Sveikos, pasimeciau visai tarp gydytoju diagnoziu, patarimu ir rekomendaciju ;( suneliui 5 men, jau 2 mnesiai kaip ant ranku nuo alkuniu iki peciu, ant krutines ir ant kojyciu yra didziules raudonos demes. Pries 2 menesius rodemes alergologei - ji liepe gert Tavegili+Zyrtca, man laikytis dietos, nes vaikas valgo tik MP ir drekinti oda. Vaistus daviau 3 dienas, jokio poveikio ir nusprendem chemijos nebeduot. Pagal kitos daktares rekomendacija maudemes krakmolo, linu semenu, avizu pieno voniose - jokio rezultato. Jau turbut menesis, kad mano dietoje avizos, rugiai, mesa, agurkas ir dar keli produktai, kurie tarsi turetu nealergizuoti. Berimai ant kojyciu tarsi sviesesni, bet nedingo nei vienas. Tepant emuljantu ir avokadu sviestu vios tos raudonos demes nebesausos, braukiant pirstu nesijaucia odos pakitimu. Siandien buvom pas Grusauska - isdejo i suns dienas mano dieta ir sake, kad AD maistas jokios itakos neturi, nors tikslios diagnozes jis ir negaletu ivardyti (beje, vaiko net neapziurejo
Bet as lyg pastebejau, kad nuo burokeliu, kvieciu buvo blogiau - pasak jo tai tik sutapimas... Nebezinau kaip toliau elgtis - drekinti oda suprantu, bet kaip su maistu? Ar toliau laikytis dietos, o gal del jos kaip tik truksta medziagu ir man, ir vaikui? nebezinau
(
Mano mazute nuo trecios savaites pradejo berti. Suejus menesiui seimos gydytoja paskyre man dieta, visa savaite valgyti vien avizine kose virta vandenyje. Nuo tokios dietos mazaja dar labiau isbere, veidukas net sasiukais pasidenge. Nusprendziau nevalgyti visu grudiniu patiekalu. Pradejau valgyti tik bulve, kiauliena ir obuoli. Rezultatas - berimai baigesi ir odele pradejo gyti. Odele tepiau Uriage CU- ZN kremuku ir bepathen tepaliuku (pakaitom).Kai po keturiu dienu nuvaziavome pas alergologe ji mums net jokiu vaistuku neskyre. Mums pasiseke, pasalinom alergena. Visoms mamytems stiprybes ir ieskokite alergenu. Zinau, kad tai labai sunku, bet del musu maziuku verta stengtis