Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XXVI tema

QUOTE(Singė @ 2010 06 14, 17:12)

Taip, ir mes taip pačiai-pabunda būtent tada, kada kėlėsi valgyt-tada ir reikia soskę įdėt, kitą kartą ir pasūpuot, iš lovytės išimt. Na bet vis tiek valio, kad nereikia daryt mišinuko thumbup.gif .

As irgi laukiu nesulaukiu kada nebevalgys nakti. Nors misini pasiruosiu is vakaro, bet... kaip laikrodukas kas 4 val. doh.gif

Dziaugiusi uz pasveikusius ir sveikstancius. Linkiu nebesugrizt 4u.gif

Mes irgi galetume issiregistruot, tuo labiau, kad abejoju ar tuos pavienius spuogeliukus galeciau vadinti AD ax.gif

Savaitgali biskuti atsipalaidavom...daviau braskes paragaut , agurkiuko pagrauze, pyrago paragavo...siandien keli vos matomi spuogiukai lyg ir matosi. Na bet nebesugaudysi nuo ko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(šešėlis @ 2010 06 14, 16:14)
o ką tie seneliai šį kartą pridirbo? mes tai juos griežtai laikom biggrin.gif

jau atrodo įspėjau visai įmanomais būdais ko galima ko ne... ale jie įsivaizduoja kad jų anūkytė labai dar maža ir nieko nemato nieko nesupranta ir nieko nepasiekia... DEJA pasiekia labai daug o mato dar daugiau... prašiau sviestą slėpt, vieną kart nunešiau ir PALIEPIAU slėpt nu ir ką jūs sau manot... ateina mano mergytė mažoji su gabalu sviesto rankoj atėmiau bet jau buvo prisiragavus... o paėmė iš vidurio stalo... o buvau nunešus... doh.gif slėpė slėpė bandeles nešė paslapčiom ir padėjo ant stalo.. rado... taip ir praeina noras važiuot į svečius... o pergyvena dė to kad beria ojoj kaip bet deja nepadeda man... ką padarysi teks pagyvent be anūkytės vizitų
Atsakyti
QUOTE(kar @ 2010 06 14, 18:36)
As irgi laukiu nesulaukiu kada nebevalgys nakti. Nors misini pasiruosiu is vakaro, bet... kaip laikrodukas kas 4 val.  doh.gif

Mes irgi galetume issiregistruot, tuo labiau, kad abejoju ar tuos pavienius spuogeliukus galeciau vadinti AD  ax.gif

Savaitgali biskuti atsipalaidavom...daviau braskes paragaut , agurkiuko pagrauze, pyrago paragavo...siandien keli vos matomi spuogiukai lyg ir matosi. Na bet nebesugaudysi nuo ko  doh.gif

Ateis ta šventė-aš irgi laukiau ir galvojau, kad dar ilgai naktį valgys, bet kažkaip įprastu laiku nubudęs paverkavo vieną naktį, bet padaryto mišinuko nepaėmė, kitą naktį vėl tas pats, o dabar jau 3-čia savaitė, kai nedarau naktį ir nereikia.

O dėl tų kelių spuogelių nepergyvenk-tai niekis, palyginus su tuo, kas buvo.

QUOTE(rieduliukas @ 2010 06 14, 19:04)
jau atrodo įspėjau visai įmanomais būdais ko galima ko ne... ale jie įsivaizduoja kad jų anūkytė labai dar maža ir nieko nemato nieko nesupranta ir nieko nepasiekia...

