visur tas pats atsakymas, laukite kol išaugs, nes nebėra kitos išeities doh.gif tai mes ir laukiame, tikime, kad greit mums baigsis tos nesamonės rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Linetė @ 2010 08 25, 12:19)
Sveikos mamytės,

Nežinau kur rašyti, bandau čia. Turiu atidarytą mišinuką Aptamil Alergy Care. Atidarytas tik rugpjūčio 21d. ir padaryta tik viena porcija mišinuko. Netinka jis mano mažiukui, kartus, tai mažutis žiaugčioja, nevalgo sad.gif Atiduodu mišinuką, gal kam pravers, mes Kaune. Gal kam reikia arba žinot kas naudoja ir kam reikia, nereiktų pirkt. Jeigu susidomėsit rašykit į AŽ. Mano mažutis taip pat labai alergiškas, jau ir AD pripaišė ir nustatė homoraginš vaskulitą. Na turim bėdelių, o didžiausia tai kad netinka jokie mišinėliai, maitinu MP, bet būna kad labai sumažėja ir bandom rast kuom būtų galima pakeist, bet deja...

Įsivaizduoju kaip jums sunku, stiprybės ir didelės kantrybės, o vaikučiui sveikatytės 4u.gif
Atsakyti