Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XXVI tema

QUOTE(GiedrėM @ 2010 08 02, 12:20)
Man iškilo klausimas dėl emu aliejaus. Kai patepu, gana greitai susigeria, o paviršius lieka lyg nušerpetojęs. Suprantu, kad visų natūralių priemonių tokia savybė - greit įsigerti ir nepalikti plėvelės ant odos, bet naudojant TS taip nebūna. Ką man dabar galvoti: ar kad mums emu aliejus netinka, ar kad taip turi būti ir jį reiktų teplioti pvz.: kas valandą?

TS riebalas, gal todėl ir tepasi kitaip nei emu aliejus. Spėju, kad emu aliejus jūsų vaikiuko odelę nepakankamai drėkina. Gali būti, kad tepliosite kas valandą, bet naudos iš to nebus. Mums taip su grynu TS buvo. Tiko tik maišytas. O kas dar jums tinka iš natūralių priemonių?
Atsakyti
QUOTE(GiedrėM @ 2010 08 02, 12:20)
Man iškilo klausimas dėl emu aliejaus. Kai patepu, gana greitai susigeria, o paviršius lieka lyg nušerpetojęs. Suprantu, kad visų natūralių priemonių tokia savybė - greit įsigerti ir nepalikti plėvelės ant odos, bet naudojant TS taip nebūna. Ką man dabar galvoti: ar kad mums emu aliejus netinka, ar kad taip turi būti ir jį reiktų teplioti pvz.: kas valandą?

laba dienelė

kiek skaičiau apie emu aliejų, tai pradžioje jį patartina tepti kad ir kas valandą pirmas kelias d ienas, o paskui jau tik kelis kartus kai oda apsipranta su juo
Atsakyti
QUOTE(Amica @ 2010 08 02, 15:52)
TS riebalas, gal todėl ir tepasi kitaip nei emu aliejus. Spėju, kad emu aliejus jūsų vaikiuko odelę nepakankamai drėkina. Gali būti, kad tepliosite kas valandą, bet naudos iš to nebus. Mums taip su grynu TS buvo. Tiko tik maišytas. O kas dar jums tinka iš natūralių priemonių?

TS tinka, o daugiau nebandėm. Baigėm TS, o užsakytas panašu, kad pašte užstrigo. Pora dienų teplioju emu aliejum, tai kuo toliau, tuo poveikis atrodo geresnis.
Papildyta:
QUOTE(rieduliukas @ 2010 08 02, 16:26)
laba dienelė

kiek skaičiau apie emu aliejų, tai pradžioje jį patartina tepti kad ir kas valandą pirmas kelias d ienas, o paskui jau tik kelis kartus kai oda apsipranta su juo

Gali būti, kad mums šis patarimas tiks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rainiaake @ 2010 07 28, 11:18)
pabandyk Folio metodu issitirti, parodys, kokie produktai tinkami, o kokie ne.. pats tyrimas kainuoja 60Lt. ir gydytoja dirba Kaune 4u.gif

O kur daro Kaune? Ar šiam tyrimui reikia atsinešti tarkim savo įtartinų produktų, ar ten viskas nustatoma kažkokiu standartiniu būdu?
Atsakyti
Sakykit, ar yra kurios iš jūsų vaikučiui gydytoja rekomendavus gerti kokį kalcį, kai vaikas alergiškas karvės pieno baltymui, t.y. visiems pieniškiems produktams? Mums patarė paieškot kalcio karbonato, bet sakė, kad galim sunkiai jo rasti, tai vaistinėse niekur neradau. O kiti vitaminai su visokiom laktozėm, pieno milteliais ir panašiom sudėtim arba jau vyresniems, čiulpiami.
Atsakyti
Sveikos, merginos,

Gal kam reikia Neocate vaikiukui iki metu? Dovanoju 2 nepraimtus indelius po 400g. Rasykit i az. Esu is Vilniaus.
Sekmes visoms kovojancioms! 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Ir jis toks karštas, kad net nežinau, kur dėtis...... O dar tik rytas.

Kaip sekasi mūsų mamytėms ir vaikučiams?