Oi, tie artimieji-kažkaip jie neįsivaizduoja, kaip iš tiesų yra sunku, kaip reiki atsargiai. Jiems, kai to nemato iš labai arti, viskas paprasčiau atrodo.
Na gal dabar pamoka buvo ir daugiau nekartos klaidų.
Sėkmės jums.
Atsakyti
QUOTE(kar @ 2010 06 14, 17:36)
As irgi laukiu nesulaukiu kada nebevalgys nakti. Nors misini pasiruosiu is vakaro, bet... kaip laikrodukas kas 4 val.  doh.gif

o kaip tą paruoštą mišinį laikai? ar šaltą duodi ir geria? g.gif
aš tai džiaugiuosi, kad mano mergina pati atsisakė mišinio naktį. nes eiti ruošti man nelabai patiko... kartais miegodama darydavau, kartais neužmigdavau po to smile.gif
QUOTE(rieduliukas @ 2010 06 14, 18:04)
jau atrodo įspėjau visai įmanomais būdais ko galima ko ne... ale jie įsivaizduoja kad jų anūkytė labai dar maža ir nieko nemato nieko nesupranta ir nieko nepasiekia... DEJA pasiekia labai daug o mato dar daugiau... prašiau sviestą slėpt, vieną kart nunešiau ir PALIEPIAU slėpt nu ir ką jūs sau manot... ateina mano mergytė mažoji su gabalu sviesto rankoj atėmiau bet jau buvo prisiragavus... o paėmė iš vidurio stalo... o buvau nunešus...  doh.gif slėpė slėpė bandeles nešė paslapčiom ir padėjo ant stalo.. rado... taip ir praeina noras važiuot į svečius... o pergyvena dė to kad beria ojoj kaip bet deja nepadeda man... ką padarysi teks pagyvent be anūkytės vizitų

vargšiukai console.gif mums dar neaktualu tokie dalykai, tai vėliau irgi visko gali pasitaikyt...
Atsakyti
QUOTE(rieduliukas @ 2010 06 14, 17:04)
jau atrodo įspėjau visai įmanomais būdais ko galima ko ne... ale jie įsivaizduoja kad jų anūkytė labai dar maža ir nieko nemato nieko nesupranta ir nieko nepasiekia... DEJA pasiekia labai daug o mato dar daugiau... prašiau sviestą slėpt, vieną kart nunešiau ir PALIEPIAU slėpt nu ir ką jūs sau manot... ateina mano mergytė mažoji su gabalu sviesto rankoj atėmiau bet jau buvo prisiragavus... o paėmė iš vidurio stalo... o buvau nunešus...  doh.gif slėpė slėpė bandeles nešė paslapčiom ir padėjo ant stalo.. rado... taip ir praeina noras važiuot į svečius... o pergyvena dė to kad beria ojoj kaip bet deja nepadeda man... ką padarysi teks pagyvent be anūkytės vizitų

Gaila kad nesupranta kas ir kaip jusu artimieji. Mes tai va buvom palike anytai porai valandu, tai labai dziaugiaus kad susiprato musu ranksluosti patiest, kai uzmigo mazoji, nes ju tai pataline arieliu skalbiama. Ir davr valgyt tik tai ka atvezem paruose.
Bet dabar kieme reik stebet kad vaikai neprimatintu cipsais ar saldainiais doh.gif
Paciai sirdi skauda, kai ziuri vaikas i kitus, kaip kramto kazka, o jai neleidi. verysad.gif
Atsakyti
Pas mus irgi problematiška su seneliais, tik ir žiūri kaip kokį duonos gabalą įkišt arba medaus pasiūlyt blink.gif nors maniškiui tik 9mėn, neįsivaizduoju kas toliau bus. Visada iš jų vaiką pabertą parsivežu, bet labai žiūriu kad neduotų ko, tai manau gal gėlė kokia ar šiaip iš aplinkos kažkas sualergizuoja.
O dėl tų maitinimų vaikų lauke tai man aplamai kažkokia mistika, kam tuos vaikus lauke prie kokių smėlio dėžių maitinti, aš saviškio taip nepratinsiu schmoll.gif
Mamytės ar duodat saviškiams braškių, žemuogių?Gydytoja sakė galima bandyti duot po uogyte, bet net nežinau..Ar duodat naminius pomidorus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabrytė: 15 birželio 2010 - 12:30
QUOTE(šešėlis @ 2010 06 15, 10:31)
o kaip tą paruoštą mišinį laikai? ar šaltą duodi ir geria? g.gif
aš tai džiaugiuosi, kad mano mergina pati atsisakė mišinio naktį. nes eiti ruošti man nelabai patiko... kartais miegodama darydavau, kartais neužmigdavau po to smile.gif

