Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XXVI tema

tai cia ne man vienai TS nelabai tiko... man siaip toks riebalas patinka, bet kaskaip iraudo stiprokai gan ir ne viena diena tai nustebau net, kad toks naturalus produktas gali netikt, arba ne ta menulio faze biggrin.gif
Atsakyti
Mums irgi TS stipriai netiko, nes labai niežėjo po to, kai juo patepdavau.

Loveco,
na super thumbup.gif . Dvigubai džiugios naujienos. Šaunu.
Papildyta:
O pašalpa lygtai 360 Lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Singė: 16 birželio 2010 - 21:59
Kiek žinau TS yra riešutų ar kaip priedas ar kaip kas nžn, bet... labai galimas daiktas kad būtent tie riešutukai ir alergizuoja... o gal... paprasčiausiai būtent TS ir netinka... tikrai yra kitų natūralių priemonių, kurias galie išbandyti pvz kpangan... jis lengvesnis ne toks riebus man vasarai labiau patinka nei TS 4u.gif na bet čia mano nuomonė ir patarimas norinčioms kuo natūraliau tepti savo vaiką...
Atsakyti
sveikutės,
senai besirodžiau, mus kaip bėrė taip ir beria. kartais mažiau, kartais daugiau, nebeatkapstau nuo ko jam čia taip doh.gif beje geria zyrteca, kaži kiek padeda jis jam, ir labai retai neapsikentus patepu advantanu, nes jau gailo vaiko kai taip draskosi iki žaizdų doh.gif buvom kaune pas alergologus, pasakė, kad elidelis sukelia vėžį, tipo įrodyta, o hormonų liepia nebijot, nelabai aš su ta mintim sutinku, atseit jei kartą į savaitę patepi niekaip nekenkia, bet nelabai ja patikėjau ir toliau vengiu hormonų, tepu naturaliai produktais. beje, mamukai skaičiau natūralios kosmetikos knygelėje, kad mėlynių natūralių virta tyrelė tepant ant pažeistos odos pagerėja. ar kas bandėt g.gif
Atsakyti
QUOTE(šešėlis @ 2010 06 16, 20:23)
sveikinam 4u.gif smagu skaityt tokias naujienas wub.gif
ir marš tada vėl iš šitos temos lauk biggrin.gif

tai jau tikrai, neriu atgal is sitos temos, nes tik apsilankiau, ir ta pati vakara nusikase maze kakliuko raukslytes, visos raudonos. begu begu is cia smile.gif cool.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos, pasimeciau visai tarp gydytoju diagnoziu, patarimu ir rekomendaciju ;( suneliui 5 men, jau 2 mnesiai kaip ant ranku nuo alkuniu iki peciu, ant krutines ir ant kojyciu yra didziules raudonos demes. Pries 2 menesius rodemes alergologei - ji liepe gert Tavegili+Zyrtca, man laikytis dietos, nes vaikas valgo tik MP ir drekinti oda. Vaistus daviau 3 dienas, jokio poveikio ir nusprendem chemijos nebeduot. Pagal kitos daktares rekomendacija maudemes krakmolo, linu semenu, avizu pieno voniose - jokio rezultato. Jau turbut menesis, kad mano dietoje avizos, rugiai, mesa, agurkas ir dar keli produktai, kurie tarsi turetu nealergizuoti. Berimai ant kojyciu tarsi sviesesni, bet nedingo nei vienas. Tepant emuljantu ir avokadu sviestu vios tos raudonos demes nebesausos, braukiant pirstu nesijaucia odos pakitimu. Siandien buvom pas Grusauska - isdejo i suns dienas mano dieta ir sake, kad AD maistas jokios itakos neturi, nors tikslios diagnozes jis ir negaletu ivardyti (beje, vaiko net neapziurejo smile.gif Bet as lyg pastebejau, kad nuo burokeliu, kvieciu buvo blogiau - pasak jo tai tik sutapimas... Nebezinau kaip toliau elgtis - drekinti oda suprantu, bet kaip su maistu? Ar toliau laikytis dietos, o gal del jos kaip tik truksta medziagu ir man, ir vaikui? nebezinau sad.gif(
Atsakyti
nežinau, kodėl taip skuba skirti Zyrteką visais atvejais, o dar jei ir tavegilį kartu... unsure.gif

