QUOTE(Singė @ 2010 07 07, 07:54)
O pas mus vėl didelės bėdos-vaikas viduriuoja nuo penktadienio
.
Pirmą naktį temp.turėjo, bet šeštadienį jau nebuvo. Viduriavo po 6-8 k.per dieną. Išrašė gerųjų bakterijų ir viskas. Pasakė, kad turi susitvarkyt.
Deja, vaikas iš karto viduriuoja po kiekvieno pavalgymo ir dar į tarpus tarp valgymų. Jau gaunasi 9-10 kartų per dieną.
Man tai labai panašu į Noro virusą...arba gal bus ir kito tipo virusas. Tikrai nemanau, kad tai susiję su alergija
Stebėkit ar šeimos nariams nėra jokių pykinimo, vėmimo (kartais atrodo, kad skauda skrandį), viduriavimo požymių. Žodžiu jei būtų Noro ar Roto virusai, tai bet kuriuo atveju apsikrečia šeimos nariai, tik kiekvienam skirtingai pasireiškia ir trunka skirtingai, gali ir vos 2 d., arba mes kaip tik susidūrėm, pediatrė sakė, kad dabar sklando labai daug įvairių mažų virusiukų. Mano zuikiui staiga užkilo temp. iki 39,5 ir daugiau jokių požymių, nei pykinimo, nei viduriavimo, vaikas buvo žvalus ir apetitu nesiskundė, jokio kosuliuko, slogos. Tai temp. šiandien, t.y. penktą dieną dar 37-37,5. O gydymą taip ir skiria, kad liepia gert daug skysčių, vartot gerąsias bakterijas ir stebėt, ar neblogėja.
Papildyta:
QUOTE(kicia @ 2010 06 29, 20:11)
Sveikos mamos
Norejau jusu paklaust is kitos puses apie alergijas
Siemet pastebejau toki dalyka:pabuvus sauleje(plikos rankos) vakare isberia ir baisia niezti. Itariu alergija saulei, bet kas ja galejo issaukt
Turiu tik viena "itariamaji" : kontraceptikus
Ar taip gali but? Alergija atsirado sia vasara, o ir dabartinius kontraceptikus tik siemet nuo gruodzio vartoju
Kazkaip nerealiai atrodo, bet gal kas girdejo ar zino tokia situacija,tokia galimybe?...
Man, kai tik pastojau, šeimos gydytoja sakė, kad paparastai pirmo ar antro nėštumo metu išryškėja/pasireiškia kokios ligos, kurių anksčiau galėjai net neįtarti. Mano vaikutį pradėjo berti nuo 3,5 mėn., 5 mėn. diagnozavo AD. Nei mano, nei vyro giminėj alergiškų nėra. Bet va po gimdymo pernai pavasarį ir man išbėrė rankas, iš pradžių įtariau saulę ir vaikišką Ringuvos muilą, nes skalbiau kelis kartus rankom, bet atsirinkau, kad tai nuo saulės. Šiemet kaip tik dabar vėl pabėrė nuo saulės. (Anksčiau niekad neturėdavau problemų, kad nudegčiau ir pan., dažniausiai kaip tik degdavau rudai.) O vaikui nieko (nuo saulės).
Mano draugės mergytei gal mėnesio nustatė alergiją karv.pien.baltymams, nors pas ją irgi niekas nealergiškas. Po gimdymo jai pasireiškė/sustiprėjo alergija metalams (sagtelėms, laikrodžiui ir pan.).
Tai gal čia kažkoks polinkis išlenda...