Vakare padarau karstesni, dedu i termotase ir kai keliasi apie 2 val. buna dar siltas. Kai pavalgo nueinu uzsitaisyti kitam kartui ax.gif

As laukiu irgi kol pats atsisakys. Kazkada bandziau atpratinti, bet nieko neisejo. Tikiuosi prades giliau miegot ir nebesikels cool.gif
Papildyta:
QUOTE(Singė @ 2010 06 14, 21:31)

O dėl tų kelių spuogelių nepergyvenk-tai niekis, palyginus su tuo, kas buvo.
Oi, tie artimieji-kažkaip jie neįsivaizduoja, kaip iš tiesų yra sunku, kaip reiki atsargiai. Jiems, kai to nemato iš labai arti, viskas paprasčiau atrodo.
Na gal dabar pamoka buvo ir daugiau nekartos klaidų.
Sėkmės jums.

Nepergyvenu. Dziaugiuosi, kad nors si ta atsirinkom... beveik. Ir apskritai paskaicius kaip kankinasi kitu maziai, tai musu tokie berimai vienas juokas ax.gif

Papildyta:
QUOTE(gabrytė @ 2010 06 15, 13:28)

Mamytės ar duodat saviškiams braškių, žemuogių?Gydytoja sakė galima bandyti duot po uogyte, bet net nežinau..Ar duodat naminius pomidorus?

Nepabandysi - nesuzinosi. Tik bandyciau atsargiai, nes ir pomidorai ir braskes nemazi alergenai.
Atsakyti
QUOTE(gabrytė @ 2010 06 15, 13:28)

mes jau paragavom braškių. atrodo, reakcijos nėra. nesu visiškai įsitikinus, nes manoji įsijautrina pamažu. pomidorų naminių dar nematėm akyse smile.gif bet ragausim, manau.
Atsakyti
pomidorai mums negerai tai ju nevalgom
o braškes duodu... jos mum tinka
tik su braškėm reikia labai atsargiai kad neperdozuot... ir šiaip patartina mažam vaikui nulupti braškę, kad neliktų tų tokių grūdelių, nes būtent jie alergizuoja labiausiai kažkur taip esu girdėjusi...
Atsakyti
QUOTE(rieduliukas @ 2010 06 15, 14:32)
pomidorai mums negerai tai ju nevalgom
o braškes duodu... jos mum tinka
tik su braškėm reikia labai atsargiai kad neperdozuot... ir šiaip patartina mažam vaikui nulupti braškę, kad neliktų tų tokių grūdelių, nes būtent jie alergizuoja labiausiai kažkur taip esu girdėjusi...

Aš kai Grušauskui apie tuos grūdelius pasakiau, tai tas juokais leipo ir vos ne pirštu pasukiojo prie smilkinio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrytė @ 2010 06 15, 14:28)

Daviau braškių, bet man psairodė, kad jį pabėrė, tad daugiau neduodu.
Duodu pomidoro, agurko, nektrarino, arbūzo. Šitie tinka.

Kas kiek laiko jūs maudot savo mažius dabar, kai šilta?
Atsakyti
QUOTE(Singė @ 2010 06 15, 22:18)
Daviau braškių, bet man psairodė, kad jį pabėrė, tad daugiau neduodu.
Duodu pomidoro, agurko, nektrarino, arbūzo. Šitie tinka.

Kas kiek laiko jūs maudot savo mažius dabar, kai šilta?

As pora ar karta i savaite. Jei labai susipurvina, kur nors tarp dulkiu pasivolioja ar su smeliu aktyviai pazaidzia tai po dusu nuprausiu ax.gif

Mes jau ir "baloj" maudemes ax.gif Vaikino nebuvo imanoma istraukt smile.gif
Atsakyti