Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XXVI tema

QUOTE(ingridzi @ 2010 07 09, 18:23)
Net nezinau, ka cia parasyti apie ji - lankiau kursus, ismokau gaminti, gana sudetinga, daug sudedamuju daliu, naudingu butent dermatitinei odai, bet kaip supratau butent vitaminas A yra labai naudingas pazeistai odai...
Papildyta:
Beje jei kauniete, galiu duoti nedideli kieki pabandymui jei vaikiuko sausa oda. Jei slapia AD forma reikia skirtingo kremo...

o iš kur gaunat vit A ? Aš vaitinėse klausinėjau, tai niekur nėra
Atsakyti
QUOTE(Lince1 @ 2010 07 09, 22:43)
o iš kur gaunat vit A ? Aš vaitinėse klausinėjau, tai niekur nėra

Žinau, kad jo ne visose vaistinėse būna, bet tikrai būna. Aš mamai pirkau Eurovaistinėje, jie paprastai turi.
Atsakyti
As tai tikrai nezinau, ar tas vit a kur buna vaistinese tinkamas kremu gamyboje. siunciuosi viska is uzsienio. Beje vien tik vit a stebuklu nepadarys. jo dedu tik iki 1 proc visos sudeties. reikalingos omega rugstys, drekikliai ir panasiai...
O su vitaminu a irgi reikia atsargiai nes jo perdozuoti pavojinga.
Atsakyti
http://frolovablog.r...d/allergia.html
Geltonam langelyje toks Георгий pasakoja.
Atsakyti
Labas rytas,
Aš tik norėjau pasidžiaugti, kad viskas gerai sūneliui ir praėjo nelemtas viduriavimas blush2.gif .

Visoms geros dienos ir gero pavėsio smile.gif .
Atsakyti
Kaip jus tepat taukmedzio sviesta? Buvom pas nauja alergologe, tai ji sake, kad tai grynas riebalas ir reikia po juo kokio drekinancio losjono, kad ir essexo... As tepdavau ant ka tik nupraustos ir nusausintos odytes.
Papildyta:
Singe, smagu, kad susitvarke. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(viskas_bus_gerai_:) @ 2010 07 12, 08:26)
Kaip jus tepat taukmedzio sviesta? Buvom pas nauja alergologe, tai ji sake, kad tai grynas riebalas ir reikia po juo kokio drekinancio losjono, kad ir essexo... As tepdavau ant ka tik nupraustos ir nusausintos odytes.
Papildyta:

reikia tepti ant drėgnos odelės kad geriau įsigertų ir nauda didesnė būtų
Atsakyti
QUOTE(rieduliukas @ 2010 07 12, 08:48)
reikia tepti ant drėgnos odelės kad geriau įsigertų ir nauda didesnė būtų

paprasto vandens, sake, nepakanka...
Atsakyti
QUOTE(viskas_bus_gerai_:) @ 2010 07 12, 08:52)
paprasto vandens, sake, nepakanka...

na šaip pati turėtum matyti ar ištepus vaiką po kažkiek laiko oda vėl sausa ar sunormalėja... jei sausa vadinasi nepakanka, o jei ne tai...
Atsakyti
QUOTE(viskas_bus_gerai_:) @ 2010 07 12, 10:26)
Papildyta:

Aš taip ir darau, pirma essex, basalis, ar uriage (ką turiu), ir tik tada TS, nes jis nedrėkina pats vienas. Patepus vien juo kelias dienas, oda kaip švitrinis popierius tampa.
Atsakyti
Sveikos mamytes, musu mergytei 2,3 m. ir pries kelias dienas prasidejo tas nelemtas AD, pries tai niekam nebuvo alergiska, viskas tiko, o dabar va tau:((((
Noriu paklausti gal zinot ar galima jai maudytis juroje? ar labiau nepakenks?
Siaip jokiu vaistu dar neduodu, krupsciai ziurim ka valgom ir daznai drekinu oda.
Aciu uz atsakymus:)
Atsakyti
QUOTE(Musyte_bur @ 2010 07 13, 19:11)
Sveikos mamytes, musu mergytei 2,3 m. ir pries kelias dienas prasidejo tas nelemtas AD, pries tai niekam nebuvo alergiska, viskas tiko, o dabar va tau:((((
Noriu paklausti gal zinot ar galima jai maudytis juroje? ar labiau nepakenks?
Siaip jokiu vaistu dar neduodu, krupsciai ziurim ka valgom ir daznai drekinu oda.
Aciu uz atsakymus:)

Kiek žinau, jūros vandenukas tik į naudą.
Daugumą mūsų maudydamos namuose į vonią įdėdavom Negyvos jūros druskos.
Gal tai dar ne AD, gal viskas bus gerai?
Sėkmės jums.
Atsakyti