iš mūsų patirties vyresnėliui zyrteko poveikio nepastebėjau, nebevartojam.
o mažajai nuo alerginės slogos padeda, bet bėrimų tikrai neveikia.na, teoriškai dar nuo niežulio turėtų jis būt, bet mes praktiškai to neišbandę.
bet ir nuo slogos po pirmos dienos dar nebūna efekto, reikia kelių dienų, kad pasimatytų didesnis poveikis.
kadangi jau vieną kartą buvom nusivarę iki obstrukcinio bronchito su ta jos sloga, todėl dabar pagirdau, kai susialergizuoja, nes būna, kad jai labai daug sekreto pradeda kauptis, jai ne tik iš nosies upelis bėga, bet ir visa gerklė karkaliuojanti, tai jau tenka su chemija pagyvent... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(linadagelis @ 2010 06 17, 18:34)
Sveikos, pasimeciau visai tarp gydytoju diagnoziu, patarimu ir rekomendaciju ;( suneliui 5 men, jau 2 mnesiai kaip ant ranku nuo alkuniu iki peciu, ant krutines ir ant kojyciu yra didziules raudonos demes. Pries 2 menesius rodemes alergologei - ji liepe gert Tavegili+Zyrtca, man laikytis dietos, nes vaikas valgo tik MP ir drekinti oda. Vaistus daviau 3 dienas, jokio poveikio ir nusprendem chemijos nebeduot. Pagal kitos daktares rekomendacija maudemes krakmolo, linu semenu, avizu pieno voniose - jokio rezultato. Jau turbut menesis, kad mano dietoje avizos, rugiai, mesa, agurkas ir dar keli produktai, kurie tarsi turetu nealergizuoti. Berimai ant kojyciu tarsi sviesesni, bet nedingo nei vienas. Tepant emuljantu ir avokadu sviestu vios tos raudonos demes nebesausos, braukiant pirstu nesijaucia odos pakitimu. Siandien buvom pas Grusauska - isdejo i suns dienas mano dieta ir sake, kad AD maistas jokios itakos neturi, nors tikslios diagnozes jis ir negaletu ivardyti (beje, vaiko net neapziurejo smile.gif Bet as lyg pastebejau, kad nuo burokeliu, kvieciu buvo blogiau - pasak jo tai tik sutapimas... Nebezinau kaip toliau elgtis - drekinti oda suprantu, bet kaip su maistu? Ar toliau laikytis dietos, o gal del jos kaip tik truksta medziagu ir man, ir vaikui? nebezinau sad.gif(

Sveika. Del maisto, tai manau kad tik pati ir galetum atsakyti i si klausima. Nes svarbiausia yra mamos pastebejimai, ar matot kad ryskiai reaguotu i kazkokius produktus? g.gif Arba gal reaguoja i koki aplinkos alergena?
O yra niezulys? Jei nera, tai neverta ir gert tu antihistamininiu, nes berimu jie tikrai nepanaikina.
Siaip galetumete pasidaryti tyrima, alergenu palete, galima tik 36 maisto, arba misria - kur bus keli maisto produktai ir aplinkos alergenai. Is to tyrimo bent jau bus aiskiau ar is vis yra polinkis i alergija. Jei tyrimas neparodys alergijos, galima butu pritarti Grusauskui ir paivairinti savo meniu. Labai informatyvus yra kiekybinis ismatu paselis, parodo kokia zarnyne yra flora, ar neauga ten koks grybelis, ar stafilokokas, kas irgi itakoja berimu atsiradima. Buna sutvarko zarnyna ir apsitvarko berimai. Dar galima paimto paseli nuo odos, irgi parodytu ar neauga kas ant odos.
Tai taip trumpai, pasiskaitykit pirmam pls yra daug surinktos info, ir temelei irgi yra naudingu patarimu 4u.gif
Atsakyti
Laba diena,
O kas iš tiesų labiausiai padėjo nuimt niežulį-mamytės, atsiliepkit.
Atsakyti
QUOTE(Singė @ 2010 06 18, 09:29)
Laba diena,
O kas iš tiesų labiausiai padėjo nuimt niežulį-mamytės, atsiliepkit.

Kokiai savaite Fenkarol mum veike, jis ryskiausiai nuema. Aisku jei hormonu pritepsi irgi maziau kankins niezulys.
Is nemedicininiu priemoniu Aveeno (JAV gamybos) avizu vonia, ir ju kremukai neblogai veikia.
Lakisiai turi irgi savybe biski apmazint niezuli.

Daugiau gal kitos mamytes ka bandziusios mirksiukas.gif
Atsakyti
kiek žinau, zyrteca galima naudot net metus nenutraukiant, norint pamatyt kažkokį rezultatą reikia lukterti, nes po kelių dienų nepasimato, reikia mažiausiai mėnesio. maniškis tai laaaaaabai kasosi, jau ir įprotis jam kasytis net kai neišbertas, tai aš zyrteca duodu, nes gal nors kiek mažiau kasosi, o ar jis kenksmingas ar ne, rekomendavo jį mums vartot net metus jei reikės, tai nemanau kad labai kenksmingas. kenksmingas šiais laikais net maistas, tai tos chemijos vargiai ar pavyks išvenkt 100 procentu. o dėl maisto, tai labai individualiai. mus tai tikrai jis įtakoja. ypač riešutai, kiaušiniai. ir visa chemija maiste, pvz bananuose. skalbimo milteliai pirmoj vietoj pas mus. reikia su spec viską skalbti, ne tik jo, bet ir savus skalbiam, kad vaikas neprisiliestų.lakišius mažina niežulį dar mažina mums kažkiek negyvosios jūros druska.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spensera1: 19 birželio 2010 - 07:30
Labutis visoms,
Ačiū atsakiusioms dėl niežulio ir vaistų, kolkas nieko nedaviau, palikau taip, kaip yra, nes jis tai būna, tai visai nebūna jo. Kai atsiranda, tiesiog gaila vaiko. verysad.gif

Toks visai ne į temą klausimas, bet man įdomi jūsų nuomonė ir patirtis, tad jeigu kuri nepatingės, atsakykit-kaip švenčiat vaikų gimtadienius. Ar švenčiat? Kuo vaišinat, ką geriat-ar tik silpnus alkoholinius gėrimus, ar ir čierkutę leidžiat vyrams padaryt?
Ačiū.

Noriu nuvažiuot į RASAKILA parduotuvę ir iš ten nupirkt kažkokio kremo. Kristinuv ten perkasi, tik kad senokai nesirodo čia. Išbandysiu ir aš tą pardę.

Visoms gražaus sekmadienio-tegul mažiau lija, kad galėtumėm lauke pabūt mirksiukas.gif .
Atsakyti