AŠ jau savaitė laiko duodu Dvaro pieną savo mažiui, viskas gerai, neberia, organizmas toleruoja ir labai jau skaniai geria jį. Galgi jau nereikės ir mums grįžti prie mišinuko...... Būtų taip gerai. Tik tas nelemtas ruduo artėja ir kaip bus tuomet, sunku pasakyt...

AR jūsų vaikučiai valgūs per karščius? Kažkaip maniškis visai nenori mėsos jau, dar mėsinę sriubą noriai valgo, bet mėsos kažkaip atsisakė. Ir vis blynukus miltinius kepu. Jau galva neišneša, ką dar padaryt, ką gamint.

Sėkmės visoms ir sveikos, geros tolimesnės vasaros 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Axxa @ 2010 08 05, 13:53)
Sakykit, ar yra kurios iš jūsų vaikučiui gydytoja rekomendavus gerti kokį kalcį, kai vaikas alergiškas karvės pieno baltymui, t.y. visiems pieniškiems produktams? Mums patarė paieškot kalcio karbonato, bet sakė, kad galim sunkiai jo rasti, tai vaistinėse niekur neradau. O kiti vitaminai su visokiom laktozėm, pieno milteliais ir panašiom sudėtim arba jau vyresniems, čiulpiami.

Labuka,
mano vaikis irgi negali vartoti pieno jokiam pavidale, tai irgi ieškojau kalcio vaistinėse, tai žinoma daugiausia su visokiais priedais arba pvz miško uogų skonio, mums tokie irgi nelabai tinka. Bet Gintarinėje vaistinėje radau, paprasčiausio kalcio gliukonato, berods rusiškos tabletės, kreidos skonio, suduodu po pusę tabletytės su maistu. Beje, dar Rimi atradom ekologišką avižų pieną, kuris irgi papildytas kalciu, labai mėgsta mano jaunuolis. Dar yra "Sveikuose produktuose" ryžių, sojų, avižų, migdolų ir pienų, jie irgi kalcio pripildyti, tik brangoki.... sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaizai: 08 rugpjūčio 2010 - 10:51
QUOTE(zaizai @ 2010 08 08, 11:50)
Labuka,
mano vaikis irgi negali vartoti pieno jokiam pavidale, tai irgi ieškojau kalcio vaistinėse, tai žinoma daugiausia su visokiais priedais arba pvz miško uogų skonio, mums tokie irgi nelabai tinka. Bet Gintarinėje vaistinėje radau, paprasčiausio kalcio gliukonato, berods rusiškos tabletės, kreidos skonio, suduodu po pusę tabletytės su maistu. Beje, dar Rimi atradom ekologišką avižų pieną, kuris irgi papildytas kalciu, labai mėgsta mano jaunuolis. Dar yra "Sveikuose produktuose" ryžių, sojų, avižų, migdolų ir pienų, jie irgi kalcio pripildyti,  tik brangoki.... sėkmės  4u.gif

Maximoje irgi yra ryžių pieno 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MICKEYO @ 2010 08 08, 13:22)
Maximoje irgi yra ryžių pieno  4u.gif

Na vakar atradome ryžių pieno ir Rimi (man ji arčiausiai namų), itališkas kažkoks, tik nerandu ar kalciu papildytas, reiks dar išsinagrinėt ir paragaut smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Axxa @ 2010 08 05, 12:53)

aš duodu savo pupuliui kalcio karbonatą, kai metų buvo apie 3 žirniukus dėjau į vandenuką, porą kartų į savaitę. o dabar (mums 1,7 m) ir po 5 įdedu. man alergologė pasiūlė. mes klaipėdiečiai, tai pirkau "medikanos" vaistinėje, Daukanto g., dėžutė apie 11 lt gal kainavo. tiesa, niekaip nesibaigia ir dar toli iki pabaigos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nr1 @ 2010 08 09, 22:30)
aš duodu savo pupuliui kalcio karbonatą, kai metų buvo apie 3 žirniukus dėjau į vandenuką, porą kartų į savaitę. o dabar (mums 1,7 m) ir po 5 įdedu. man alergologė pasiūlė. mes klaipėdiečiai, tai pirkau "medikanos" vaistinėje, Daukanto g., dėžutė apie 11 lt gal kainavo. tiesa, niekaip nesibaigia ir dar toli iki pabaigos smile.gif

Čia turite omeny homeopatinius žirniukus, ane?
Atsakyti